Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky kolik měli vaše mimča ve 36t?
Mě vážilo v 36tt 2200g ve 38 tt se narodil s 2800g ale pořád strašili že mám malé bříško atd..
Ahoj, já jsem rodila ve 36.týdnu dvojčátka, A:2670g a B:2215g
Tak Tomík byl asi extrém, anrodil se akutně v 35+3tt a měl 4140gr a 50 cm ![]()
Markéta80 píše:
Tak Tomík byl asi extrém, anrodil se akutně v 35+3tt a měl 4140gr a 50 cm
A davali ho inkubatoru?
Tak my jsme měli v 38tt váhu 3652g … uufík … ta se nás držela ještě ten další týden a teď už 4 dny přenáším a zítra nastupuji do porodnice. Čekám jak to se mnou dopadne dál, páč na mých 154cm je prý prďolka moc velikej ![]()
eginka píše:Markéta80 píše:A davali ho inkubatoru?
Tak Tomík byl asi extrém, anrodil se akutně v 35+3tt a měl 4140gr a 50 cm
No byl na vyhřívaném lůžku, měl docela problémy s dýcháním jak byl velikej
, jen všichni na něj chodili koukat kolik měl vlasů
, byl na kyslíku 7 dní ![]()
Ahoj,
mě v 37tt řekli, že malá váží 3,7 kg! Takže jsem se připravovala na porod mamutíka. No a po narození naše malá měla 3,08kg.
Takže ne vždy se doktor trefí ![]()
Ahoj, ano ne vždy se přesně trefí, mě hádali malé miminko, že prý mám malé bříško, no a narodil se Matýsek 4050 císařským řezem, doktor co mě operoval řekl, že bych neměla šanci malého vytlačit, měl velikou hlavičku; tak alespoň, že na mě kontrakce vůbec nepřišly ani po vyvolávání porodu nic. Držte se ![]()
Ahoj,omlouvám se,že vám sem takhle lezu.Jsem ve 37tt a malý má 2700g.Při prvním těhu jsem rodila ve 36+4 a dr.půl hodinky před porodem říkal jak je velký min.přes 3kg a malý měl 2560g a 47cm.Byl na chvilku v inkub.jinak vše ok.
zdravím všechny maminky-včera jsem byla na ct vyšetření v nemocnici kde budu chodit každéj týden ptala jsem se na váhu naší holčičky že bych chtěla už přibližně vědět a prej má 2,80kg 36 týden tak jsem zvědavá kolik bude mít jak se narodí možnéj porod prej za 14dní jinak mám termínek 24.4
myslíte že bude mít moc při porodu pokud už ted ma2,80?asi to je tím že jsem jedla vitaminy nemyslíte?