Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky chystám se jít rodit do karviné máte nějaké zkušenosti? PIsnte prosím.
Ahoj, nemám zkušenosti, jsem odjinud.
Ale, název diskuse jsem četla Rodili jste v kravine ![]()
![]()
, jsem už dneska trochu přepracovaná
Já nerodila,ale kamarádka,byla jsem za ní na návštěvě a popravdě řečeno - do toho kravína to nemělo daleko.Připadalo mi jako bych se vrátila tak o 40 let zpět.Hnusné,tmavé,zatuchlé prostředí,doktoři prý taky nic moc.Samozřejmě záleží na koho natrefíš.Výtahem jsem raději ani nejela,protože jsem měla strach,že se takovou starou rachotinou ani nikde dojet nedá,max.se tak zřítit.Byla jsem opravdu překvapená,že takové prostředí ještě někde v dnešní době existuje
.AKorát nevím,jestli tam nejsou náhodou porodnice dvě
Nejsem z Karviné,tak přesně nevím.
Miško a co takhle Havířov? Nové vybavení, 3 nebo 4 samostatné porodní boxy, žádná hekárna pro X matek, personál dobrý, odd.šestinedělí taky komplet nové… rodila jsem tam v 2009 a letos budu znovu.
O Karviné vím jen od kamarádky…personál OK, ale vybavení prý skutečně staré a hnusné. ![]()
Ahoj já tam rodila před cca 3 roky. S odstupem času bych řekla že jsem ani moc spokojená nebyla. Rodila jsem v lednu a byla mi teda ve sprchách hrozná zima. Doktorka z počátku dost nepříjemná a dost protivná ale v závěru se to zlepšilo a bylo to v pořádku možná jen asi měla špatnou náladu …
Ale vím že se to tam loni celé předělávalo, malovalo se tam, a upravovalo tak nevím jak to tam vypadá dnes. Ale od kamarádek co rodily třeba v Třinci nebo Frýdku vím že tam měly mnohem lepší přístup personálu, stravu a celkově to bylo víc v pohodě. Ale možná se to tam změnilo, kamarádka rodila naposledy v Karviné loni a byla spokojená. Asi záleží na tom jak kdo trefí na doktory a sestřičky.
Tak jestli budeš rodit v Karviné, přeju ti skvělého příjemného doktora a pohodové sestřičky a asistentky a hlavně krásný pohodový porod ![]()
Já rodila v Třinci,od loňska je tam kompletně předěláný porodní sál,bomba.Doktoři super,ale ty porodní asistentky co jsem měla
ALe pan mudr mi to pak svým přístupem 100× vynahradil.
Ahojky, já tam rodila v lednu a nemůžu se stěžovat, personál byl skvělý a v té době tam vyměnily stoleté postele za nové
Za mě bych mohla jen doporučit
byla jsem tam opravdu spokojená
Januliiik píše:
Ahojky, já tam rodila v lednu a nemůžu se stěžovat, personál byl skvělý a v té době tam vyměnily stoleté postele za novéZa mě bych mohla jen doporučit
souhlasím:)
![]()
belavue píše:Januliiik píše:souhlasím:)
Ahojky, já tam rodila v lednu a nemůžu se stěžovat, personál byl skvělý a v té době tam vyměnily stoleté postele za novéZa mě bych mohla jen doporučit
![]()
Januliiik píše:
jeeee zdareka hlavně, když má člověk na pokoji fajn „spoluležící“ že
belavue píše:Januliiik píše:souhlasím:)
![]()
přesně tak ![]()