Nevěrná a těhotná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
53518
23.6.22 13:56
@Kfětoslava píše:
Proč by to měla říkat manželovi, když na 99% je dítě jeho? Nejsem zastánce nevěr. Když už se to ale stane, tak jsem zastánce držení huby. Ať se s tím nevěrník vypořádá sám a netrápí zbytečně partnera. Pokud by dítě mělo být kukačka, pak ano, pak jsem pro pravdu. Ale tvá reakce je docela hysterická na to, že se tě to vůbec netýká.

Tak s mužem nějakou dobu neotěhotní a jakmile si to šoupne s milencem, je dáreček „na světě“. Trochu podezřelé.

• načítám...
23.6.22 14:02

@Klopotkova
Stejně tak jako že není jistota, že je manžela. To je hodno křišťálové koule…
Píšeš ať to zjistí a až po tom jde s pravdou ven.
Takže nechá manžela ať se na mimčo těší, ať je třeba u porodu ať ho miluje a co potom když přijde na to že není jeho…když mu to není schopná říct rovnou tak pochybuju, že ikdyby věděla pravdu tak to ze sebe někdy vypustí…
Navíc je podle mě tohle začít řešit až po porodu totální pitomost. Nejen že když nebude jeho a praskne to tak ublíží lidem kolem 2× tolik než kdyby to řekla hned, ale ještě se ocitne úplně sama, nenáviděná s miminem v náručí.
Pokud by se prokázalo, že manžela je tak by se to třeba pod koberec zametlo a nikdo by se nic nedozvěděl což je zřejmý účel. Bohužel tady je ale to ALE CO KDYŽ. Mě je celkem jedno jak si to zařídí a co udělá. Je to její život a její boj.
Ono je úplně jedno co my tu píšeme. Stresu ani problému ji to nezbaví. To musí udělat sama.Tak se děj vůle Boží ;)

• načítám...
23.6.22 14:08

@thalasan vždyť jen ví kdy spala s milencem a nemůže si vzpomenout kdy vyšla řada na manžela v sexu :nevim: tak jakých 90% :D
Máš to 50 na 50
To je fuk, ať di to udělá jak chce…
Každý ať si sní co si nadrobil sám ;)

• načítám...
6920
23.6.22 14:09
@Niikkaa píše:
No nevím, ale když s někým chci vztah a dítě, tak neměl by ten vztah být založený právě hlavně na důvěře? Pak je taky otázka, jestli se to manžel nedozví za pár let, že měla jeho žena úlet a tohle řešila, jak bude asi pak reagovat, když zjistí, že mu vlastně celou dobu lže? Možná je moje reakce hysterická, asi jsem se nechala trochu unést. :D Ale nic to nemění na tom, že z manžela dělá blbce. Ale zase na druhou stranu, obdivuju všechny ženský, který s tímhle dokážou ve vztahu dál fungovat. :palec: Já bych to nedala.

Taky mi to přijde jako extra srabárna, tj. přiznat se, jen když budou „následky“, jinak mlčet jako hrob.. Říkám si taky, v jakém stavu je ten vztah s manželem, když byla schopná tohoto.. A ještě si během jízdy uvědomí, že nemá gumu, nabíječ si ji navlíkne a jede se dál. S tou sebereflexí začala samozřejmě až poté..
Reakce na tento příspěvek jsou dle mého naprosto přirozené. I to hnusné a nepříjemné je v podstatě v pořádku. Díkybohu, že se nad tím většině chce zvracet. Myslím si, že tohoto se lidi obecně strašně bojí. Člověk se vdá, ožení, plánuje rodinu, věří ve věrnost, těší se, miluje. Tohle je každého noční můra - zjistit, že manželka š*kala jinde a dítě možná není moje nebo v případě ženy to, že zatímco plodili potomka, manžel splodil i se sousedkou. Tohle je bolest a zranění, na které se jen tak nezapomíná.
A abych odpovídala na otázku, vidím tu možnost, že dítě je milence, docela jako reálnou. A i kdyby nebylo, nikdy člověk neručí za druhého. Nabíječ se někde opije, prořekne… Pak madam zakladatelka poletí jak namydlenej blesk.

• načítám...
15005
23.6.22 14:09
@Russet píše:
Tak s mužem nějakou dobu neotěhotní a jakmile si to šoupne s milencem, je dáreček „na světě“. Trochu podezřelé.

Nepíše nic o dlouhém snažení, jen o tom, že tomu nechávali volný průběh.

• načítám...
36504
23.6.22 14:11
@Lojzísek píše:
Konečně zdravý názor! Snažit se s manželem o dítě a rozdávat si to jinde, to jsou teda silné kapky. Snad manžel zakladatelku časem pošle do oněch míst, věřím, že každého karma dožene. Tohle doma fakt nechceš.

Je to bezcharakterní kráva, co vyšu. kává s cizím. Na :poblion:. Tak ať si ty pochybnosti vyžere do poslední mrtě.

• načítám...
15005
23.6.22 14:16
@Russet píše:

Nepíše nic o dlouhém snažení, jen o tom, že tomu nechávali volný průběh.

• načítám...
2932
23.6.22 14:27
@davidikova lenka píše:
@thalasan vždyť jen ví kdy spala s milencem a nemůže si vzpomenout kdy vyšla řada na manžela v sexu :nevim: tak jakých 90% :D
Máš to 50 na 50
To je fuk, ať di to udělá jak chce…
Každý ať si sní co si nadrobil sám ;)

Nemůže si vzpomenout kdy přesně spolu spali, ale 2× týdně to bylo. S milencem měla kondom, to mě osobně na 50:50 fakt nevychází.

• načítám...
23.6.22 14:32

Děvče, dej se na nějaké meditace a do klidu. Dítě je manželovo, přestaň se nervovat a pokud chceš tomu dítěti sloužit jednou jako figura morálky a etiky, trochu se nad sebou, svým životem a svými volbami v tom meditačním zen klidu zamysli.

• načítám...
Klopotkova
23.6.22 14:35
@thalasan píše:
Počkat cože? 8o z 90% je dítě manžela, ona by teda měla přiznat nějaký úlet před půl rokem a riskovat, že její dítě se narodí do neúplné rodiny nebo do rozvraceneho vztahu? To je to fér řešeni pro dítě? Nebylo by tedy normální říct to manželovi v případě, že dítě by jeho nebylo? Nebo i když bude jeho, tak by ses přiznala? Já Teda taky nemám ráda lži, ale takového Dušína bych snad ani nechtěla.

Přesně!!!

• Upravit
23.6.22 14:38

@thalasan
Obecně ho máme tak jednou, dvakrát do týdne…píše
Tak to je možností jak prase :mrgreen:
Manžel pondělí ráno a večer a milenec na něděli… třeba
Z tohle se nedá přeci nic vyčíslit :mrgreen:
Proto 50 na 50
Navíc ani neví kdy měla ovulaci… nic
Takže asi tak ;)

• načítám...
Klopotkova
23.6.22 14:41
@Burj Chalifa píše:
Je to bezcharakterní kráva, co vyšu. kává s cizím. Na :poblion:. Tak ať si ty pochybnosti vyžere do poslední mrtě.

Ty jsi od přírody velmi inteligentní, ale jsi taky zářným příkladem toho, že někde Bůh přidá, někde ubere. Ty vůbec dle toho, co někdy píšeš nechápeš, že v životě se dějí různé situace, že člověk není tvor neomylný, že není vše černé nebo bílé. Jsme lidi, chybujeme, důležité je se z chyb poučit.

• Upravit
36504
23.6.22 14:49
@Klopotkova píše:
Ty jsi od přírody velmi inteligentní, ale jsi taky zářným příkladem toho, že někde Bůh přidá, někde ubere. Ty vůbec dle toho, co někdy píšeš nechápeš, že v životě se dějí různé situace, že člověk není tvor neomylný, že není vše černé nebo bílé. Jsme lidi, chybujeme, důležité je se z chyb poučit.

Souložit s cizím mužem, pokud se s vlastním pokouším o otěhotnění, je selhání charakteru.

• načítám...
2104
23.6.22 15:08

Tak já te rozhodim a milerada. Ono přemýšlet občas dopředu znamená zlato. Naše první dítě je takto z pár zasunu, jenže ja tohle dilema narozdíl od tebe řešit nemusím. Jo a nechápu proč se snažíš s manželem o dítě, když do pozadí vztahu jak ty říkáš, nevidíme. Tím pádem vám vztah neklape? Ono kdyby ano tak, tak asi nezaneses s jiným nabíječem. No každý svého štěstí strůjce. Toliko zkušenost z druhé strany.

• načítám...
Klopotkova
23.6.22 15:28
@biedronka105 píše:
Tak já te rozhodim a milerada. Ono přemýšlet občas dopředu znamená zlato. Naše první dítě je takto z pár zasunu, jenže ja tohle dilema narozdíl od tebe řešit nemusím. Jo a nechápu proč se snažíš s manželem o dítě, když do pozadí vztahu jak ty říkáš, nevidíme. Tím pádem vám vztah neklape? Ono kdyby ano tak, tak asi nezaneses s jiným nabíječem. No každý svého štěstí strůjce. Toliko zkušenost z druhé strany.

Zda si lidé zahnou nemusí vůbec souviset s tím, zda jsou ve vztahu spokojení/nespokojení.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100