Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata, podle UZ jsem v 36+3tt. Včera jsem byla na kontrole a vše je v pořádku ale na porod to prý ještě nevypadá. Od včerejška mě ale bolí děsně třísla a „spodek“ a ob den mám průjem. Jdu sice jen 2× za den ale i tak. Dneska se mi do toho vmisila nevolnost, tudíž k prujmu jsem měla pocit na zvracení. Může to být známka blížící se porodu? Dekuji
Průjem jo, e pokud ti je i na zvracení, tak bych spise tipovala nejakou strevni chripecku, potvora lita.
Muze a nemusi… Ja mela ke konci taky prujmy a rodila jsem az za temer tri tydny.
Jsem dnes 36+4tt. A mám úplně to samé! Dnes byla kontrola a doktorka říkala, že se nic nechystá a vše je v pořádku. Nejhorší jsou ty tlaky na čípek, ale to je prý ke konci normální. Průjem si vysvětluju třeba tím vedrem a celkově větším tlakem v břiše. Musíme to prostě ještě těch pár týdnů přežít
![]()
Myslím si že nás bude zatěžovat hodně to teplo 🤦🏻♀️ a do toho prcek cuta o sto šest 🤦🏻♀️ 😁
Ale máme to za pár
a radši vedra s miminkem, než ten pupek nosit třeba až do září ![]()
@Any219 píše:
Ale máme to za pára radši vedra s miminkem, než ten pupek nosit třeba až do září
Přesně tak 😁