Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, dnes jsem 38+3 TT a ráno jsem začala špinit. Na toaletní papíře jsem viděla i trochu rosolu/hlenu, ale opravdu jen trochu, tak nevím, jestli to mohla být už hlenova zátka
Co jsem četla na netu, tak špinění značí blížící se porod. Jaký s tím máte zkušenosti? Za jak dlouho to na vás přišlo? Kontrakce ani poslíčky nemám, jen občas v břiše cítím, jak kdyby měla přijít menstruace.
@Kariin18 píše:
Ahoj, dnes jsem 38+3 TT a ráno jsem začala špinit. Na toaletní papíře jsem viděla i trochu rosolu/hlenu, ale opravdu jen trochu, tak nevím, jestli to mohla být už hlenova zátkaCo jsem četla na netu, tak špinění značí blížící se porod. Jaký s tím máte zkušenosti? Za jak dlouho to na vás přišlo? Kontrakce ani poslíčky nemám, jen občas v břiše cítím, jak kdyby měla přijít menstruace.
Ano, šlo o hlenovou zátku. Někdo porodí třeba druhý den, někdo až za týden, každopádně zkontroluj, že máš vše baleno a už jen vyčkávej, kdy to přijde
![]()
@Kariin18 píše:
Ahoj, dnes jsem 38+3 TT a ráno jsem začala špinit. Na toaletní papíře jsem viděla i trochu rosolu/hlenu, ale opravdu jen trochu, tak nevím, jestli to mohla být už hlenova zátkaCo jsem četla na netu, tak špinění značí blížící se porod. Jaký s tím máte zkušenosti? Za jak dlouho to na vás přišlo? Kontrakce ani poslíčky nemám, jen občas v břiše cítím, jak kdyby měla přijít menstruace.
Ahoj, k tomuhle mela peknej prispevek Mojeporodniasistentka na IG, tak si pocti:)
Jako nevim, hlenovou zatku clovek pozna, jesti toho bylo fakt jen trochu, tak predpokladam, ze neodesla cela, ale jen neco z ni. Ja rodila az za 3 tydny snad, co odesla cela.
@DandátkoP píše:
Jako nevim, hlenovou zatku clovek pozna, jesti toho bylo fakt jen trochu, tak predpokladam, ze neodesla cela, ale jen neco z ni. Ja rodila az za 3 tydny snad, co odesla cela.
Tak mně odešla asi dva dny před porodem a fakt nevím, jestli část, nebo celá ![]()
@Dahlia0409 píše:
Tak mně odešla asi dva dny před porodem a fakt nevím, jestli část, nebo celá
Ono toho je celkem dost ![]()