Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Russet píše:
Stačí jedna kapka…
Běžně z chlapů nic nekape, pokud nemají kapavku 😁. Ani z toho, že zasune.
@Russet a Vy zase zbytečně chytrá
. To, že se stane něco, čemu druhý nerozumí, ještě neznamená charakteristiku dané osoby, nebo že se to také nemůže stát příště Vám.
@Sab.43 píše:
@Russet a Vy zase zbytečně chytrá. To, že se stane něco, čemu druhý nerozumí, ještě neznamená charakteristiku dané osoby, nebo že se to také nemůže stát příště Vám.
No
, jako tohle není uklouznutí na ledě a zlomená noha, to se může stat každému. Ocitnout se v cizí posteli jaksi můžeme ovlivnit, ty ne?
Příspěvek upraven 23.06.22 v 09:30
@Kfětoslava já se nechápu taky 😒 Při pohledu na ten pozitivní test mi až došlo, co všechno jsem riskovala a o co všechno můžu kvůli tomu přijít. Sama bych taky každou asi uklidnovala, že to není pravděpodobné, ale zákon schválnosti známe asi všichni. Moc děkuji za uklidnění.
@LenaNell Dr to říct nechci, stydím se tak moc, že to nedokážu vůbec říct nahlas. Na testy jsem se dívala, po narození to jde udělala anonymně třeba z kartáčku. Jen si nejsem jistá, zda psychicky zvládnu případně špatný výsledek a upřímně vubec nevim, jak bych s tim naložila… ![]()
To bude manželovo. Vrtat hlavou ti to asi nepřestane, ale je hrozně nepravděpodobné, že by to bylo úletovo. Asi jsi holt v těch dnech byla „správně naladěná“,
tak to akorát vyšlo. Gratuluju k těhotenství! Sama tušíš, že sis tím jedním úletem na roky zaměstnala hlavu a jen tak na to nezapomeneš, ale nejlepší bude nenervovat sebe/miminko a nekazit náladu v rodině a být ráda, že se těší. To je krásný. Tím, že nic dalšího už „nepokazíš“, si určitě psychicky pomůžeš a časem to nejhorší odezní. Prostě podle mě za to nevěra nikdy nestála a stát nebude.
@Kfětoslava píše:
Běžně z chlapů nic nekape, pokud nemají kapavku 😁. Ani z toho, že zasune.
My se tím bavily v osmdesátkách. Stačí jedna kapka a bude z tebe matka. On mohl již ronit životodárnou tekutinu (preejakulát), ona o tom nemusela mít ani páru. Když před sexem nenasadila pláštěnku, jak byla mimo. To byl sex za všechny prachy.
@Russet slečna, nebo paní k tomu nenapsala žádné další faktory, které její rozhodnutí v daný okamžiky podpořily, nebo ovlivnily. Neházejte kamenem, když nestojíte na jejím místě. Je to zbytečné
a může to ublížit někomu, kdo si přišel pro radu v úplně jiné záležitosti, protože má evidentně sebereflexi v pořádku ![]()
@TRG píše:
To bude manželovo. Vrtat hlavou ti to asi nepřestane, ale je hrozně nepravděpodobné, že by to bylo úletovo. Asi jsi holt v těch dnech byla „správně naladěná“,tak to akorát vyšlo. Gratuluju k těhotenství! Sama tušíš, že sis tím jedním úletem na roky zaměstnala hlavu a jen tak na to nezapomeneš, ale nejlepší bude nenervovat sebe/miminko a nekazit náladu v rodině a být ráda, že se těší. To je krásný. Tím, že nic dalšího už „nepokazíš“, si určitě psychicky pomůžeš a časem to nejhorší odezní. Prostě podle mě za to nevěra nikdy nestála a stát nebude.
Ty píšeš jeden úlet. Jak by se na to asi koukal manžel. A jak by se tady slétlo hejno, kdyby zasunul v jejím těhotenství do jiné. Aneb dvojí metr.
Příspěvek upraven 23.06.22 v 09:34
Ty velikosti lítají. Podle ovulace jsem měla termín 3/6, podle screeningu 1/6, ale na vysetrenich mi to litalo 30/5-5/6. Tj nějakých pět dnů vetsi a různe se to měnilo. Prý budu mít malé dítě, max 3,3 kg s odrenyma ušima… měla 3,6. Na screeningu závisí na každém milimetru a zkušenosti a šikovnosti doktora. Za me je takhle nejistota největší trest a už nepotrebujes nakládat, ale souhlasím, ze nechapu souběh snažení o dítě a nevěru byt kdyby to bylo v opilosti. To je jak když známou manžel podvedl když byla s deckem v porodnici. To je mimo moje chápání
@hospodki píše:
Ty velikosti lítají. Podle ovulace jsem měla termín 3/6, podle screeningu 1/6, ale na vysetrenich mi to litalo 30/5-5/6. Tj nějakých pět dnů vetsi a různe se to měnilo. Prý budu mít malé dítě, max 3,3 kg s odrenyma ušima… měla 3,6. Na screeningu závisí na každém milimetru a zkušenosti a šikovnosti doktora. Za me je takhle nejistota největší trest a už nepotrebujes nakládat, ale souhlasím, ze nechapu souběh snažení o dítě a nevěru byt kdyby to bylo v opilosti. To je jak když známou manžel podvedl když byla s deckem v porodnici. To je mimo moje chápání
Přesně. Kdyby osouložil její muž v těhotenství jinou, to by bylo křiku.
Ze tri zasunu to nebude…to, ze jsi otehotnela zrovna v tom mesici, je proste nejaka karma, trest a ponauceni pro tebe..ja na tyhle veci normalne neverim, ale tady se to uplne nabizi..uklidni se, tes se na miminko spolu s rodinou a bud verna
@Russet nezodpovědné to bylo, souhlasím. Bohužel to zpátky nevezmu a věřte, že do budoucna jsem potrestána pořádně.
@Sab.43 moc děkuji za milá slova, moc bych si přála, abych celé ty roky nezničila a vše bylo v pořádku. Bohužel toho brouka z hlavy nevyzenu.
@DandátkoP Nebylo, vážně to bylo bez kondomu jen chvíli a pak s.
@Sab.43 píše:
@Russet slečna, nebo paní k tomu nenapsala žádné další faktory, které její rozhodnutí v daný okamžiky podpořily, nebo ovlivnily. Neházejte kamenem, když nestojíte na jejím místě. Je to zbytečnéa může to ublížit někomu, kdo si přišel pro radu v úplně jiné záležitosti, protože má evidentně sebereflexi v pořádku
Prosim te, takovyhle nazory si muzes strcit za klobouk. Sex je sex a kdyz se snazej s manzelem o dite, zadny dalsi faktory tady roli nehrajou.
A nemyslim to nijak zle vuci zakladatelce, kazdej sveho stesti strujce. Ale neobhajuj tohle prosim te.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat