Nevěrná a těhotná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Klopotkova
23.6.22 10:19
@Anonymní píše:
@Klopotkova přiznávám, na chvíli mě to napadlo, ač se za tu myšlenku stydím stejně, jako za celou vzniklou situaci. Ale jak jsem psala, na prvním ultrazvuku vše vypadalo na otěhotnění týden po tom, to mě uklidnilo.

Já bych to asi teď nechala být. V této chvíli s tím stejně nic neuděláš, zeptej se doktora na ten genetický test (i když to se Ti snadno ptát nebude), zda lze udělat takto v těhotenství, pokud ano, tak je to super varianta, i když já o tom nic nevím, zda o tom musí vědět partner? Zase, proč by musel, že.
Pokud ten test nějak jde udělat, tak to je nejlepší možnost, pokud ne, tak se hoď do klidu, užívej si těhotenství, na nějaký úlet zapomeň, po porodu třeba bude dítě podobné partnerovi a spadne Ti obrovský balvan ze srdce, pokud ne, tak poté začneš jednat. Rozhodně bych nenechala svého muže vychovávat kukačku, počítej s tím, že pokud nebude jeho, tak mu to strašně ublíží, nejen jemu, ale i jeho rodině.
V tě nejzazší variantě budeš dítě z úletu vychovávat sama. Prostě budeš nést následky.
Za mě by prostě přerušení na začátku těhotenství a nikomu nic neříkat v tomto případě byla nejlepší možnost a to nejsem příznivce potratů, ale tohle by byl pro mě snad jediný důvod, kdy bych na něj šla. Nepočítám, kdyby se plod špatně vyvíjel.

• Upravit
1573
23.6.22 10:25

Někdo tu psal potrat jako řešení situace. To jako vážně? Zabijete dítě jenom kvůli tomu, aby náhodou chudák matka, která zahne, nemusela nic řešit. No, to opravdu smekám. Kam ten svět spěje. Na tohle mám jasný názor, když už někdo musí zahnout, tak by neměl dělat z druhého blbce a mít koule na to, to říct, jak už tu taky padlo.

• načítám...
1265
23.6.22 10:28
@Anonymní píše:
@Kfětoslava já se nechápu taky 😒 Při pohledu na ten pozitivní test mi až došlo, co všechno jsem riskovala a o co všechno můžu kvůli tomu přijít. Sama bych taky každou asi uklidnovala, že to není pravděpodobné, ale zákon schválnosti známe asi všichni. Moc děkuji za uklidnění.@LenaNell Dr to říct nechci, stydím se tak moc, že to nedokážu vůbec říct nahlas. Na testy jsem se dívala, po narození to jde udělala anonymně třeba z kartáčku. Jen si nejsem jistá, zda psychicky zvládnu případně špatný výsledek a upřímně vubec nevim, jak bych s tim naložila… :(

Je to sice vysoce nepravděpodobné ALE…

Já bych s tím žít nemohla, po narození dítěte bych tajně udělala testy. A pak by přišla buď úleva nebo…ale žít s pocitem že si nejsem jistá to bych nezvládla…

• načítám...
24897
23.6.22 10:28

Zakladatelko, nabídnu ti ještě jeden úplně jiný pohled na tohle - od ženy, co se 13 let každý měsíc snažila o dítě :,(
jak dlouho jste se s manželem snažili?? Třeba jste nekompatibilní a tohle byla (z preejakulátu) tvá jediná šance na dítě (kromě šílenství s ivf)
je jen malá šance, že je milencovo, ale věšteckou kouli nikdo nemá…
Pro mne bylo mít dítě na prvním místě, takže já osobně bych se teď okamžitě přestala stresovat, byla šťastná za miminko (na potrat ve tvé situaci vůbec!!), po porodu bych si tajně (!!) nechala udělat test otcovství
v případě shody s manželem super, ani muk a vyřešeno na celý život (potrestaná jsi dost)
v případě neshody bych mu to řekla, protože v tak velké lži bych žít nedokázala ani nechtěla - Viděla jsi Operaci mé dcery!? Může to prasknout kdykoliv v životě a žít v takovém stresu si říká leda tak o kvalitní rakovinu či jiné zdravotní obtíže..
zvaž můj pohled.. Mně by za to prostě to dítě stálo - nechat to pak na muži, zda mi odpustí a zůstane s námi, nebo se rozvede
brala bych to jako zaslouženou karmu pro sebe…
ovšem s tím, že mně osobně by ten výsledek ve formě dítěte za tohle prostě stál :kytka:
drž se

• načítám...
Klopotkova
23.6.22 10:30
@Niikkaa píše:
Někdo tu psal potrat jako řešení situace. To jako vážně? Zabijete dítě jenom kvůli tomu, aby náhodou chudák matka, která zahne, nemusela nic řešit. No, to opravdu smekám. Kam ten svět spěje. Na tohle mám jasný názor, když už někdo musí zahnout, tak by neměl dělat z druhého blbce a mít koule na to, to říct, jak už tu taky padlo.
@Niikkaa píše:
Někdo tu psal potrat jako řešení situace. To jako vážně? Zabijete dítě jenom kvůli tomu, aby náhodou chudák matka, která zahne, nemusela nic řešit. No, to opravdu smekám. Kam ten svět spěje. Na tohle mám jasný názor, když už někdo musí zahnout, tak by neměl dělat z druhého blbce a mít koule na to, to říct, jak už tu taky padlo.

Jo, to jako vážně a psala jsem to já. pokud je dítě z úletu, tak jí to zničí život. Dítě to ještě není v pravém slova smyslu. Mně přijde daleko horší jít na potrat z důvodu, že žena má třeba dvě děti, čeká neplánovaně třetí, žije v úplně rodině a třetí si nechá vzít. A takových případů je a bylo - třeba v devadesátých letech a nikdo se nad tím nijak zvlášť nepozastavuje a nepozastavoval.

• Upravit
1265
23.6.22 10:34
@Anonymní píše:
Přesně tomu, co se tady děje, jsem se chtěla vyhnout, ale je to verejny web a s temi komentari jsem pocitala.
Taky jsem kdysi říkala, že bych nikdy nedokázala podvést partnera. Bohužel, nikdo nezná pozadí každého vztahu a já tady o tom našem psát nechci. Stalo se, lituji toho, ale čas zpátky vrátit neumím, byť bych si to přála ze všeho nejvíc. Nijak tady své chování nechci obhajovat nebo říkat, že se to může stát každému - nemusí. Já to prostě nezvládla a neustála to a myslím, že potrestana jsem dost. Jen doufám, že trestám jen sebe…Chtěla jsem znát Vaše názory, zkušenosti s velikostí miminka, třeba s přerusovanym stykem v době možné ovulace a tak a za ty, kteří se k tomuhle vyjádřili, děkuji!

Všechno je individuální. My prerusovany styk praktikujeme často a máme všechny 3 děti plánované. Ač jsem někdy i toužila aby se stala nehoda…než jsem manžela ukecala na to 3.dite :mrgreen: ale to přece neznamena že u vás to je taky tak…udělej ty testy…a hlavně to neříkej partnerovi!

• načítám...
13
23.6.22 10:37
@Anonymní píše:
Je tohle, prosím, vážně nutné? Musí se diskuze točit tímto směrem?

Myslím, že tady další podnětné odpovědi k Vašemu dotazu nenajdete. V rámci zachování duševního zdraví - to vypněte. Ať už se rozhodnete řešit situaci jakkoli, je to Vaše věc, Váš život, Vaše odpovědnost. :srdce: Nad polemizujícími odpověďmi typu: NIKDY!!! - vůbec nepřemýšlejte. :mavam:

• načítám...
1573
23.6.22 10:39

@Klopotkova Ale za to, že bude mít zničený život si snad může ona sama a ne to dítě. Nedat dítěti šanci na život jenom kvůli tomuhle, je prostě úplně mimo. Nikomu názor neberu, ale pro mě, je tohle prostě naprosto nepřípustný. Pokud je plod, dítě zdravé, je zázemí, finance, nevidím důvod, si ho nenechat. Ale jak píšu, sto lidí, sto názoru. Já prostě neuznávám potrat z důvodu toho, že matce ujely nohy.

• načítám...
53518
23.6.22 10:40
@Klopotkova píše:
Já bych to asi teď nechala být. V této chvíli s tím stejně nic neuděláš, zeptej se doktora na ten genetický test (i když to se Ti snadno ptát nebude), zda lze udělat takto v těhotenství, pokud ano, tak je to super varianta, i když já o tom nic nevím, zda o tom musí vědět partner? Zase, proč by musel, že.
Pokud ten test nějak jde udělat, tak to je nejlepší možnost, pokud ne, tak se hoď do klidu, užívej si těhotenství, na nějaký úlet zapomeň, po porodu třeba bude dítě podobné partnerovi a spadne Ti obrovský balvan ze srdce, pokud ne, tak poté začneš jednat. Rozhodně bych nenechala svého muže vychovávat kukačku, počítej s tím, že pokud nebude jeho, tak mu to strašně ublíží, nejen jemu, ale i jeho rodině.
V tě nejzazší variantě budeš dítě z úletu vychovávat sama. Prostě budeš nést následky.
Za mě by prostě přerušení na začátku těhotenství a nikomu nic neříkat v tomto případě byla nejlepší možnost a to nejsem příznivce potratů, ale tohle by byl pro mě snad jediný důvod, kdy bych na něj šla. Nepočítám, kdyby se plod špatně vyvíjel.

Musíš mít jeho vzorek. Jak mu tajně vezmeš relevantní vzorek DNA?

• načítám...
53518
23.6.22 10:42
@Niikkaa píše:
@Klopotkova Ale za to, že bude mít zničený život si snad může ona sama a ne to dítě. Nedat dítěti šanci na život jenom kvůli tomuhle, je prostě úplně mimo. Nikomu názor neberu, ale pro mě, je tohle prostě naprosto nepřípustný. Pokud je plod, dítě zdravé, je zázemí, finance, nevidím důvod, si ho nenechat. Ale jak píšu, sto lidí, sto názoru. Já prostě neuznávám potrat z důvodu toho, že matce ujely nohy.

Ale ona šťastná třeba díky tomu vůbec nebude. Rozvrátí jí to manželství. I v případě, že dítě bude manžela. Kde bude mít po tomhle úletu jistotu ve své ženě?

• načítám...
Klopotkova
23.6.22 10:42
@Niikkaa píše:
@Klopotkova Ale za to, že bude mít zničený život si snad může ona sama a ne to dítě. Nedat dítěti šanci na život jenom kvůli tomuhle, je prostě úplně mimo. Nikomu názor neberu, ale pro mě, je tohle prostě naprosto nepřípustný. Pokud je plod, dítě zdravé, je zázemí, finance, nevidím důvod, si ho nenechat. Ale jak píšu, sto lidí, sto názoru. Já prostě neuznávám potrat z důvodu toho, že matce ujely nohy.

A potrat z důvodu, že žena žije v normální, funkční rodině, má dvě děti, čeká neplánovaně třetí, které by v pohodě uživili, ale kvůli tomu, že se jim už do toho nechce Ti přijde v pohodě?
Mně ne, to mně přijde více v pohodě jít na potrat z důvodu úletu a nikomu nic neříkat. Tím, že dítě je třeba z toho úletu, i když je to nepravděpodobné, ale možnost tam pořád je, tak bude celý život s tím pocitem žít, lhát, rozvrátí se jí třeba kvůli tomu celý vztah s jejím partnerem i s celou jeho rodinou, to bych tedy nechtěla a na ten potrat v tom případě šla.
To už si ale musí každá žena rozhodnout sama.

Příspěvek upraven 23.06.22 v 10:45

• Upravit
1573
23.6.22 10:43
@Russet píše:
Musíš mít jeho vzorek. Jak mu tajně vezmeš relevantní vzorek DNA?

To je jednoduchý. Hele, prosím tě, já jsem ti byla nevěrná, ale potřebuju tady do týhle krabičky tvoje DNA, ale tvář se tak, že o tom nevíš. :D

• načítám...
1573
23.6.22 10:46
@Klopotkova píše:
A potrat z důvodu, že žena žije v normální, funkční rodině, má dvě děti, čeká neplánovaně třetí, které by v pohodě uživili, ale kvůli tomu, že se jim už do toho nechce Ti přijde v pohodě?
Mně ne, to mně přijde více v pohodě jít na potrat z důvodu úletu a nikomu nic neříkat.

Pokud je dítě zdravé a vyvíjí se normálně, tak mi potrat nepřijde normální z žádného důvodu. Pokud mám děti, nechci už další, tak je přece spoustu možností, jak se chránit a pokud se tak stane, tak si dítě samozřejmě nechám. Ale jak píšu, tak to mám já. Jiní to mají zase jinak. Je třeba zvážit, s čím je každý schopný žít.

• načítám...
23.6.22 10:48

I já jsem psala o potratu hned ze začátku, ale NE natajňačku…pochybuju kdyby šla s pravdou ven a manžel by to byl schopný rozdýchat tak by snad nikdo nechtěl čekat na možná “ cizí” dítě. Život už si zničila tím co udělala- nemůže se radovat z dítěte, neví čí je a tahá lidi na kterých ji záleží za nos.
Alespoň by se dalo vážit si upřímnosi a odvahy přiznat barvu ( být jejím manželem).
Promiň, ale měla si to řešit hned jak si se dozvěděla že si těhotná.
Teď co? Budeš koukat na manžela jak ti hladí láskyplně bříško, vybírat s ním jméno, těšit se jak asi bude vypadat a po kom bude mít oči a vlásky :zed:
To je strašný 8o

• načítám...
1573
23.6.22 10:48
@Russet píše:
Ale ona šťastná třeba díky tomu vůbec nebude. Rozvrátí jí to manželství. I v případě, že dítě bude manžela. Kde bude mít po tomhle úletu jistotu ve své ženě?

Díky čemu? Teď se nějak ztrácím. Příspěvek jsem nepsala já.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100