36tt. Jak jste se cítily?

Anonymní
12.2.20 15:07

36tt. Jak jste se citily?

Ahoj tehule, jak se v tomto tydnu citite? Ja uz normalne chci, aby malej sel ven nejpozději do 38tt :D pry se to da vypudit malinikem, sexem, vinem atd. Jsem jak kombajn, na to, ze jsem vyssi typ postavy, tak bricho mi prijde strasne tezky, prevalit se ze strany na stranu je nadlidskej ukon. Mam nahore uz 8kg :? A posledni tydny nabiram 1,5 kg tydne, takze jsem zvedava, kolik to bude na konci. Uz ted se tesim az budu moct zas zacit se sportem. Navic jsem casto unavena, hodne lezim. Jinak co jite a jak? Pravidelně nebo kdy chcete? Ja dnes poprvy prasila za cele tehu Mekacem a nemuzu ani dejchat jak jsem se precpala :D jinak jim vse, neomezuju se ale ta vaha me trosku strasi. Mimco mam o tyden a pul mensi. Vse jinak v poradku. Jinak si teda neuzivam tento nekonecny budouci mesic. Jo a kdy mate termin? Nekdo mi rika, ze je presny TP dle ultrazvuku a nekdo dle MS :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2933
12.2.20 15:58

Ten poslední měsíc byl ze všech nejhorší, naštěstí se mě netýkal celý, porodila jsem 38+5 a druhé už jsem ani do posledního nedonosila, to jsem porodila 35+4. Pamatuji si, že u toho prvního jsem si fakt strašně přála porodit už od 37.týdne :-D ale kdybych věděla, co mě čeká, tak bych ji nosila klidně ještě dalších 9 měsíců :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.2.20 16:02
@Anonymní píše:
Ahoj tehule, jak se v tomto tydnu citite? Ja uz normalne chci, aby malej sel ven nejpozději do 38tt :D pry se to da vypudit malinikem, sexem, vinem atd. Jsem jak kombajn, na to, ze jsem vyssi typ postavy, tak bricho mi prijde strasne tezky, prevalit se ze strany na stranu je nadlidskej ukon. Mam nahore uz 8kg :? A posledni tydny nabiram 1,5 kg tydne, takze jsem zvedava, kolik to bude na konci. Uz ted se tesim az budu moct zas zacit se sportem. Navic jsem casto unavena, hodne lezim. Jinak co jite a jak? Pravidelně nebo kdy chcete? Ja dnes poprvy prasila za cele tehu Mekacem a nemuzu ani dejchat jak jsem se precpala :D jinak jim vse, neomezuju se ale ta vaha me trosku strasi. Mimco mam o tyden a pul mensi. Vse jinak v poradku. Jinak si teda neuzivam tento nekonecny budouci mesic. Jo a kdy mate termin? Nekdo mi rika, ze je presny TP dle ultrazvuku a nekdo dle MS :nevim:

Bohužel z vlastní zkušenosti vím že se miminko vypudit nedá pokud to na porod není připraveno teď čekám třetí a taky toho mám pokrk ale jsem teprve 33+6 podle ms já mám první termín podle ms 26.3 a druhý podle utz 30.3 jinak jim na co mám chuť nic moc neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.20 16:16
@Zoe1 píše:
Ten poslední měsíc byl ze všech nejhorší, naštěstí se mě netýkal celý, porodila jsem 38+5 a druhé už jsem ani do posledního nedonosila, to jsem porodila 35+4. Pamatuji si, že u toho prvního jsem si fakt strašně přála porodit už od 37.týdne :-D ale kdybych věděla, co mě čeká, tak bych ji nosila klidně ještě dalších 9 měsíců :-D

No ja jako prvorodicka si tez preju porodit driv ale je to presne to, ze nevim do ceho jdu :lol: me se to hrozne tahne a raduju se z kazdyho dne a tejdne kdy se to blizi. Zacinam bejt uz i protivna na partnera ale nechtene a nevedomky :mrgreen: ja ceke tehu nevnimala, proste jsem se tak necejtila ale ted jak tahnu ten batoh pred sebou tak si plne uvědomuju, ze uz chci aby to prislo :)

• Citovat
  • Upravit
359
12.2.20 17:22

Jen to vydrž, máš to za pár! :srdce: Závidím, já jsem 21+5 a už teď toho mám po krk a nahoře 11 kg :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.20 18:29
@lovean píše:
Bohužel z vlastní zkušenosti vím že se miminko vypudit nedá pokud to na porod není připraveno teď čekám třetí a taky toho mám pokrk ale jsem teprve 33+6 podle ms já mám první termín podle ms 26.3 a druhý podle utz 30.3 jinak jim na co mám chuť nic moc neřeším

No me hrozil predcasny porod a tak bych se asi bala ho nejak vypudit, navic u nas v nemocnici se nesmi rodit deti pod 2,5kg jinak je vozi pryc. A ja mam o tyden a pul mensiho mrnouse. Takze se bojim a he dobre, kdyz se jeste udrzi. Ale fakt bych chtela aby se rozhodl sam a sel ven, pritom absolutne nevim jak poznam ze to prichazi :nevim: a co je dle tebe presnejsi? Podle ms nebo utz?

• Citovat
  • Upravit
7997
12.2.20 19:27
@Anonymní píše:
No me hrozil predcasny porod a tak bych se asi bala ho nejak vypudit, navic u nas v nemocnici se nesmi rodit deti pod 2,5kg jinak je vozi pryc. A ja mam o tyden a pul mensiho mrnouse. Takze se bojim a he dobre, kdyz se jeste udrzi. Ale fakt bych chtela aby se rozhodl sam a sel ven, pritom absolutne nevim jak poznam ze to prichazi :nevim: a co je dle tebe presnejsi? Podle ms nebo utz?

Já bych se nebála ještě uvidíš ale zatím bych si. porod nezkoušela vyvolat určitě ne dřív jak kolem toho 38 tt a přesnější by měl být utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí