Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky,
mě už asi stoho věčného čekání klepne.K dr. jsem objednaná až na 18.6,tak jsem zvědavá jestli se teda podařilo či nikoliv ikdyž se říká kdo si počká ten se dočká.Poslední dobou jsem jak vyměněná-spím 2krát denně,hned jak se vzbudím je mi zle tak jdu jíst,váha mě pěkně roste nahoru
.Celkem často jsem podrážděná a to už mi vadí i to,když partner řídí a já sedím jako spolujezdec
tak doufám,že je tohle vše k dobrému a já půjdu domů s potvrzením těhotenstvím ![]()
moje příznaky krom vynechané MS - intenzivní hlad, neustálá podrážděnost vůči okolí..dnes jsem 5tt
tak držím palce
![]()
Já teda MS mám ale je to nějaké zvláštní,vždycky mě šíleně bolívalo břicho až křeče jsem měla,ale teďkom vůbec,uvidíme..a jinak gratuluju ![]()
děkuji.. no já MS měla naposledy 30.4. a jak píšeš, bez bolesti a celkově jiná ![]()
Mě meškala 5dní pak se dostavila ale jak některé holky píšou,že MS měli a těhotné byli,necháme se překvapit
u tebe to bylo už vidět v 5tt?? na ultrazvuku?
@Saroya píše:
a co říká test?
Já to mám celé také zvláštní,když jsem si dělala uplně první test byli dvě čárečky,na dalším jen jedna
Něco málo ano,Hcg v krvi roste aa žluté tělísko má 4cm
zítra jdu na UZ zase tak uvidíme..
Testovala jsem 4×
až se mi dr smála když jsem ji to říkala.. a nebo zakladatelko- pokud nechceš čekat v nemocnici v laborce Ti hcg vezmou i bez doporučení - cena cca 100,–Kč ![]()
taky jsi čekala moc chtěné mimi.. já popoháněla hodiny aby už měl nadejít den kdy má přijít MS a den před očekávaným termínem jsem zašpinila tak jsem si říkala že to je v pr..
a neníííííí ![]()
no termín neočekávaný ms je zítra…břicho bolí, ale trochu jinak. Dnes jsem byla na krvi, zítra výsledek.
Tak se kdyžtak přidej k únorové diskuzi..taky by jsi byla únorová,že ![]()
Zakladatelko, buď optimistická..
čekáš první?Kolik je ti let?