Nevěrná a těhotná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
53518
23.6.22 10:49
@Sab.43 píše:
Myslím, že tady další podnětné odpovědi k Vašemu dotazu nenajdete. V rámci zachování duševního zdraví - to vypněte. Ať už se rozhodnete řešit situaci jakkoli, je to Vaše věc, Váš život, Vaše odpovědnost. :srdce: Nad polemizujícími odpověďmi typu: NIKDY!!! - vůbec nepřemýšlejte. :mavam:

@admin
Jde o stejnou uživatelku jako je zakladatelka? Děkuji.

• načítám...
Klopotkova
23.6.22 10:51
@davidikova lenka píše:
I já jsem psala o potratu hned ze začátku, ale NE natajňačku…pochybuju kdyby šla s pravdou ven a manžel by to byl schopný rozdýchat tak by snad nikdo nechtěl čekat na možná “ cizí” dítě. Život už si zničila tím co udělala- nemůže se radovat z dítěte, neví čí je a tahá lidi na kterých ji záleží za nos.
Alespoň by se dalo vážit si upřímnosi a odvahy přiznat barvu ( být jejím manželem).
Promiň, ale měla si to řešit hned jak si se dozvěděla že si těhotná.
Teď co? Budeš koukat na manžela jak ti hladí láskyplně bříško, vybírat s ním jméno, těšit se jak asi bude vypadat a po kom bude mít oči a vlásky :zed:
To je strašný 8o

Právě, že na tajňačku, jinak to celé postrádá smysl, prostě jít, zapomenout, že se něco takového stalo a svoje chyby neopakovat.

• Upravit
Anonymní
23.6.22 10:52

@Russet Ne nejde, opravdu si nepíšu sama se sebou.
Děkuji všem za všechny názory, opravdu.

• Upravit
53518
23.6.22 10:54
@Niikkaa píše:
To je jednoduchý. Hele, prosím tě, já jsem ti byla nevěrná, ale potřebuju tady do týhle krabičky tvoje DNA, ale tvář se tak, že o tom nevíš. :D

Navíc ze společné kasy odejde v některých případech dost peněz za testík.

• načítám...
53518
23.6.22 10:55
@Anonymní píše:
@Russet Ne nejde, opravdu si nepíšu sama se sebou.
Děkuji všem za všechny názory, opravdu.

Já si počkám na admina.

• načítám...
1573
23.6.22 11:00
@Russet píše:
Navíc ze společné kasy odejde v některých případech dost peněz za testík.

To každopádně. Se těm ženským divím, že tohle mají zapotřebí. Taková hloupost a kolika lidem to zkomplikuje nebo zničí život.

• načítám...
13
23.6.22 11:00

@Russet my jsme fakt národem estébáků :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
Matupe821
23.6.22 11:01

@Russet V pohodě počkej :wink:
Sice jsem kráva a udělala jsem chybu, ale takový magor, abych vytvořila diskuzi a pak se v ní sama utesovala, nejsem.

@admin když už nad tou diskuzi budete, prosím o zrušení. Omlouvám se, ale precenila jsem se.

Všem, kteří se vyjádřili k věci, děkuji.

• Upravit
53518
23.6.22 11:02
@Sab.43 píše:
@Russet my jsme fakt národem estébáků :lol: :lol: :potlesk:

A nevěrnic :palec:

• načítám...
Matupe821
23.6.22 11:03
@Matupe821 píše:
Sice jsem kráva a udělala jsem chybu, ale takový magor, abych vytvořila diskuzi a pak se v ní sama utesovala, nejsem.

@admin když už nad tou diskuzi budete, prosím o zrušení. Omlouvám se, ale precenila jsem se.

A vida, už nejsem anonym… :) no nevadí.
Zakl.

• Upravit
13
23.6.22 11:03

@Russet to máte jistě pravdu. A mohly bychom tohle vlákno klidně rozvíjet dalším a dalším výčtem :lol:

• načítám...
53518
23.6.22 11:04
@Matupe821 píše:

Pozravuju manžela a úleťáka. Tady si často anonymky povídají samy se sebou, víš?

• načítám...
53518
23.6.22 11:11
@Niikkaa píše:
To každopádně. Se těm ženským divím, že tohle mají zapotřebí. Taková hloupost a kolika lidem to zkomplikuje nebo zničí život.

Jeli na ostro. Může mít klidně i nějakou pohlavní nemoc. Ale no stres, takových chybek se v životě ještě stane… :mrgreen:

• načítám...
10923
23.6.22 11:13
@Russet píše:
Pozravuju manžela a úleťáka. Tady si často anonymky povídají samy se sebou, víš?

Ze. Hlavne oba profily zalozeny dnes, obe diskuzuji jen zde. Divnyy 8)

• načítám...
Klopotkova
23.6.22 11:16

… že vás to baví, zakladatelka je těhotná, měla by být v klidu, do toho řeší to, co řeší a vy jí ještě nakládáte…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100