35.tt odeslání na ultrazvuk

300
24.4.12 14:24

35.tt odeslani na ultrazvuk

Vcera jsem byla na kontrolu a pan doktor sahal na miminko pres brisko, pak mi brisko premeril centimetrem. A vypadal trosku ustarane. Rekl, ze se mu miminko zda mejake mensi, tak ze to chce zkontrolovat na UZ. Jsem objednana na patek. Ale mam sileny strach, ze je neco v neporadku. :-( Jeste pred dvema tydny mi na kontreole tvrdili, ze miminko je v poradku, trosinku vetsi, ale to nevadi(mesime oba z manzelem pres 180 cm) Pri kazde kontrole, mi to tak rekli, a ted vcera tohle. Co muze byt spatne? Kope porat stejne, srdicko tuka hezky, ja mam tlak porad kolem 120/70. Takze vypadame zdrave, tak proc je mensi????? Ja se omlouvam, nejsem neajaka histerka, ale proste mi to prijde zvlastni, ze do ted bylo vse ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
24.4.12 14:30

Podle mě je to blbina. Měřit přes břicho a tak. Mamka neměla břicho žádné v porodnici na ní hleděli co tam chce a porodila skoro 4kg bráchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.4.12 14:32

Já bych řekla, že to bude v pohodě. Mě ke konci říkali, že bude dítko menší, že se zpomalil růst a nakonec měl skoro 4 kg (bez přenášení). Řekla bych, že dr chce mít jistotu. Navíc ty váhové odhady jsou dost nepřesné. Mmchdm, já chodila od 34tt na kontroly už jen do nemocnice a tam mi dělali Utz pokaždé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
24.4.12 14:32

Ahoj ja jsem byla taky na kontrolnim Uz u obou holek.Pri kazdem tehu jsem pribrala jenom 4 kila a mela jsem male bricho,tak me chtely kontrolne udelat UZ.Pri starsi holce jsme byly na UZ ve 36 tt a maly namerili 2,8kg a narodila se 40+2 tt a mels 3280 g.U druhe holky jsem byla taky na kontrolnim uz ve 34 tt to mela 2100g,pak ve 38 tt a mela 2750 g a narodila se 39+2tt a mela 3160g.Takze bud v klidu,dopadne to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
24.4.12 14:34

Taky si nemyslím, že by to bylo něco hrozného. Zvlášť, když ti naposledy říkal, že je větší. Na UTZ zkontrolují zásobení.
A pokud tě kontroloval jen pohmatem, je dost možné, že miminko jen trošku kleslo, nebo se blbě natočilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.4.12 15:20

Diky za uklidneni. Jde o to, ze jsem v Irsku, a tady se dela ultrazvuk, jen kolem 20tt a pak uz ne. Jen pokud jsou komplikace. Takze tady vse delaji jen pohmatem. Vim, ze moje kamaradky v Cesku, chodi/ly na UZ ke konci tehotenstvi docela casto a ne jen ke konci tehotenstvi.
Kazdopadne moje prvni se tady narodila. 39+5 a vazila 4,42. Takze si myslim, ze i tohle ditko by melo byt vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
25.4.12 10:10

Tak se pak ozvi jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.6.12 11:11

Nejak mi do cesty prisel zivot. A zapomela jsem tu napsat. Na UZ jsme dopadli dobre. Vse v norme. Mala se narodila pred 15ti dny. 38+6. Oproti prvni dcerce je malinka. prvni vazila 4a pul kila a tenhle drobek mel jen kila 3. Ale pekne papa a roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí