Přibírání ve 20.týdnu

Anonymní
4.6.12 09:13

Přibírání ve 20.týdnu

Ahoj holky, jsem ve 20.týdnu…ještě před týdnem jsem měla nahoře 4kg a najednou další kilo a půl navrh… :( Jak jste přibíraly vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
4.6.12 09:24

Pokud nežereš jak mlejn, tak je to zadržená voda, bohužel se to hodně stává, člověk pak může jíst sebezdravěji a přiměřeně a stejně má navrch ve finale 20kg jen to fikne :roll: Ale po porodu se tě voda většinou hezky pustí, aspoň u prvního jsem to tak měla, cca 4-5dnů po porodu jsem hezky oplaskla a „zázračně“ zhubla několik kilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
4.6.12 09:24

no já jsem ve 24 týdnu a příjde mi,že to teď jde nějak rychleji nahoru … :nevim: já mám nahoře 8 kg,ale vše jen v prsou a bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
4.6.12 09:30

Ja jsem dnes 20+1 a mam nahore 3kila… Ale ted uz je asi normalni,ze to pujde nahoru rychleji:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
4.6.12 09:31

já jsem ve 26. týdnu měla navrch sedm kilo. Z toho 4 kila jsem nabrala za poslední měsíc. To je kilo týdně!!!! Ale v prvním trimestru mi bylo hodně zle, takže jsem asi 5 zhubla. Takže celkově jen dvě kila. Zítra jdu k doktorovi, tak se bojím, co váha ukáže :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
4.6.12 09:33

ahoj,
ja mela 21+0 tt nahore jen 1 kg, ted kdyz sem byla na kontrole v 33+0 tak uz mam nahore 8 kg ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
4.6.12 09:45

Tak já mám nahoře už 10 8o A nemyslím, že „žeru jak mlejn“ :D Prostě některé to mají tak a jiné onak. Nejdůležitější je, aby to miminko bylo zdravé, pak budeme mít spoustu času to dát dolů. Taky samozřejmě závidím holkám, co jim to nahoru nejde, bohužel mi není dáno, celý život musím tzv „nežrat“, abych byla jakž takž, teď jím trošku víc a je to znát. Pěkně mě to štvalo, párkrát jsem si pobrečela, ale je mi to už fuk. Jedna holka z naší zářijové skupiny porodila v 23+5, maličká bojuje a to se vám pak srovnají priority raz dva a přestanete řešit kila navíc. takže když máš nahoře kilo a půl za týden, neřeš to, malé ti krásně roste, jsi v druhém trimestru, to se prý přibírá nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
4.6.12 09:53
@cheekymonkey píše:
Tak já mám nahoře už 10 8o A nemyslím, že „žeru jak mlejn“ :D Prostě některé to mají tak a jiné onak. Nejdůležitější je, aby to miminko bylo zdravé, pak budeme mít spoustu času to dát dolů. Taky samozřejmě závidím holkám, co jim to nahoru nejde, bohužel mi není dáno, celý život musím tzv „nežrat“, abych byla jakž takž, teď jím trošku víc a je to znát. Pěkně mě to štvalo, párkrát jsem si pobrečela, ale je mi to už fuk. Jedna holka z naší zářijové skupiny porodila v 23+5, maličká bojuje a to se vám pak srovnají priority raz dva a přestanete řešit kila navíc. takže když máš nahoře kilo a půl za týden, neřeš to, malé ti krásně roste, jsi v druhém trimestru, to se prý přibírá nejvíc.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
4.6.12 09:54

Já jsem ve 21tt a mám nahoře 4kg. Teď už by to mělo přibývat rychleji, takže myslím, že jsi v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 09:55

Díky holky za názory…jako neodpírám si, ale když se srovnám s ostatníma, tak fakt jím střídmě..hodně ovoce a zeleniny…tak snad to nepůjde takhle pořád…

• Citovat
  • Upravit
31594
4.6.12 10:01
@Anonymní píše:
Díky holky za názory…jako neodpírám si, ale když se srovnám s ostatníma, tak fakt jím střídmě..hodně ovoce a zeleniny…tak snad to nepůjde takhle pořád…

pokud zadržuješ vodu, tak to klidně může jít dost strmně nahoru, neovlivníš to. Když nabíráš tuk, tak při střídmém zdravém jídelníčku přestaneš přibírat (to jsem měla v druhém, tam jsem ve 32.tt přestala baštit dorty k obědu a najednou jsem přestala přibírat :lol: ), ale jak jsem u prvního nabírala vodu, tak to zkrátka nešlo ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 10:21

Občas si dám zmrzku…tak dám na tvou radu a prostě sladký nebudu…stejně mi to nic moc z výživového hlediska nedá… :)

• Citovat
  • Upravit
29436
4.6.12 10:22

Příspěvek upraven 09.05.16 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
4.6.12 13:09

Tak ja jsem mela ve 20 tt navrch 2 kila a u porodu 39+2 tt navrch 4 kila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
4.6.12 13:31

Ja mam ted ve 23tt nahore 6 kilo, coz je myslim prumer. A „jako mlejn“ zeru, pul cokolady denne to jisti :oops: :lol: Minule tehotenstvi jsem nabrala 13 kilo a vse slo dolu hrozne rychle, pak jsem u kojeni mela dost podvahu a jedla i v noci abych mela z ceho zit, takze to neresim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí