Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
tak si nevím rady.Druhý den(dnes je to horší) mám vlhké kalhotky.Tak jem si vzala intimku a čekala co se bude dít.Mám jí docela dost mohrou,tak přemýšlím,zda je to unik moči či mi odkapává plodovka(u prvního těhu jsem to tak měla) a upřímně bych si toho ani vevšimla,kdyby mi nedělali v porodce testík.Jsou tam i trochu žlutých"kapek".Co si o tom myslíte???Prý se dá koupit ta vodička na kontrolu polodvky,ale když jsem se na to ptala v lékárně tak na mě koukali docela divně… ![]()
Ahoj, mne uz ukapla plodovka tak na vlozce byla videt doruzova. Cichni si, moc bys urcite poznala a je vic nazloutla i kdyz je ji troska
v kterym jsi tydnu?
Do růžova to neni je to průhledné a jsou dvě místa kde je to žluté..Jsem v 18týdnu ![]()
maminka189 píše:
Do růžova to neni je to průhledné a jsou dvě místa kde je to žluté..Jsem v 18týdnu
To jsem mela taky, byl to uplne vodnaty vytok, nemel zadny zapach a po uschnuti nezustal ani flicek. Dr mi rikala ze v tehu jsou tyhle vodnaty vytoky uplne normalni ![]()
a koupit se ta vodicka da, ale nikde ji nesezenes
trosku paradox. jestli mas doma uplne bily toaletak tak bych se zkusila poradne utrit a prozkoumala to a kdyby se ti to stejne nezdalo, tak bych zajela do porodky jen na test, ze uz jsi to mela v minulym tehu. Ochotne ti ho udelaji. Ale musis prinest vlozku a ne tu s gelem. Musi to byt uplne ta obycejna
Děkuji za rady…Vím,že to může být jen výtok(mám zánět),ale stejně…Snad to bude ok
Ja jsem vyskemrala v porodce a temesvaryho mi odlili. Moc rozumny to nebylo, testovala jsem pak kdeco a pak jsem jela kvuli zbarvene intimce. Ono to totiz vicemene jen meri Ph, takze to reaguje i s vodovoni vodou, kyz mas nejaky zanet a podle druhu stravy muze i s moci.
Presnejsi je tzv PROM test, to ti udelaji v porodce, kdyz tam dojedes s panikou.
ja bych radej na vysetreni zajela, vlhke kalhotky jsou sice uplne bezna vec v tehotenstvi, stejne jako unik moci, ale zase nez se stresovat „cop kdyby“, je lepsi byt ujistena, ze vse je OK.
Já rodila 37+2, trpěla jsem na výtok a tak když den před porodem jsem měla stejný problém - pořád mokré kalhotky, říkala jsem si, jo jo, zase výtok. Akorát že tohle bylo tak zvláštně cítit. Do porodnice jsem jela s kontrakcema, ale bez odteklé plodovky, takže když mi ji na sále napíchli a já cítila zase to samé, došlo mi, že prdlajs výtok, ale plodovka. Asi bych opravdu jela do porodnice, máte ještě čas, ať můžou kdyžtak doktoři včas nějak zareagovat a pomoci. Držím pěstičky!!!!