Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prave jsem zjistila, ze cekame miminko. Brala jsem na podporu otehotneni Inofolic, Macu, Drmek. Mam pokračovat v brani Inofolicu? Popripade co dalšího doporučujete za vitaminy, co jste braly vy? Děkuji moc za rady, jsem tehotna poprve tak vubec netusim ![]()
@candy.lady píše:
Ahoj holky, prave jsem zjistila, ze cekame miminko. Brala jsem na podporu otehotneni Inofolic, Macu, Drmek. Mam pokračovat v brani Inofolicu? Popripade co dalšího doporučujete za vitaminy, co jste braly vy? Děkuji moc za rady, jsem tehotna poprve tak vubec netusim
Ahoj, jak dlouho jsi brala Inofolic než si otěhotněla? 😊… spoustu žen si chválí femibion v těhotenství, je vlastně i potom femibion 2 od 3.mesice 😊
Já mám výborné zkušenosti s Inofolicem partner bral současně Folandrol a jak jsem psala již dříve, tak po půl roce se zadařilo a nyní končím čtvrtý měsíc.
@haničkapěnička píše:
Já mám výborné zkušenosti s Inofolicem partner bral současně Folandrol a jak jsem psala již dříve, tak po půl roce se zadařilo a nyní končím čtvrtý měsíc.
Já beru taky Inofolic a manžel folandrol, momentálně 3 měsíce a teď čekáme jestli něco přijde 😁 taky doufám ze do půl roka se to povede… a jinak ti moc gratuluji 😊 ❤️️
Já jsem též brala inofolic a partner folandrol a teď mám pozitivní těhotenský test, ale úplný začátek a právě též nevím, zda inofolic brát dál?
@Anonymní píše:
Já jsem též brala inofolic a partner folandrol a teď mám pozitivní těhotenský test, ale úplný začátek a právě též nevím, zda inofolic brát dál?
Myslím, že bohatě stačí obyč kyselina listová v lékárně ti poradi kterou… Vyjde i levněji než inofolic
@lucka456 píše:
Myslím, že bohatě stačí obyč kyselina listová v lékárně ti poradi kterou… Vyjde i levněji než inofolic
No já mám ten inofolic právě nakoupené kupovala jsem to výhodnější balení 20×3 tak mi ještě zbyl a nevím, zda je v těhotenství možný, resp. dostatečně prospěšný
@Anonymní píše:
No já mám ten inofolic právě nakoupené kupovala jsem to výhodnější balení 20×3 tak mi ještě zbyl a nevím, zda je v těhotenství možný, resp. dostatečně prospěšný
Inofolic se brát v těhotenství může
a je dostatečně prospěšný, ale být tebou tak doberu co máš a koupím si potom třeba femibion nebo jinou kyselinu listovou protože Inofolic je celkem drahá sranda ![]()