38 tt a bolesti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
18.1.09 13:13

38 tt a bolesti

Ahoj holky,
mám takový problém,jsem ve 38tt a od dnešního rána mě pobolívá v podbříšku , jako při MS , a sem tam je to tak silná prudká bolest,že mě to nutí si rychle sednout, nebo když jdu , tak se musim něčeho chytit. :roll: Jsem z toho taková nesvá , vubec nevim co to je. :cry: Poradí mi někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1615
18.1.09 13:22

To myslíš vážně tenhle dotaz nebo si děláš srandu??? Popadni tašku a jeď do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.1.09 13:26

Ale ty bolesti prave nezesilujou nic , tak prave nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
18.1.09 13:29

Já bych ted asi taky neváhala a jela směr porodnice , byt i za cenu , že to je falešný poplach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
18.1.09 13:42

pokud nejsi druho a více rodička, tak bych rozhodně nikam nejezdila a čapla hodinky a změřila si dobu mezi jednotlivými kotrakcemi. Neboj oni ze začátku moc nebolí ale bude hůř. Porod to klidně být může a zřejmě i bude, tak si dej vanu, nebo horkou sprchu a pokud bolesti přetrvají a budou míň jak po 5 minutách tak se odeberte do porodnice. Já takhle při prvním porodu hopsala doma na míči cca 22hodin. No a klidně jsem mohla hopsat dál, neb se malý narodil až za 9hodin po příjezdu do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
18.1.09 23:37

Že by Albinka opravdu do té porodnice odjela, když se neozývá? :) Nemyslím tím samozřejmě kvůli nějakému problému, ale už by to mohl být ten porod… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.1.09 11:11
lacenka píše:
Neboj oni ze začátku moc nebolí ale bude hůř.

Holky, nestrašte chudáka, vždyť to každý má jinak. Mně tedy přišlo mnohem horší než kontrakce v břiše, že mě příšerně braly záda a celá pánev, jak byla holčička velká a cpala se tam, to fakt stálo za starou bačkoru :wink: (A taky mi to rozhodně tak dlouho netrvalo, nějakých bratru čtyři pět hodin od chvíle, kdy jsem to fakt začala cítit - je to asi kus od kusu).
Nebo už je nakonec mimčo na světě? Zakladatelko, pak se ozvi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.1.09 11:46

Tak nějak podobně mi popisovala svůj druhý porod kamarádka. U prvního měla křížové bolesti a tak velké bolesti čekala i u druhého. Čekala, čekala, a nakonec to musela chudák odrodit v autě před nemocnicí za přítomnosti pouze manžela. :wink:
Zrovna včera jsme se o tom bavily - zážitek, na který její manžel jistě nikdy nezapomene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
19.1.09 18:50

Ahoj holky , tak dnes v noci mě potkala to samé co Albinu,celý ráno jsem se rozmýšlela , jestli jet do porodnice , nebo ne , nakonec už to přítel psychicky nezvlád , v poledne naložil do auta a jely sme do porodnice.A co myslíte???NO PLANÝ POPLACH. :wink: Zatímco jsem seděla v čekárně , tak bolesti odezněly.Abych pravdu řekla , tak už jsem celkem i chtěla , aby dnes byl už konečně DEN D.No jo no , tak hold za 14 dní ,snad :lol: :lol: Jinak malej už má 3200g :lol: Porod bude asi porádná fuška , nebo myslíte že to není zas tolik? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.1.09 19:17

Kdyby to bylo dneska, tak dobrý, ale za těch 14 dní už to bude macek. A nezapomeň, že se odhad z ultrazvuku může splést až o půl kila oběma směry 8O . Já jsem si taky myslela, že rodím dítě plus mínus tří a půlkilové, a mělo rovná 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
19.1.09 19:29

Kdyz nad tim tak premyslim , tak neni dulezitý kolik vazi ale ze je v poradku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.1.09 20:05

Oluscho,
Patrik se mi narodil přesně 38 + 0 a měl 3520g a 51 cm,fakt je že jsem ho rodila 22 hodin.Neboj,to zvládneš:-)
Martina + Patrísek,5 let

• Citovat
  • Upravit
18651
19.1.09 20:43

Oli planý výjezd mě mrzý, asi bych se taky už „těšila“ že to bude ono… No neboj až to přijde tak to určitě poznáš. A s váhou si starost nedělej, důležitý je obvod hlavičky a to měl můj synovec(3200g) a můj syn (3850g) ůplně stejný, takže spíš záleží ma té hlavičce, faldíky pak vyklouznou raz dva. Jo a obr gratulace k normální poloze miminka. Jak já ti držela palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
19.1.09 21:10

lacenko,
oh děkuji za gratulaci. :lol: Ani neviš jak jsem ráda , že se malej umoudřil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.1.09 18:36

nevíte co je s Oluškou, že ona nám už porodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí