Jak se cítíte v 5tt?

37
23.6.22 09:41

Jak se cítíte v 5TT?

Ahoj, jak se cítíte v 5TT? Bolesti břicha? Bolesti prsou? Taky to máte každý den jinak?
Synovi je už 10 let a z prvního těhu si nic nepamatuji :/. Test mi vyšel pozitivní minulý pátek ( 4+4 ), dnes jsem cca 5 + 3, ultrazvuk „až“ za týden. Jsem nervozní že to nevyjde, miminko by jsme moc chtěli. Cca před půl rokem jsem měla pozitivní test, ale po týdnu přišla ms. Rok zpět jsem vysadila HA a od té doby se snažíme. Ped HA jsem měla dvě zamlklá těhotenství, jediné co mi uklidňuje je, že při nich nebyla na TT tak silná čára, tako jsem měla minulý týden. Tak teď u jen čekat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3729
23.6.22 10:23

@Ev.Ev Já jsem se cítila jako kdybych ani nebyla těhotná, ještě jsem o tom asi ani nevěděla. Tak jsem se cítila ale dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
23.6.22 12:03

Cítila jsem se jako při PMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
23.6.22 14:18

Poprvé nic a podruhé mi bylo strašně zle 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
np10021
23.6.22 21:34

Bolí mě bradavky, jsem hodně unavená a nafouklá :lol: ale jinak si těhotná nepřijdu :lol:

• Citovat
  • Upravit
101
24.6.22 17:00

@Ev.Ev já se začala cítit tehotne až 8tt - to mi začaly prsa, nevolnosti. Do te doby ani prd. Teď jsem 19tt a cítím se netehotně, nevolnosti ustoupily, prsa taky a kromě rostoucího břicha nic :-) už se těším alespoň na pohyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí