Inofolic v těhotenství

27
12.2.20 09:52

Inofolic v tehotenstvi

Ahoj holky, prave jsem zjistila, ze cekame miminko. Brala jsem na podporu otehotneni Inofolic, Macu, Drmek. Mam pokračovat v brani Inofolicu? Popripade co dalšího doporučujete za vitaminy, co jste braly vy? Děkuji moc za rady, jsem tehotna poprve tak vubec netusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3067
30.3.20 00:51
@candy.lady píše:
Ahoj holky, prave jsem zjistila, ze cekame miminko. Brala jsem na podporu otehotneni Inofolic, Macu, Drmek. Mam pokračovat v brani Inofolicu? Popripade co dalšího doporučujete za vitaminy, co jste braly vy? Děkuji moc za rady, jsem tehotna poprve tak vubec netusim :)

Ahoj, jak dlouho jsi brala Inofolic než si otěhotněla? 😊… spoustu žen si chválí femibion v těhotenství, je vlastně i potom femibion 2 od 3.mesice 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 16:50

Já mám výborné zkušenosti s Inofolicem partner bral současně Folandrol a jak jsem psala již dříve, tak po půl roce se zadařilo a nyní končím čtvrtý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
30.3.20 18:30
@haničkapěnička píše:
Já mám výborné zkušenosti s Inofolicem partner bral současně Folandrol a jak jsem psala již dříve, tak po půl roce se zadařilo a nyní končím čtvrtý měsíc.

Já beru taky Inofolic a manžel folandrol, momentálně 3 měsíce a teď čekáme jestli něco přijde 😁 taky doufám ze do půl roka se to povede… a jinak ti moc gratuluji 😊 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.20 18:28

Já jsem též brala inofolic a partner folandrol a teď mám pozitivní těhotenský test, ale úplný začátek a právě též nevím, zda inofolic brát dál?

• Citovat
  • Upravit
173
12.12.20 21:26
@Anonymní píše:
Já jsem též brala inofolic a partner folandrol a teď mám pozitivní těhotenský test, ale úplný začátek a právě též nevím, zda inofolic brát dál?

Myslím, že bohatě stačí obyč kyselina listová v lékárně ti poradi kterou… Vyjde i levněji než inofolic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.20 21:46
@lucka456 píše:
Myslím, že bohatě stačí obyč kyselina listová v lékárně ti poradi kterou… Vyjde i levněji než inofolic

No já mám ten inofolic právě nakoupené kupovala jsem to výhodnější balení 20×3 tak mi ještě zbyl a nevím, zda je v těhotenství možný, resp. dostatečně prospěšný

• Citovat
  • Upravit
3067
13.12.20 08:49
@Anonymní píše:
No já mám ten inofolic právě nakoupené kupovala jsem to výhodnější balení 20×3 tak mi ještě zbyl a nevím, zda je v těhotenství možný, resp. dostatečně prospěšný

Inofolic se brát v těhotenství může :) a je dostatečně prospěšný, ale být tebou tak doberu co máš a koupím si potom třeba femibion nebo jinou kyselinu listovou protože Inofolic je celkem drahá sranda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí