Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@DandátkoP, bože, bo jste mě tak rozhodily, že jsem úplně zapomněla pointu toho, proč jsem se tady registrovala
a tudíž ještě na jinou diskuzi nenajela, holky, vy jste ale filuty ![]()
Ať je to jak je to, krásný den, dámy ![]()
@Klopotkova píše: … že vás to baví, zakladatelka je těhotná, měla by být v klidu, do toho řeší to, co řeší a vy jí ještě nakládáte…
Věř, že tohle je jen začátek. Skutečnou inventuru jí udělá její svědomí. A případně ještě pan Úletný. Když si bude třeba taky chtít hrát na tatínka…
@Kfětoslava píše:
Já do ní nekopu, psala jsem, ať je v klidu, ale pobavilo mě tvé - to se může stát každému.
Aneb stává se to i v lepších rodinách ne? To je dost podobné…
Jako není to nic hezkého, ale prostě někdy to i člověku, který by to v „životě neudělal“, ujede ![]()
@welovefashion píše:
Aneb stává se to i v lepších rodinách ne? To je dost podobné…Jako není to nic hezkého, ale prostě někdy to i člověku, který by to v „životě neudělal“, ujede
Jako že v době, kdy se snaží o dítě, záměrně vyhledává jiné muže a spí s nimi bez ochrany se nazývá ujetí? To je čirá absence zdravého rozumu.
@Russet píše:
Jako že v době, kdy se snaží o dítě, záměrně vyhledává jiné muže a spí s nimi bez ochrany se nazývá ujetí? To je čirá absence zdravého rozumu.
Možná absense zdravého rozumu, možná několik promile v krvi ![]()
Já už jsem viděla a slyšela věcí, nad kterýma zůstává rozum stát, takže tohle je jen jedna z nich, a můžeš se podívat třeba mezi známé osobnosti…tam je to taky sbírka „ctností“
@welovefashion píše:
Možná absense zdravého rozumu, možná několik promile v krviJá už jsem viděla a slyšela věcí, nad kterýma zůstává rozum stát, takže tohle je jen jedna z nich, a můžeš se podívat třeba mezi známé osobnosti…tam je to taky sbírka „ctností“
Tak célebrity jsou jiná garda. Navíc to ještě přiživí bulvár. Nebýt jeho, netuším, že pan televizář si narazil nejmenovanou královnu večírků…
@Russet píše:
Jeli na ostro. Může mít klidně i nějakou pohlavní nemoc. Ale no stres, takových chybek se v životě ještě stane…
Viď a vždycky bude stačit založit diskuzi tady na emiminu a bude všechno vyřešený. ![]()
@Russet píše:
Tak célebrity jsou jiná garda. Navíc to ještě přiživí bulvár. Nebýt jeho, netuším, že pan televizář si narazil nejmenovanou královnu večírků…
Vidíš a zrovna na tuhle holku jsem myslela, tam se taky dávno řešilo, čí je ta malá, než se narodila ![]()
@welovefashion píše:
Vidíš a zrovna na tuhle holku jsem myslela, tam se taky dávno řešilo, čí je ta malá, než se narodila
Tam je to nad slunce jasné. Malinká je krásná Trautemberková ![]()
@Russet píše:
Tam je to nad slunce jasné. Malinká je krásná Trautemberková
Jo ta si mohla s čistým srdcem oddychnout ![]()
@Russet v životě se dá odpustit spousta věcí..
rozhodně bych se neunáhlovala, byla co nejvíce v klidu a manželovi to řekla až v případě, že test otcovství nevyjde na něj…
@Lucy75 píše:
@Russet v životě se dá odpustit spousta věcí..rozhodně bych se neunáhlovala, byla co nejvíce v klidu a manželovi to řekla až v případě, že test otcovství nevyjde na něj…
Přesně, teď rozhodně neříkat, to by byla největší chyba a vztah by to položilo, na event. špatné zprávy je v tomto případě času dost.
@Niikkaa píše:
To bude mít manžel radost, že ho celý těhotenství vodila za fusekli.
ALE tam je přece ze tří zásunů VELMI nízká pravděpodobnost! Jiné by to bylo, kdyby s milencem sexovala celou dobu naostro a s manželem skoro-vůbec.. to je přece jiná situace.. ČEHO by konkrétně teď dobrého docílila přiznáním?? Akorát rozj-ebe jejich vztah a možná na 90% úplně zbytečně…!
@Lucy75 píše:
ALE tam je přece ze tří zásunů VELMI nízká pravděpodobnost! Jiné by to bylo, kdyby s milencem sexovala celou dobu naostro a s manželem skoro-vůbec.. to je přece jiná situace.. ČEHO by konkrétně teď dobrého docílila přiznáním?? Akorát rozj-ebe jejich vztah a možná na 90% úplně zbytečně…!
Vždyť asi byla mimo, když souhlasila s jízdou bez chráničů. Není jisté, že to byly 3 šťouchy.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat