Černá stolice ve 29tt

161
21.8.23 09:07

Černá stolice ve 29tt

Ahoj maminky, mám trošku problém :D
Jsem ve 29. týdnu a od včera mě trápí černá stolice :think: Vitamíny teď neberu, nic co by obsahovalo železo nebo něco co by barvilo jsem nejedla.. včera jsem si dokonce dala suchou stravu, pouze rohlíky s pomazánkou a žádná změna :think: Na internetu jsem četla, že to může být vnitřní krvácení, ale žádné bolesti nebo pocit na zvracení, cokoliv, nemám.
Dřív než budu volat na gynekologii se chci zeptat, zda tu není těhule co má teď stejný problém, že by to mohlo být např. z toho vedra, ale to pochybuji :think:

Nesetkala jste se s tím některá?

Děkuji a přeju příjemný sluneční den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1210
21.8.23 09:23

Setkala. Taky jsem to nekdy v druhém trimesrtu mela, za par dni to zmizelo, neresila jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
21.8.23 09:27

Jsem ve 33tt a mám to taky tak.
Pokud nemáš žádné problémy, tak buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
21.8.23 09:35

@Rachel_cz @majuska852 Díky holky :palec: Za celou dobu jsem se s tím nesetkala, tak mě to znepokojilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
21.8.23 09:42
@Black Flower píše:
@Rachel_cz @majuska852 Díky holky :palec: Za celou dobu jsem se s tím nesetkala, tak mě to znepokojilo :lol:

Chapu, mne taky, neprisla jsem na to z ceho to bylo ale jinej problem nebyl, tak jsem neplasila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
21.8.23 09:51

Borůvky jste nejedla? Ono se to projeví s 24h zpožděním i déle, takže jídle z predevcira/ včerejška to obarví. Je sezóna, rostou a v obchodě jsou taky pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí