Nevěrná a těhotná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14940
23.6.22 09:27
@Russet píše:
Stačí jedna kapka…

Běžně z chlapů nic nekape, pokud nemají kapavku 😁. Ani z toho, že zasune.

• načítám...
13
23.6.22 09:28

@Russet a Vy zase zbytečně chytrá :nevim:. To, že se stane něco, čemu druhý nerozumí, ještě neznamená charakteristiku dané osoby, nebo že se to také nemůže stát příště Vám.

• načítám...
53518
23.6.22 09:29
@Sab.43 píše:
@Russet a Vy zase zbytečně chytrá :nevim:. To, že se stane něco, čemu druhý nerozumí, ještě neznamená charakteristiku dané osoby, nebo že se to také nemůže stát příště Vám.

Tohle udělá opravdu jen někdo, kdo nepřemýšlí. Tudíž budu radši chytrá

Příspěvek upraven 23.06.22 v 09:30

• načítám...
14940
@Sab.43 píše:
@Russet a Vy zase zbytečně chytrá :nevim:. To, že se stane něco, čemu druhý nerozumí, ještě neznamená charakteristiku dané osoby, nebo že se to také nemůže stát příště Vám.

No :lol:, jako tohle není uklouznutí na ledě a zlomená noha, to se může stat každému. Ocitnout se v cizí posteli jaksi můžeme ovlivnit, ty ne?

Příspěvek upraven 23.06.22 v 09:30

• načítám...
Anonymní

@Kfětoslava já se nechápu taky 😒 Při pohledu na ten pozitivní test mi až došlo, co všechno jsem riskovala a o co všechno můžu kvůli tomu přijít. Sama bych taky každou asi uklidnovala, že to není pravděpodobné, ale zákon schválnosti známe asi všichni. Moc děkuji za uklidnění.

@LenaNell Dr to říct nechci, stydím se tak moc, že to nedokážu vůbec říct nahlas. Na testy jsem se dívala, po narození to jde udělala anonymně třeba z kartáčku. Jen si nejsem jistá, zda psychicky zvládnu případně špatný výsledek a upřímně vubec nevim, jak bych s tim naložila… :(

• Upravit
10923
23.6.22 09:31
@Sab.43 píše:

To snad neeeee :lol:

• načítám...
TRG
5433
23.6.22 09:32

To bude manželovo. Vrtat hlavou ti to asi nepřestane, ale je hrozně nepravděpodobné, že by to bylo úletovo. Asi jsi holt v těch dnech byla „správně naladěná“, :roll: tak to akorát vyšlo. Gratuluju k těhotenství! Sama tušíš, že sis tím jedním úletem na roky zaměstnala hlavu a jen tak na to nezapomeneš, ale nejlepší bude nenervovat sebe/miminko a nekazit náladu v rodině a být ráda, že se těší. To je krásný. Tím, že nic dalšího už „nepokazíš“, si určitě psychicky pomůžeš a časem to nejhorší odezní. Prostě podle mě za to nevěra nikdy nestála a stát nebude.

• načítám...
53518
23.6.22 09:32
@Kfětoslava píše:
Běžně z chlapů nic nekape, pokud nemají kapavku 😁. Ani z toho, že zasune.

My se tím bavily v osmdesátkách. Stačí jedna kapka a bude z tebe matka. On mohl již ronit životodárnou tekutinu (preejakulát), ona o tom nemusela mít ani páru. Když před sexem nenasadila pláštěnku, jak byla mimo. To byl sex za všechny prachy.

• načítám...
13
23.6.22 09:33

@Russet slečna, nebo paní k tomu nenapsala žádné další faktory, které její rozhodnutí v daný okamžiky podpořily, nebo ovlivnily. Neházejte kamenem, když nestojíte na jejím místě. Je to zbytečné :nevim: a může to ublížit někomu, kdo si přišel pro radu v úplně jiné záležitosti, protože má evidentně sebereflexi v pořádku :srdce:

• načítám...
53518
23.6.22 09:33
@TRG píše:
To bude manželovo. Vrtat hlavou ti to asi nepřestane, ale je hrozně nepravděpodobné, že by to bylo úletovo. Asi jsi holt v těch dnech byla „správně naladěná“, :roll: tak to akorát vyšlo. Gratuluju k těhotenství! Sama tušíš, že sis tím jedním úletem na roky zaměstnala hlavu a jen tak na to nezapomeneš, ale nejlepší bude nenervovat sebe/miminko a nekazit náladu v rodině a být ráda, že se těší. To je krásný. Tím, že nic dalšího už „nepokazíš“, si určitě psychicky pomůžeš a časem to nejhorší odezní. Prostě podle mě za to nevěra nikdy nestála a stát nebude.

Ty píšeš jeden úlet. Jak by se na to asi koukal manžel. A jak by se tady slétlo hejno, kdyby zasunul v jejím těhotenství do jiné. Aneb dvojí metr.

Příspěvek upraven 23.06.22 v 09:34

• načítám...
18640
23.6.22 09:34

Ty velikosti lítají. Podle ovulace jsem měla termín 3/6, podle screeningu 1/6, ale na vysetrenich mi to litalo 30/5-5/6. Tj nějakých pět dnů vetsi a různe se to měnilo. Prý budu mít malé dítě, max 3,3 kg s odrenyma ušima… měla 3,6. Na screeningu závisí na každém milimetru a zkušenosti a šikovnosti doktora. Za me je takhle nejistota největší trest a už nepotrebujes nakládat, ale souhlasím, ze nechapu souběh snažení o dítě a nevěru byt kdyby to bylo v opilosti. To je jak když známou manžel podvedl když byla s deckem v porodnici. To je mimo moje chápání

• načítám...
53518
23.6.22 09:35
@hospodki píše:
Ty velikosti lítají. Podle ovulace jsem měla termín 3/6, podle screeningu 1/6, ale na vysetrenich mi to litalo 30/5-5/6. Tj nějakých pět dnů vetsi a různe se to měnilo. Prý budu mít malé dítě, max 3,3 kg s odrenyma ušima… měla 3,6. Na screeningu závisí na každém milimetru a zkušenosti a šikovnosti doktora. Za me je takhle nejistota největší trest a už nepotrebujes nakládat, ale souhlasím, ze nechapu souběh snažení o dítě a nevěru byt kdyby to bylo v opilosti. To je jak když známou manžel podvedl když byla s deckem v porodnici. To je mimo moje chápání

Přesně. Kdyby osouložil její muž v těhotenství jinou, to by bylo křiku.

• načítám...
4731
23.6.22 09:35

Ze tri zasunu to nebude…to, ze jsi otehotnela zrovna v tom mesici, je proste nejaka karma, trest a ponauceni pro tebe..ja na tyhle veci normalne neverim, ale tady se to uplne nabizi..uklidni se, tes se na miminko spolu s rodinou a bud verna

• načítám...
Anonymní
23.6.22 09:36

@Russet nezodpovědné to bylo, souhlasím. Bohužel to zpátky nevezmu a věřte, že do budoucna jsem potrestána pořádně.

@Sab.43 moc děkuji za milá slova, moc bych si přála, abych celé ty roky nezničila a vše bylo v pořádku. Bohužel toho brouka z hlavy nevyzenu.

@DandátkoP Nebylo, vážně to bylo bez kondomu jen chvíli a pak s.

• Upravit
10923
23.6.22 09:37
@Sab.43 píše:
@Russet slečna, nebo paní k tomu nenapsala žádné další faktory, které její rozhodnutí v daný okamžiky podpořily, nebo ovlivnily. Neházejte kamenem, když nestojíte na jejím místě. Je to zbytečné :nevim: a může to ublížit někomu, kdo si přišel pro radu v úplně jiné záležitosti, protože má evidentně sebereflexi v pořádku :srdce:

Prosim te, takovyhle nazory si muzes strcit za klobouk. Sex je sex a kdyz se snazej s manzelem o dite, zadny dalsi faktory tady roli nehrajou.

A nemyslim to nijak zle vuci zakladatelce, kazdej sveho stesti strujce. Ale neobhajuj tohle prosim te.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100