Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla sem se zeptat jestli ste to některá neměla dnes je mi hrozně bolí mě břicho pod prsama je mi na zvracení v noci jsem měla prujem bolí mě šíleně v kříží de mi ta bolest i nahoru do zad pořád jsem si myslela že to přejde tak ležim celej den a ono nic na chviličku to dá pokoj a pak zase miminka pohyby cítím myslíte že to muže být začínající porod nebo mám nějakou vyrozu zítra ráno pujdu hned k doktorce děkuji jestli poradíte.
No, nechci strasit, ale me pred porodem bolelo akorat v krizi a to az do doby kdy jsme byla otevrena na 6. do te doby akorat bolesti zad. prujem je pred porodem taky casty.
byt tebou tak jedu do porodky nebo tam aspon zavolej. nemusi to samozrejme byt porod, ale pro klid duse.
Podle mě je to začínající porod..zavolej si do nemocnice, oni ti řeknou..:)
Tohle ti nikdo neřekne, raději zavolej, může to být opravdu obojí
mě bolel podbřišek, ale to vůbec není směrodatné ![]()
No a máš podezření, že jsi něco snědla? Já to měla před 3 dny po zelí. To jsem taky myslela že porodím, ale do rána to přešlo.
Ahoj po zelí sem to takhle měla v lednu a ležela sem tři dny v nemocnici na kapačkách dneska je mi už trochu líp aspon vstanu z postele ale ty záda mě bolí dost pořád.
Jo jo zelí to mi dává sem si ted dala dietku a pomalu se stoho dostávám ale jedla bych snad všechno nedá se to vydržet
.
To mi povídej
Já jednu dobu měla strašnou chuť na nivu a hermelín a na klobásky atd. No bylo to šílený tomu odolávat. A teď mám strašnou chuť na pivko
Když nejsem těhotná, tak alkohol piju opravdu malinko. Ale teď co mám buben bych pivo chlastala furt, kdyby to šlo. tak si občas pro útěchu koupím citronovýho Radlera, ten mám málo % alkoholu ![]()
Mě se často stává že mě šíleně bolí žebra, ale je to tím že se tam prcek už nemůže vejít ![]()
@Veronikka jojo to mi taky teď začalo. Hlavně když si lehnu na bok, tak se mi tam snaží co nejvíc vecpat
tak musím nadzvednou ruku abych žebra uvolnila a on si udělal pohodlíčko ![]()
Ahoj holky dneska nekolikrat chodim na wc nejdriv na velkou pak prujem a pak me zacne bolet pod brichem ale sileny. bolesti vzdy to trva tak 5minut pak je to dobr a pak je to zase dokola
@Ernest123 píše:
Ahoj holky dneska nekolikrat chodim na wc nejdriv na velkou pak prujem a pak me zacne bolet pod brichem ale sileny. bolesti vzdy to trva tak 5minut pak je to dobr a pak je to zase dokola
Nemas kontrakce?