Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lucy75
Navíc - až se náhradníček dozví (pokud to teda nebyla diskoznámost z druhého konce republiky), že je těhotná, mohl by mít pochybnosti a chtít vědět, jestli není jeho. Právo na to má ![]()
@Klopotkova píše:
Přesně, teď rozhodně neříkat, to by byla největší chyba a vztah by to položilo, na event. špatné zprávy je v tomto případě času dost.
Vztah se může rozpadnout i tak. Kde je psané, že zakladatelka se nezfanfrní do náhradníka nebo se zas zapomene? Podezření manžela, pokud mu někdo něco donese…snad aspoň za to ten sex stál… ![]()
Tak než to admini smažou. Chtěla jsi příspěvky k věci.. myslím, že je to milence, pokud jste se s manželem snažili delší dobu a nic. I s kondomem se dá otěhotnět, jsem toho důkazem.
@Serpentini píše:
Tak než to admini smažou. Chtěla jsi příspěvky k věci.. myslím, že je to milence, pokud jste se s manželem snažili delší dobu a nic. I s kondomem se dá otěhotnět, jsem toho důkazem.
A tak zase tolik ženských neotěhotní hned a najednou najdou dvě čárky, klidně až po roce a déle. Pokud jsi otěhotněla s kondomem, tak jsi extrém, zřejmě ho měl chlap na š. linu blbě nasazený, jinak je to velice nepravděpodobné, i když tady na emiminu se běžně těhotní i s hormonální antikoncepcí, takže mě to nepřekvapuje.
@Lucy75 píše:
ALE tam je přece ze tří zásunů VELMI nízká pravděpodobnost! Jiné by to bylo, kdyby s milencem sexovala celou dobu naostro a s manželem skoro-vůbec.. to je přece jiná situace.. ČEHO by konkrétně teď dobrého docílila přiznáním?? Akorát rozj-ebe jejich vztah a možná na 90% úplně zbytečně…!
Takže tři zásuny vlastně jsou v pořádku? Já si myslím, že jejich vztah už rozjebaný je. A furt je lepší včasné přiznání, než někoho tahat několik měsíců za nos. Většina lidí ocení spíše to včasné přiznání. Situace je to stejná, podvedla tak jako tak a je úplně jedno, jestli to byl jeden zásun nebo každodenní sex.
@Niikkaa píše:
Takže tři zásuny vlastně jsou v pořádku? Já si myslím, že jejich vztah už rozjebaný je. A furt je lepší včasné přiznání, než někoho tahat několik měsíců za nos. Většina lidí ocení spíše to včasné přiznání. Situace je to stejná, podvedla tak jako tak a je úplně jedno, jestli to byl jeden zásun nebo každodenní sex.
Jsi normální? To má za ním teď jít a říct mu, že měla úlet a že je možné, že dítě je z úletu? Nevím, jak ostatní, ale za mě je tedy rozdlí jednou podvést nebo podvádět pořád.
@Klopotkova
Normální by právě bylo jít a říct co se stalo…
Minimálně by to bylo fér vůči manželovi.
Což očividně není názor všech a už vůbec ne tazatelky.No hold jsme každý jiný…
Ono bude určitě lepší žít ve lži a doufat že se nestane jednou nic tak pitomýho, že bude potřeba manželova krev pro dítě apod…
@davidikova lenka píše:??? TY tady píšeš o nějaké krvi, ale není vůbec jistota, že to dítě není partnerovo, velká šance je, že jeho právě je.
@Klopotkova
Ono bude určitě lepší žít ve lži a doufat že se nestane jednou nic tak pitomýho, že bude potřeba manželova krev pro dítě apod…
@Klopotkova píše:
Jsi normální? To má za ním teď jít a říct mu, že měla úlet a že je možné, že dítě je z úletu? Nevím, jak ostatní, ale za mě je tedy rozdlí jednou podvést nebo podvádět pořád.
Ano, jako očividně jedna z mála ostatních žen, jsem normální. Nemusím totiž řešit případné dítě z úletu. Jako promiň, ona má dost odvahy nebo spíš blbosti, aby roztáhla nohy jinde, ale už nemá dost odvahy říct to manželovi a nést následky jako dospělá? A teď radši řeší, jak z toho chudinka vyváznout? To mi přijde fakt úplně mimo. Jasně, každý někdy může udělat pitomost, ale je rozdíl, jak se k tomu postaví. Píšeš, že podle tebe je rozdíl mezi jedním podvedením a mnohonásobným. To je v pořádku, máš to tak nastavený. Ale já v tom žádný rozdíl nevidím. Roztáhla nohy jinde stejně, tak jakýpak ohánění se množstvím. Ale to je jedno. Buďme rády, že to nemusíme řešit my. Zakladatelka ať si to srovná sama.
@Niikkaa píše:
Ano, jako očividně jedna z mála ostatních žen, jsem normální. Nemusím totiž řešit případné dítě z úletu. Jako promiň, ona má dost odvahy nebo spíš blbosti, aby roztáhla nohy jinde, ale už nemá dost odvahy říct to manželovi a nést následky jako dospělá? A teď radši řeší, jak z toho chudinka vyváznout? To mi přijde fakt úplně mimo. Jasně, každý někdy může udělat pitomost, ale je rozdíl, jak se k tomu postaví. Píšeš, že podle tebe je rozdíl mezi jedním podvedením a mnohonásobným. To je v pořádku, máš to tak nastavený. Ale já v tom žádný rozdíl nevidím. Roztáhla nohy jinde stejně, tak jakýpak ohánění se množstvím. Ale to je jedno. Buďme rády, že to nemusíme řešit my. Zakladatelka ať si to srovná sama.
Vždyť zdaleka nevyvázla. To horší ji teprve čeká.
@Russet píše:
Vždyť zdaleka nevyvázla. To horší ji teprve čeká.
Však nepíšu, že vyvázla, jenom, že řeší, jak vyváznout. Ale ať tak, či tak, bude to mít holka dost těžký.
@Niikkaa píše:
Proč by to měla říkat manželovi, když na 99% je dítě jeho? Nejsem zastánce nevěr. Když už se to ale stane, tak jsem zastánce držení huby. Ať se s tím nevěrník vypořádá sám a netrápí zbytečně partnera. Pokud by dítě mělo být kukačka, pak ano, pak jsem pro pravdu. Ale tvá reakce je docela hysterická na to, že se tě to vůbec netýká.
@Klopotkova píše:
A tak zase tolik ženských neotěhotní hned a najednou najdou dvě čárky, klidně až po roce a déle. Pokud jsi otěhotněla s kondomem, tak jsi extrém, zřejmě ho měl chlap na š. linu blbě nasazený, jinak je to velice nepravděpodobné, i když tady na emiminu se běžně těhotní i s hormonální antikoncepcí, takže mě to nepřekvapuje.
Já ne, moje matka. Já jsem ten důkaz.
@Kfětoslava píše:
Proč by to měla říkat manželovi, když na 99% je dítě jeho? Nejsem zastánce nevěr. Když už se to ale stane, tak jsem zastánce držení huby. Ať se s tím nevěrník vypořádá sám a netrápí zbytečně partnera. Pokud by dítě mělo být kukačka, pak ano, pak jsem pro pravdu. Ale tvá reakce je docela hysterická na to, že se tě to vůbec netýká.
No nevím, ale když s někým chci vztah a dítě, tak neměl by ten vztah být založený právě hlavně na důvěře? Pak je taky otázka, jestli se to manžel nedozví za pár let, že měla jeho žena úlet a tohle řešila, jak bude asi pak reagovat, když zjistí, že mu vlastně celou dobu lže? Možná je moje reakce hysterická, asi jsem se nechala trochu unést.
Ale nic to nemění na tom, že z manžela dělá blbce. Ale zase na druhou stranu, obdivuju všechny ženský, který s tímhle dokážou ve vztahu dál fungovat.
Já bych to nedala.
@davidikova lenka píše:
@Klopotkova
Počkat cože?
z 90% je dítě manžela, ona by teda měla přiznat nějaký úlet před půl rokem a riskovat, že její dítě se narodí do neúplné rodiny nebo do rozvraceneho vztahu? To je to fér řešeni pro dítě? Nebylo by tedy normální říct to manželovi v případě, že dítě by jeho nebylo? Nebo i když bude jeho, tak by ses přiznala? Já Teda taky nemám ráda lži, ale takového Dušína bych snad ani nechtěla.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat