Kolik dětí po císaři?

Anonymní
6.11.10 17:36

Kolik deti po cisari?

Ahoj omlouvam se, jestli se to tu uz resilo, ale zajimalo by me, kolik mohu mit deti, kdyz prvni prislo na svet cisarem? :think: Zajimaji me hlavne Vase osobni zkusenosti, nebo znami. :palec: Vzdycky jsem chtela mit vic deti a ted slycham, ze muzu mit uz tak max. jedno, coz me docela mrzi. Prvni porod byl v devatenacti a naprosto bez komplikaci. Jinak se omlouvam za anonym,je to kvuli zvedave rodine. Diky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
6.11.10 17:43

Moje gynekoložka říká, že 3 děti, tedy takto..3 porody, abychom si rozuměli :mrgreen: , nevím, měla jsem jen jednu ( dvojčata ) sekci a další neplánujeme, první šla normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58837
6.11.10 17:46

Myslím, že císařem 3×. Záleží z jakého důvodu jsi ho měla, protože další dítě můžeš rodit klidně normálně.
Taky jsem měla první dceru císařem, protože byla hodně malinká, druhá se narodila normálně a syn šel císařem, protože měl špatnou polohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
6.11.10 17:48

max 3 porody císařem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.11.10 18:09

Jo slysela jsem, ze tri, ale ja jen dva…je to fakt zahul, uz ted me pekelne boli jizva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
6.11.10 18:34

Každý lékař na to má jiný názor, někdo ti řekne 3, někdo i víc, záleží na tvém zdravotním stavu. Po císaři máš v děloze jizvu, která zvazivovatí a děloha v tom místě už není tolik pružná, po druhém císaři tam máš další jizvu, další omezení v pružnosti dělohy, … Jinak řečeno…čím víc císařů, tím rizikovější další těhotenství.

Po jednom císaři však můžeš rodit přirozeně, po druhém císaři už jedině zase císařem. Hrozí riziko, že děloha při kontrakcích rupne. Po druhém císaři nesmíš ani přenášet, prostě naplánují císař před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
6.11.10 18:45

Přesně, jak píší holky.
Já obě měla císařem,takže mě teď 100% čeká další a vím,že to bude i poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.11.10 18:56

Jeste bych dodala, ze pokud mas druheho cisare hoooodne brzo po prvnim, tak se taky rodi cisarem, protoze hrozi, ze jizva pri kontrakcich rupne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
6.11.10 19:18
jizvíková píše:
Jeste bych dodala, ze pokud mas druheho cisare hoooodne brzo po prvnim, tak se taky rodi cisarem, protoze hrozi, ze jizva pri kontrakcich rupne

Co je to hodně brzy? Já budu rodit po 20.měsících - zatím dle slov dr. - přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
6.11.10 19:37

Dětí můžeš mít kolik chceš :wink: (a kolik Tvé tělo zvládne…) - rozhodně Tě nemůže nikdo nutit k umělému přerušení těhotenství jen kvůli předchozím porodům SC…
Já rodila první dítko SC (akutním) a druhé „přirozeně“ (vyvolávaný, ale vaginální) - rozestup byl 2 a 3/4 roku. Do císaře mě nikdo nenutil, ale porod byl hodně hlídaný :roll:
Dnes jsem se dověděla, že jedna moje známá čeká páté dítě a všechny 4 předchozí rodila císařem. (tady už je to podle mého názoru zahrávání si se zdravím, ale rozhodnutí je na ní… oni jsou silně věřící, takže prý k dr. půjde až po půlce těhotenství, aby ji nikdo nemohl nutit/přemlouvat k UPT…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
6.11.10 20:16

8-o tak to je skutečně hazard…ale ukončení těhu bych taky asi nechtěla být na jejím místě, klobouk dolů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.11.10 20:41
domi píše:
Dětí můžeš mít kolik chceš :wink: (a kolik Tvé tělo zvládne…) - rozhodně Tě nemůže nikdo nutit k umělému přerušení těhotenství jen kvůli předchozím porodům SC…
Já rodila první dítko SC (akutním) a druhé „přirozeně“ (vyvolávaný, ale vaginální) - rozestup byl 2 a 3/4 roku. Do císaře mě nikdo nenutil, ale porod byl hodně hlídaný :roll:
Dnes jsem se dověděla, že jedna moje známá čeká páté dítě a všechny 4 předchozí rodila císařem. (tady už je to podle mého názoru zahrávání si se zdravím, ale rozhodnutí je na ní… oni jsou silně věřící, takže prý k dr. půjde až po půlce těhotenství, aby ji nikdo nemohl nutit/přemlouvat k UPT…)

je to přesně tak, kolik tělo zvládne… já sama mám čtyří bez komplikací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.10 21:19

No momentalne my neprijde, ze by mi to nejak moc ublizilo. Nevim jestli to bylo vekem, ale uz druhy den po cisari sem normalne chodila sprchovala se a sedela si vlastne skoro bez bolesti. Vsichni se divili, ale nepotrebovala jsem ani prasky na bolest ani moc velkou pomoc od sestricek a vlastne tak paty den po porodu sem uz o jizve ani nevedela a tak je tomu dodnes (4 mesice po porode). Takze i kdyz vim jake komplikace byvaji kolem cisaru a ze to neni zadna sranda a je to docela nebezpecny tak musim rict ze me to prislo jako uplna pohodicka, ale vim ze to je spis vzacnost :roll: tak uvidime co bude dal :think:

• Citovat
  • Upravit
8413
6.11.10 21:34
Anonymní píše:
No momentalne my neprijde, ze by mi to nejak moc ublizilo. Nevim jestli to bylo vekem, ale uz druhy den po cisari sem normalne chodila sprchovala se a sedela si vlastne skoro bez bolesti. Vsichni se divili, ale nepotrebovala jsem ani prasky na bolest ani moc velkou pomoc od sestricek a vlastne tak paty den po porodu sem uz o jizve ani nevedela a tak je tomu dodnes (4 mesice po porode). Takze i kdyz vim jake komplikace byvaji kolem cisaru a ze to neni zadna sranda a je to docela nebezpecny tak musim rict ze me to prislo jako uplna pohodicka, ale vim ze to je spis vzacnost :roll: tak uvidime co bude dal :think:

To máš pravdu, tohle je vzácnost. Já teda měla bolesti řádné, ikdyž už jsem po 10 hodinách chodila, strašně moc jsem chtěla být s malou a tohle byla podmínka…chodit…bolelo to, ale musela jsem. Bolesti jsem měla cca týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
7.11.10 08:44
Anonymní píše:
No momentalne my neprijde, ze by mi to nejak moc ublizilo. Nevim jestli to bylo vekem, ale uz druhy den po cisari sem normalne chodila sprchovala se a sedela si vlastne skoro bez bolesti. Vsichni se divili, ale nepotrebovala jsem ani prasky na bolest ani moc velkou pomoc od sestricek a vlastne tak paty den po porodu sem uz o jizve ani nevedela a tak je tomu dodnes (4 mesice po porode). Takze i kdyz vim jake komplikace byvaji kolem cisaru a ze to neni zadna sranda a je to docela nebezpecny tak musim rict ze me to prislo jako uplna pohodicka, ale vim ze to je spis vzacnost :roll: tak uvidime co bude dal :think:

jéé tak to jsme na tom úplně stejně, vždycky jsem po 6 hodinách vstala a chodila, na bolest jsem taky nikdy nic nepotřebovala, pátý den jsem šla domů a to už jsem o jizvě vůbec nevěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí