Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Ja vím, odsouzení hodné, ale pokud se nevykecám alespoň tady, praskne mi hlava. Nesvěřila jsem se s tím nikomu a dál už prostě nemůžu, proto přicházím sem na emimino…
Bohužel jsem byla partnerovi nevěrná, byla to jedna noc, styk byl prvních pár vteřin bez ochrany, max 3 zásuny, než mě to došlo, pak kondom.
S manželem ochranu nepoužíváme, nechávali jsme mimču volný průběh. Vůbec si nevybavim, kdy okolo té nevěrné noci jsme měli sex spolu, ale obecně ho máme tak jednou, dvakrát týdně.
No co se zrovna ten cyklus nestalo… MS nepřišla a já zjistila, že jsem v tom. Nemůžu se radovat, dělá se mi zle, když jen pomyslím, že by to malé nemuselo být manželovo. Celá rodina se těší a mě je do pláče. Vím, můžu si za to sama a každou noc se budím a modlím se, ať je vše tak, jak má být.
Mám za sebou už pár vyšetření, na první kontrole mě doktor docela uklidnil, když řekl, že podle ultrazvuku to vypadá na pozdější ovulaci a že jsem otěhotněla týden po tom záletu (neříkala jsem mu o tom, dopočítala jsem si to). Nasadil mi kvůli dřívějším problémům utrogestan a další kontrola byla první velký screening a na něm bylo mimi najednou o týden větší a odpovídá to podle kalkulačky na otěhotnění kolem té noci. Ovulaci jsem nesledovala, cykly jak kdy, takže sama si vypočítám kulový.
Vím, že mi tady nikdo neřekne, kdo je biootec, spíš mě zajímá, jestli třeba ten utrogestan a vitamíny můžou mít vliv na růst mimča? Je pravděpodobnější, že by bylo mimi menší v tom sedmém týdnu a doopravdy bylo už v osmém, nebo je pravděpodobnější, že na tom screeningu už bylo o týden napřed?
Jaká je podle vás šance na otěhotnění z těch prvních zásunů? Kdyby už náhodou byla ovulace.
Prosím Vás, nejraději bych neexistovala, lituji toho každou minutu a nadávám sama sobě dost, tak prosím, rozmyslete si komentář, pokud mi chcete nadávat.
Děkuji, pokud jste dočetly do konce a děkuji za každý názor.
P.
no ze třech prvních zásunů bez ochrany snad přece nejde otěhotnět ![]()
V kolikatem týdnu teď jsi? Ze začátku rostou všechny plody stejně, to je celkem přesné měření. Později začne mít vliv výživa a genetika, pak už se podle velikosti pozná houby.
@stinga píše:
no ze třech prvních zásunů bez ochrany snad přece nejde otěhotnět
Kapička touhy se tomu říká, ne? ![]()
@brisco píše:
Kapička touhy se tomu říká, ne?
no to sice je, ale zdá se mi to rovno zázraku
Neplaš. Neudělal se do tebe. Svůj pohár hořkosti sis už vypila a nervy těhotenství neprospívají. Dítě je manželovo. Soudit tě nebudu, byť nevěry nechápu, zvlášť v době snažení o dítě.
Je to velice nepravděpodobné, že by z pár zásunů bylo hnedka mimčo…Buď si necháš udělat test otcovství nebo to vypustíš a budeš se radovat z miminka…Ale fakt bych řekla, že je to dost nepravděpodobné…Když tak se svěř doktorovi, jak udělat test otcovství nějak třeba,,natajno", jestli to jde…ten nesmí jako doktor nic říct partnerovi, porušil by diskrétnost…
@brisco píše:
Kapička touhy se tomu říká, ne?
Ukrápnout může, ale až před vyvrcholením
@stinga moc ráda bych tomu věřila, opravdu, ale cijavim, jestli z něj, když to řeknu blbě, už třeba něco nestačilo vytéct?
@brisco teď už jsem ve 24tt. Na tom druhém velkém screeningu to lítá +-2 dny oproti tomu prvnímu screeningu, jak ktera kost. To vím, že v tom druhém trimestru a déle už může být každé miminko jinak.
@Anonymní píše:
Ja vím, odsouzení hodné, ale pokud se nevykecám alespoň tady, praskne mi hlava. Nesvěřila jsem se s tím nikomu a dál už prostě nemůžu, proto přicházím sem na emimino…
Bohužel jsem byla partnerovi nevěrná, byla to jedna noc, styk byl prvních pár vteřin bez ochrany, max 3 zásuny, než mě to došlo, pak kondom.
S manželem ochranu nepoužíváme, nechávali jsme mimču volný průběh. Vůbec si nevybavim, kdy okolo té nevěrné noci jsme měli sex spolu, ale obecně ho máme tak jednou, dvakrát týdně.
No co se zrovna ten cyklus nestalo… MS nepřišla a já zjistila, že jsem v tom. Nemůžu se radovat, dělá se mi zle, když jen pomyslím, že by to malé nemuselo být manželovo. Celá rodina se těší a mě je do pláče. Vím, můžu si za to sama a každou noc se budím a modlím se, ať je vše tak, jak má být.
Mám za sebou už pár vyšetření, na první kontrole mě doktor docela uklidnil, když řekl, že podle ultrazvuku to vypadá na pozdější ovulaci a že jsem otěhotněla týden po tom záletu (neříkala jsem mu o tom, dopočítala jsem si to). Nasadil mi kvůli dřívějším problémům utrogestan a další kontrola byla první velký screening a na něm bylo mimi najednou o týden větší a odpovídá to podle kalkulačky na otěhotnění kolem té noci. Ovulaci jsem nesledovala, cykly jak kdy, takže sama si vypočítám kulový.
Vím, že mi tady nikdo neřekne, kdo je biootec, spíš mě zajímá, jestli třeba ten utrogestan a vitamíny můžou mít vliv na růst mimča? Je pravděpodobnější, že by bylo mimi menší v tom sedmém týdnu a doopravdy bylo už v osmém, nebo je pravděpodobnější, že na tom screeningu už bylo o týden napřed?
Jaká je podle vás šance na otěhotnění z těch prvních zásunů? Kdyby už náhodou byla ovulace.
Prosím Vás, nejraději bych neexistovala, lituji toho každou minutu a nadávám sama sobě dost, tak prosím, rozmyslete si komentář, pokud mi chcete nadávat.
P.
Urogestan jsem brala taky. Dávají ho na začátku snad každé…Ze tří zásunů by to bylo asi zázrak (jestli jsi teda správně počítala), ale není to vyloučené. Nechápu tu potřebu spát s jinými, když si přeju s manželem miminko. Jsi nezralá a nezodpovědná
Já Ti o těhotenství nic říct nemůžu, to si nedovolím odhadnout, ale přidám se k ostatním. Přestaň se stresovat
a obviňovat. Život je moc dlouhý na to, aby člověk nechyboval, a pokud se to neopakuje, tak se to ani jako chyba brát nemůže. Jsme jen lidé
Začni si užívat ten krásný pocit ![]()
@Anonymní píše:
@stinga moc ráda bych tomu věřila, opravdu, ale cijavim, jestli z něj, když to řeknu blbě, už třeba něco nestačilo vytéct?
@brisco teď už jsem ve 24tt. Na tom druhém velkém screeningu to lítá +-2 dny oproti tomu prvnímu screeningu, jak ktera kost. To vím, že v tom druhém trimestru a déle už může být každé miminko jinak.
Stačí jedna kapka…
@Russet píše:
Stačí jedna kapka…
Joo se rika: stačí jedna kapka a jsi taťka. ![]()
Kazdopadne si taky myslim, ze je to skoro vylouceny.
Je 100% manželovo, buď v klidu. Pokud se budeš nervovat a stresovat, můžeš to dítě poškodit.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
P.