Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ze zvědavosti zakládám toto téma. Zajímá mě v kolika letech jste měli první dítě/jste těhotná? A kolik máte nebo budete chtít dětí.
Mě je 19 a mám skoro tříměsíčního syna Samuela. Do budoucna bych chtěla ještě jedno mimčo, ale více ne. ![]()
Ve 25ti letech. Druhé se nedaří. Teď mám 31 let a děkuji sama sobě že jsme to,,spáchali" už dřív, teď bysme se asi už nedočkali
Tím neodsuzuji pozdější rodičovství, beru to konkrétně na sebe a naší situaci..Budu happy i kdyby se mělo zadařit za 5 let.
Ve 29, zatím to vypadá že zůstaneme u jednoho dítěte, ale člověk nikdy neví ![]()
26 při prvním, 28 při druhém, kdybych mohla volit znova, tak stále ještě myslím, že bych zůstala u jednoho dítěte. Takže se třetím moc nepočítám.
Když se syn narodil bylo mi 22 a 3 měsíce ![]()
Všude kolem mě byly spíše starší matky.. Tenhle měsíc budou synovi 4 roky a už se nějakou dobu neúspěšně pokoušíme o druhé (dříve to ze zdravotních důvodů nešlo).
O dítě jsme se začali pokoušet v mých 21 letech. Chtěla jsem být mladá mamina. Ve 23 letech jsem postoupila první IVF a dcera se mi narodila v necelých 25 letech po IUI. Přesně dva roky na to se nám neplánovaně narodil syn. Další dítě už neplánujeme.
Teď čekám své první dítě, které se narodí v mých 23 letech, ale přála jsem si své první dítě mít už v 21. Vždy jsem chtěla být svému dítěti věkově co nejblíže, ale přítel tak brzo nechtěl a ani já se na to ještě necítila. Chtěla bych maximálně 2 děti, ale jedno by mi stačilo.