Přibírání ve 20.týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
4.6.12 14:03

tak to máte holky ještě dobrý. Já nabrala za celé těhu 25 :cert: fakt hrůza ( myslím že je to i tím že mám poruchu štítné žlázy ). Jedla jsem úplně normálně, žádné přejídání, nic a tak jsem dopadla :x po porodu jsem měla pouze 5 kg dole… dlouho jsem byla bolavá na spodek tak jsem nemohla ani cvičit. A teď 15 měsíců po porodu už mi ,, jen zbývá " 4 kg a jsem na původní váze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
4.6.12 14:04

@Aliik půl čokolády denně? Tak jen tiše závidím. Neříkám, že si nedám, dám, ale vcelku se hlídám a dožírám se zeleninovými saláty. Ale jak jsem už psala, jsou to nepodstatné věci a po porodu budu mít spoustu času na to se dát do kupy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
4.6.12 14:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem ve 20.týdnu…ještě před týdnem jsem měla nahoře 4kg a najednou další kilo a půl navrh… :( Jak jste přibíraly vy?

Ja jsem do 24tt nepribrala v zadnem tehu nic,zacala jsem pribirat az pak,do te doby se mi zda jeste docela brzy na pribirani.Vzdyt i za tech 16tydnu jsem pribrala vic jak 15kg.Zacit pribirat driv,tak bych nabrala nejmin 20 :think: I ted se drzim,snazim se jist zdraveji,hodne pit

• Citovat
  • Upravit
1214
4.6.12 14:27

Ahoj holky, tak ja jsem ve 20 tydnu mela 6 kg nahore, ale byla jsem dost hubena a telo nemelo zadnou zasobu. :-) ted jsem v 25 tydnu, mam 9 kg nahore a desim se, co bude dal. Je pravda, ze dobre jim, neprejidam se, to ne, sladke nemusim, ale ted jsem snedla zeleninove rizoto a moc mi chutnalo, takze cely talir. Vecer jim jen cotage, celozrne chlebicky a nebo tvaroh. Tak nevim, cim to je, ale proste kila jdou nahoru. Sice mam male brisko a vsichni mi rikaji, ze to mam jen v brichu a prsou, ale pribrala jsem vsude. Citim se dobre, tak to neresim, ale obavam se, ze tu 20tku kil do porodu mit budu. Ted to neresim, po porodu to zmaknu dat dolu.
Hezke tehotenstvi vsem.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
4.6.12 14:31

holky tak já jsem v 17. týdnu a mám nahoře už 5 kg. V minulém těhotenství jsem za celou dobu přibrala jen 7 kg a to jsem se ládovala snad denně studentskou pečetí a fakt jsem žrala :D a prcek měl 4,40 kg a v porodnici jsem nechala 10 kg. Pak ještě kojení a byla jsem štíhlá jako nikdy předtím.
Teď jím střídmě, hodně ovoce (vím že tam jsou ty skrytý cukry), na sladké ani nemám chuť, na noc se necpu. Ale i když hodně piju tak nechodím moc čůrat,jak většina z Vás popisuje,tak asi zadržuju tu vodu. Ono každé těhotenství je fakt jiné. Jen se modlím abych nepřibrala 20 kg a více!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
4.6.12 22:43

Ahoj holky, já jse 22+4 a na kontrole v 19+5 bylo +4kg, ale od té doby za celé tři týdny ani deko. Né že by mi to nějak extra vadilo, mám lehce nadváhu. Ale říkám si, jestli to nepřibírání, byť se zatím jedná o ta krátký časový úsek, nemůže maličkému nějak uškodit .. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.6.12 07:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem ve 20.týdnu…ještě před týdnem jsem měla nahoře 4kg a najednou další kilo a půl navrh… :( Jak jste přibíraly vy?

Ahojda, já bych řěkla, že přibýráš normálně jsem 22+1 a už mám navrh 11 kg (měřím 180 a váhu jsem měla před otěhotněním 62kg)
v prvním trimestru jsem třeba přibrala za měsíc 4 kg…což mě také vyděsilo, ale tedka přibýrám za měsíc 1 až 2kg…a do konce mám ještě 4 měsíce.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
5.6.12 09:02

já měla 20+6 nahoře 5,5 kg a celkem jsem přibrala 13 kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
5.6.12 13:28

dneska měli u doktora asi rozbitou váhu… za měsíc jsem nepřibrala ani deko. Jen pro ilustraci: poslední týden se živím převážně jahodami a nutelou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
5.6.12 13:31

Ja jsem o tom premyslela a taky to pribirani asi bude souviset s rychlosti metabolismu - ja se cpu od 16tt magneskem a mam ho fakt zrychlenej (mam po nem prujem). Takze se taky cpu cokoladou, chlebem s maslem ci sadlem, susenkama, piju dzusiky atd. a neni to vubec poznat :oops: :lol: Kdybych se radne nezivila, tak si prijdu uplne bez energie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
5.6.12 13:36

přesně tak a taky záleží na váze před těhotenstvím a ta u mě zrovna malá nebyla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
5.6.12 13:37

V 30+1 mám nahoře necelá 3 kila, tak uvidím, jak to bude vypadat dál :-) (výška 169 cm a váha před otěhotněním 66 kg) V prvním těhotenství jsem přibrala celkem 9 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 13:59

No já byla před těhotenstvím hubená…takže si tělo asi muselo hned udělat nějakou zásobu…tak snad celkem přes 15 nepůjdu…doufám… :)

• Citovat
  • Upravit
1217
9.11.12 02:50

Tak já v 21 tt nahoře 3 kg podle průkazky…ale ve skutečnosti jsem si mezi pozitivním testem a první návštěvou doktora vyžrala úspěšně hned 2 kg z té euforie. Takže reálně už 5kg. A je fakt, že jsem otěhotněla v době, kdy jsem se na sebe naštvala a rozhodla se začít cvičit a sundat takových 8 kg, co jsem měla navrch…whups a najednou stop stav a obrat o 180°…takže patřím k těm, co měly „zásoby“, žádných luxusních 60kg…no takže jsem zvědavá, jak skončím :nevim:… a je fakt, že obdivuju všechny, co tu píší, jak se drží na uzdě. Já se držela předtím taktak zdravé stravy. Né teda zas tak moc, jinak bych se tak nevymackovala…ale bily rohlik a 33% smetana bylo tabu. No a teď sežeru balení Kolonáda sušenek v 11 večer, rohlík je nejlepší bílý a s máslem a zeleninu už jsem neviděla týden :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí