Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky. Potřebovala bych poradit. Jsem v 15+0 a mám ode dneška žlutý výtok (dost tmavý). Jsem z toho trochu vyplašená, protože jsem na začátku těhotenství v 7. týdnu jednou jednorázově krvácela a pak špinila a byla s tím v nemocnici a pak brala až do 12.týdne utrogestan. Nemáte někdo zkušenost? Je pátek, doktora zastihnu až v pondělí. Moc děkuju za všechny rady.
Ahojky,tak ja mela takovy vytok pomalu cele tehu a nikdy to nic neznamenalo,stery vzdy negativni a dole bylo vsechno v klidu.Hlavne ze to neni s pimesi krve,nebo nema vytok jinou barvu.Asi bych to neresila.Pokud by se pres vikend neco zhorsilo,jela bych do nemocnice pro klid duse.Ina
Taky jsem to měla skoro celé těhotenství a bylo to teda o nervy- Nikdy jsem na výtoky netrpěla a o to větší jsem měla strach, jestli to nemůže mít vliv na mimčo. Nemělo. Naštěstí. Drž se, ať ti to zmizí, jinak je to fakt vopruz ![]()
Díky za uklidnění. Už se to zlepšilo, není to tolik. Nic mě nebolí, tak budu doufat, že je to ok.
Já jsem ve 14 týdnu a mám taky nějaký výtok, takový světlounce žlutý. Na začátku těhu jsem měla takový hnědý a dostala jsem a to macmiror. Nevím jestli mám plašit nebo ne. Příští týden jdu na KO, tak neím jestli mám počkat nebo ne. Nemůže to nějak ublížit mimču?
Holky já to mám pořád, z počátku jsem s tím lítala, ale už o neřeším, tedy snažím se, zrovna dnes zesílil. Jestli máš strach zajeď do jakékoli porodnice na pohotovost, oni to zkontrolují a ještě zkontrolují mimi.
Holky já to mám pořád, z počátku jsem s tím lítala, ale už o neřeším, tedy snažím se, zrovna dnes zesílil. Jestli máš strach zajeď do jakékoli porodnice na pohotovost, oni to zkontrolují a ještě zkontrolují mimi.
Výtok už neřeším, u obou těhotenství jsem ho měla, teď u druhého ještě o dost víc. Ale bílý nebo slabounce žlutý, to prý je normální a nemá smysl řešit - kdyby byl tmavý, asi bych na kontrolu přece jen zašla.
Já jsem ve 13.týdnu, mám taky žlutý výtok. Ale včera,ajk jsem byla namalé, tak jsem na papíru po utření měla strašně žloutou barvu, přišlo mi to jako až jakoby nahnědlé (ale spíše to byla hodně tmavá žlutá)… Stalo se to jednou a teď mám zase lehce žlutý. Myslíte, že je to taky v pořádku?!!! Pobolívá mě zase sice v pravém podbříšku, ale to jen občas a tom i dr. říkal, že se roztahují vazy.
Je fajn, že se tak navzájem uklidňujeme. Takže děkuji za každou radu.
ahoj,ja jsem ve 12 tydnu a mam taky vytok,ale spise bily,doktor doporucil vyplachy rosalginem.