34+6tt docela silné pohyby

Anonymní
26.4.19 18:48

34+6tt docela silné pohyby

Holky dneska odpoledne mám docela silné pohyby je to možné v tomhle týdnu? Pomalu nonstop dneska ????je nějaký aktivní

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
247
26.4.19 20:56

Možné to je, může být aktivnější a vztekat se např. ze tam má už málo místa. Ale zároveň to může znamenat i to, že má omotany pupečník kolem krku.Ale s tím druhým díky bohu zkušeností nemám, jen jsem o tom kdysi četla. Takze když jsi nervózní, tak si zajdi raději na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
26.4.19 20:58

Jela bych raději do porodnice. Raději zbytečně, než pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.19 21:01

Holky, cítím ho, min. Už ale i teď tak to určitě bude v pohodě, a dneska sme se s přítelem i nepohodli tak to trochu prisuzuji k tomu jestli nebyl nervni semnou během dne

• Citovat
  • Upravit
423
26.4.19 21:19

Já jsem 35+4 a mám to stejně, někdy se celý den ani nehne a jindy vyvádí jako by tam měl kopačák. Například dnes se vrtěl i při chůzi, což normálně nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.19 21:20
@Dany.dee píše:
Já jsem 35+4 a mám to stejně, někdy se celý den ani nehne a jindy vyvádí jako by tam měl kopačák. Například dnes se vrtěl i při chůzi, což normálně nedělá.

Nooo už ať jsou prcci venku ze jo je to síla :D ja ho mám normálně taky klidnejsiho dnesk to byl teda extrém

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.19 21:21
@Dany.dee píše:

Ale teď už to zase nějak ustalo a je klid díky bohu :D

• Citovat
  • Upravit
423
27.4.19 00:16
@Anonymní píše:
Nooo už ať jsou prcci venku ze jo je to síla :D ja ho mám normálně taky klidnejsiho dnesk to byl teda extrém
Často si říkám ať už je venku, obzvlášt když dostanu jednu pořádnou do žeber, ale pak si říkám že je lepší jedna rána než probrečená noc. Člověk si nevybere. Na každém tom období je něco hezkého i něco co by jsme rády vynechali :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí