35+5tt a průjem

Anonymní
5.6.12 07:46

35+5tt a průjem

Omlouvám se za anonym,ale je mi to trapný :oops: Holky už druhej den mám průjem,chodím snad každou hodinu,bolí mě břicho. Teď jsem si na netu přečetla,že to může bejt příznak blížícího se porodu… Měli jste to tak někdo? a za jak dlouho jste rodily?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mrkvetka
5.6.12 07:50

Já jsem ho teda neměla, nesnědla jsi spíš něco špatnýho? Kdyby to bylo k porodu, tak ho vyvolají kontrakce a ty nemáš, ne? :)

• Citovat
  • Upravit
1788
5.6.12 07:52

ahojky, myslím,že je to , nějaká průjmová, střevní chřipka. My ji máme taky, naši taky… (dr. říkala, že je to zase po velkých vedrech, kdy byly teploty nad třicet a teď je zase chladněji..), že imunita je v čudu…
Jinak samozřejmě to může být také příznak porodu, ale to bych tipla až ke konci 40tt.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
5.6.12 08:43

Ahoj já měla šílené průjmy taky na konci prvního těhotenství..asi kolem 38.tt..celkově mi bylo hrozně..no sem si říkala,že se to fakt blíží..no přenášela jsem dva týdny ještě :mrgreen: ale i příště to budu brát jako znak blížícího se porodu..říká se,že tělo se očištuje a připravuje na porod..jenže ten může přijít kdykoliv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí