Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
jen tak mě napadlo…dneska porodila Krainová a opět císařem. Všimla jsem si toho už dřív, že jakmile má rodit nějaká celebrita, vždy je to císařem. Jak to? Nemáte nějaký nápad? nebo je to prostě jenom blbá náhoda?
Presne nad tim jsem nedavno premyslela
,kazda,snad opravdu kazda rodi CS
..ne pockat,Veresova,pamatuju,ze jsem cetla,rodila normos. ![]()
Ahoj, já to nijak zvlášť nesleduju, ale mám pocit, že v dnešní době obecně se víc rodí císařem. A pak taky, že o těch, co porodily spontánně, se tolik nepíše, není to tak zajímavé - nemůžou dát titulek „dramatický porod“. ![]()
MadGirlNancy píše:
Ahoj,
jen tak mě napadlo…dneska porodila Krainová a opět císařem. Všimla jsem si toho už dřív, že jakmile má rodit nějaká celebrita, vždy je to císařem. Jak to? Nemáte nějaký nápad? nebo je to prostě jenom blbá náhoda?
ahoj,no tomáš pravdu,to je fatk blbá náhoda,taky jsem už o tom přemýšlela,to jsem ani nevěděla že krainová dneska porodila,kdes to četla?
Krainová porodila císařem
ty jo to je fakt jak na běžícím páse ![]()
vím že porodila císařem Rolincová a Partyšová ![]()
Lucie Králová obě děti normálně. Jinak u Krainové bych to nebrala jako plánované, když je to takto předčasně bylo to určitě nutné.
Plánovaný císař je způsob jak se vyhnout strachu z porodu a i pro dítě je to bez rizika, nicméně na bolest je obojí stejné - po císaři tá díra v břiše.
Cetla jsem to na iDnes.
Jo, takže si to domluví, no to mě samozřejmě taky napadlo, ale v čem je to lepší, to nevím.
vždyť to musí strašně bolet po probuzení…
Já myslím, že i Belohorcová, Csakova, ta Kateřina, nemůžu si vzpomenout na příjmení, prostě 99% jich tak rodí…
Příspěvek upraven 05.11.10 v 15:19
Eemii píše:
Ja nemyslim,ze to je nahoda.Proste si to domluvej
Stokrat radeji budu rodit spontalne nez cisarem..ale to ty kocenky asi netusi,ze cisarem je to horsi.
Ale da,kord kdyz jde o zname osoby,ktere pak danou porodku v mediich vychvali do nebes
..nevim,treba se pletu
A tak u ty Krainovy budiz,pry byla uz nejaky ten den v porodce,kvuli komplikacim a CS byl planovany
taky mi to přijde že celebrity rodí dost císařem jejich blbost
Sama za sebe říkám že na císaře byhc dobrovolně nešla,kdyby bylo v ohrožení miminko nebo já nebo prostě kdyby to bylo nutné tak ano ale dobrovolně nikdy.Stačila bolest po operaci slepáku a nikdy víc…sotva jsem se plazila léky na bolest nezabíraly a já fakt trpěla(divím se že můj druhorozený tehdy v bříšku asi 10 týdnů zvládnul) a trpět po císaři a ještě se starat o miminko nenene.
Zrovna jsem nad tim premyslela, manzel rikal, ze Krainova porodila, tak jsem tipovala cisare a taky ze jo. Zrovna u ni se zpravy lisi, nekde pisou, ze rodila o mesic pred terminem a nekde, ze 2 tydny pred terminem, nekde, ze mela komplikace, nekde, ze cisar byl planovany ![]()
Ale mam pocit, ze napr. Veresova rodila vaginalne.
Predpokladam, ze pokud tam da dostatecne najevo, jak moc se porodu boji a jak moc bude vdecna za cisare, ze si dr zkratka nevezme na triko, aby ho pak pripadne vlacela medii, kdyby porod probehnul s komplikacemi a treba koncil stejne akutnim cisarem. Velke mnozstvi dam ma hned za zadkem pravnika, ktery je ochoten zalovat za cokoliv.