34+2 a nutnost šetření se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76737
4.1.25 17:01
@vokishka píše: Více
:palec: to by ji manžel vynášel 4 patra na zádech, sice je tak nemocný, že musí být 3 měsíce v lázních :nevim: :roll:, ale to by zvládl

Příspěvek upraven 04.01.25 v 17:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
4.1.25 17:02
@Anonymní píše: Více

a v paneláku bys ty procházky dělala kde? v obýváku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76737
4.1.25 17:03

no a on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.1.25 17:05

Ty jsi prostě naštvaná, že se kolem tvého břicha netočí svět. Jsou mámy, co mají malé děti, jsou těhotné a prostě se musejí starat režim nerežim. Ty si můžeš diktovat režimy ve svém, ale protože ve svém nejsi, smůla. Ale buď klidná, nic se ti nestane a přežiješ to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
4.1.25 17:11

Víš, co je na tom divnýho? Všechno…. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.25 17:11
@hanka.br. píše: Více

Taky to vidím tak, že ji těhotenství zatemnilo mozek a ona vymýšlí v podstatě nesmysly. Podle jejich příspěvků mi přijde, že je vše špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76737
4.1.25 17:24
@Janli píše: Více

přesně, dle mého je to opravdu troll - jelikož to vůbec nedává logický smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68991
4.1.25 17:27
@navy blue píše: Více

Z obýváku přes chodbu do ložnice a zpět, to může být za dobrých okolností třeba deset metrů a když to vezme padesátkrát tam a zpět, má kilometr. V jedné místnosti by to musela vzít minimálně stokrát.
Teda jako rizikově těhotná jsemměla od doktorů všemožná doporučení, ale o zákazu setrvávat jen v jedné místnosti jsem teda ještě neslyšela :mrgreen:
Pořídila bych si běžecký pás, s tím se dá udělat procházka i na dvou metrech 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.25 17:39

A tam není výtah? Jak tam budeš potom fungovat s dítětem, kočárkem…a kolik ti je, že máš dospělé děti v zahraničí a neumíš si vyřešit bydlení…dávkuješ to sem, že stejně nevíme, co Ti poradit…nemohli by Tě uložit v nemocnici? Já tam ležela 7× za druhé těhotenství a okolo mě spousta maminek, co jim hrozil předčasný porod…

• Citovat
  • Upravit
76737
4.1.25 17:43

ale jí přece doktorka zakázala být v jedné místnosti, jak by mohla ležet v nemocnici, tam je každý v jedné místnosti ještě s dalšími lidmi, no jedině by běhala po chodbě, ale tak moc peněz ve zdravotnictví zase není, aby mohli hospitalizovat těhotnou, která jim tam bude lítat po chodbách,
ona musí chodit, ale nesmí chodit do 4. patra, ale za týden už bude moci do 4. patra, prostě je to nesmysl,
a přesně jak píšeš, jak to bude dělat s dítětem a kočárem, když manžel je tak hrozně nemocný, že teď je 3 měsíce v lázních,
a když má dospělé děti, tak jí musí být hodně přes 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.25 17:45

@stinga já měla v nemocnici vycházky po areálu, pokud mi to stav dovolil :-)

• Citovat
  • Upravit
76737
4.1.25 17:46

no tak pak nemá naše zdravotnictví vypadat tak jak vypadá, a bude hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65219
4.1.25 17:47

@stinga tak hlavně ty lázně ani nemůže platit pojištovna. Vždyt to bývá tři týdny, po posoouzení jejich doktorem čtyři. Když hodně přidám, tak šest týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14724
4.1.25 18:04
@stinga píše: Více

Tak zrovna dite ve 4. patre bez vytahu si umim v pohode predstavit. I bez pomoci manzela. A muze ji byt treba 37 - 38, pokud mela treba dvojcata v 18 letech. Ale ten zbytek fakt nesedi.

Příspěvek upraven 04.01.25 v 18:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76737
4.1.25 18:07
@Janča6 píše: Více

no asi tak, jednotlivě bych tomu také věřila, ale všechny ty informace dohromady dávají docela nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí