Nevěrná a těhotná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14955
23.6.22 09:46
@Sab.43 píše:
@Kfětoslava nerozporuju, že to se to nedá ovlivnit :nevim: Jen říkám, že když je pro někoho něco nepochopitelné teď, neznamená to, že nepřijde situace, kdy se na to bude dívat jinak :nevim: A třeba ta situace také nenastane. Ale jsme snad Sibyly?Nebo se Vám nikdy nestalo, že jste si říkala - tohle nikdy! - ať to bylo cokoli, a pak se situace nezměnila, nebo Vás naopak situace nedonutila názor změnit?

U nevěry ne. Vím, že svého manžela nepodvedu.

• načítám...
14955
23.6.22 09:47
@Klopotkova píše:
Nemohla bych s tím pocitem žít, osobně věrná nejsem, ale bez kondomu ani ránu, u Tebe to, zakladatelko, nejspíš nebyla promyšlená nevěra, tak jsi v první chvili na kondom zapomněla, to se dá pochopit, ale i z těch kapek touhy může vzniknout dítě. Já bych se na Tvém místě rozhodla pro přerušení, nikomu nic neříkala, nemohla bych s tím pocitem, že muž bude možná vychovávat kukačku, žit, to bych svému muži nikdy neudělala. Škoda, že ten test otcovství nejde udělat v těhotenství, bylo by vše snadnější… nebo jde? Pokud by se zjistilo, že je dítě z úletu a na přerušení bylo pozdě, tak bych ho holt vychovávala sama s tím, že bych muži řekla, že dítě není jeho.

Ve 24.tt přerušení, dobrý no :lol:

• načítám...
6914
23.6.22 09:48
@DandátkoP píše:
Prosim te, takovyhle nazory si muzes strcit za klobouk. Sex je sex a kdyz se snazej s manzelem o dite, zadny dalsi faktory tady roli nehrajou.A nemyslim to nijak zle vuci zakladatelce, kazdej sveho stesti strujce. Ale neobhajuj tohle prosim te.

Konečně zdravý názor! Snažit se s manželem o dítě a rozdávat si to jinde, to jsou teda silné kapky. Snad manžel zakladatelku časem pošle do oněch míst, věřím, že každého karma dožene. Tohle doma fakt nechceš.

• načítám...
13

@DandátkoP ale já přece nic neobhajuju. Jen říkám, že svět bohužel není černobílý a jednoduchý. Já si taky celou dobu říkám, že NIKDY neklesnu na úroveň anonymních diskutujících, někoho slovně napadnout, nebo kádrovat, ale tady je to teda hukot, že už teď zažívám přehodnocení svého „NIKDY“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
15514

A já doufám, že to manželovo nebude a ty si to pěkně vyžereš až do dna!
Tohle se prostě nedělá.

Jo, život přináší různé situace lidi dělají chyby, ale tohle je hnus … :poblion:

• načítám...
53518
23.6.22 09:50
@Klopotkova píše:
Nemohla bych s tím pocitem žít, osobně věrná nejsem, ale bez kondomu ani ránu, u Tebe to, zakladatelko, nejspíš nebyla promyšlená nevěra, tak jsi v první chvili na kondom zapomněla, to se dá pochopit, ale i z těch kapek touhy může vzniknout dítě. Já bych se na Tvém místě rozhodla pro přerušení, nikomu nic neříkala, nemohla bych s tím pocitem, že muž bude možná vychovávat kukačku, žit, to bych svému muži nikdy neudělala. Škoda, že ten test otcovství nejde udělat v těhotenství, bylo by vše snadnější… nebo jde? Pokud by se zjistilo, že je dítě z úletu a na přerušení bylo pozdě, tak bych ho holt vychovávala sama s tím, že bych muži řekla, že dítě není jeho.

Jde. Ale před manžílkem by to neutajila.

• načítám...
15514
23.6.22 09:50
@Sab.43 píše:
@DandátkoP ale já přece nic neobhajuju. Jen říkám, že svět bohužel není černobílý a jednoduchý. Já si taky celou dobu říkám, že NIKDY neklesnu na úroveň anonymních diskutujících, někoho slovně napadnout, nebo kádrovat, ale tady je to teda hukot, že už teď zažívám přehodnocení svého „NIKDY“ :lol: :lol: :lol:

Ty budeš ta samá kvalitka jak zakladatelka, co? :roll: Když ji tady tak obhajuješ.
:roll:

• načítám...
14955
23.6.22 09:51

@Sab.43 promiň, obhajuješ to. Sama zakladatelka to vnímá jako velké selhání, co si bude vyčítat do konce života a ty se snažíš hledat polehčující okolnosti :))

• načítám...
Klopotkova
23.6.22 09:51
@Kfětoslava píše:
Ve 24.tt přerušení, dobrý no :lol:

Květušo, přerušení jsem myslela v začátcích, kdy se o něm dozvěděls, nikomu nic neříkat a jít na přerušení.

• Upravit
53518
23.6.22 09:52
@Sab.43 píše:
@DandátkoP ale já přece nic neobhajuju. Jen říkám, že svět bohužel není černobílý a jednoduchý. Já si taky celou dobu říkám, že NIKDY neklesnu na úroveň anonymních diskutujících, někoho slovně napadnout, nebo kádrovat, ale tady je to teda hukot, že už teď zažívám přehodnocení svého „NIKDY“ :lol: :lol: :lol:

Jsou NIKDY jako že nikdy našemu dítěti nedám čokoládu, nebude s námi spát v ložnici…to člověk přehodnotí. Ale za celých 44 let jsem nespala s 2 muži naráz. V době plánování rodiny jsem byla tak zakoukaná a zahleděná do nás dvou, že pro mě jiné penisy neexistovali.

• načítám...
13
23.6.22 09:57

@Kfětoslava nezmínila jsem žádnou polehčující okolnost, nebo obhajobu :nevim: Zakladatelka je svými hříchy zatížená dost, protože má sebereflexi, nevidím důvod ji teď moralizovat, nebo do ní kopat, když si přišla pro radu v úplně jiné věci. :pocitac:

• načítám...
14955
23.6.22 09:59
@Sab.43 píše:
@Kfětoslava nezmínila jsem žádnou polehčující okolnost, nebo obhajobu :nevim: Zakladatelka je svými hříchy zatížená dost, protože má sebereflexi, nevidím důvod ji teď moralizovat, nebo do ní kopat, když si přišla pro radu v úplně jiné věci. :pocitac:

Já do ní nekopu, psala jsem, ať je v klidu, ale pobavilo mě tvé - to se může stát každému.

• načítám...
13
23.6.22 09:59

@Šmoulice znovu - neobhajuju :nevim: Jen nerozumím tomu, proč se tady řeší něco úplně jiného, než na co se zakladatelka ptala. Kdyby věta v jejím příspěvku zněla: Udělala jsem chybu? - pochopila bych to. Dokonce bych to pochopila v okamžiku, kdy by se teprve ptala - udělám chybu, pokud budu nevěrná? Ale proč se tady teď vnitřně zvrací, to nechápu :nevim:

• načítám...
Klopotkova
23.6.22 10:00
@Sab.43 píše:
@Kfětoslava nezmínila jsem žádnou polehčující okolnost, nebo obhajobu :nevim: Zakladatelka je svými hříchy zatížená dost, protože má sebereflexi, nevidím důvod ji teď moralizovat, nebo do ní kopat, když si přišla pro radu v úplně jiné věci. :pocitac:

To je fakt, jsou ženy, které by to, že je ditě milencovo/z úletu vůbec neřešily, nezabývaly se tím a braly to tak, že otec je ten, kdo dítě vychovává a takové ty kecy. Hnus, ale takových žen je…

• Upravit
Anonymní
23.6.22 10:00

Přesně tomu, co se tady děje, jsem se chtěla vyhnout, ale je to verejny web a s temi komentari jsem pocitala.
Taky jsem kdysi říkala, že bych nikdy nedokázala podvést partnera. Bohužel, nikdo nezná pozadí každého vztahu a já tady o tom našem psát nechci. Stalo se, lituji toho, ale čas zpátky vrátit neumím, byť bych si to přála ze všeho nejvíc. Nijak tady své chování nechci obhajovat nebo říkat, že se to může stát každému - nemusí. Já to prostě nezvládla a neustála to a myslím, že potrestana jsem dost. Jen doufám, že trestám jen sebe…

Chtěla jsem znát Vaše názory, zkušenosti s velikostí miminka, třeba s přerusovanym stykem v době možné ovulace a tak a za ty, kteří se k tomuhle vyjádřili, děkuji!

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100