38. týden těhotenství a placenta 2 cm od branky

Anonymní
18.1.16 14:43

38tt a placenta 2cm od branky

Chtěla jsem se zeptat jestli jste někdo měli v 38tt nízko položenou placentu (necelé 2cm od branky) a jak jste rodili?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.1.16 14:50
@Anonymní píše:
Chtěla jsem se zeptat jestli jste někdo měli v 38tt nízko položenou placentu (necelé 2cm od branky) a jak jste rodili?

pár mm od branky, rodila jsem přirozeně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
18.1.16 15:55

Mela jsem ji take na hrane. Rodila jsem normalne. Nebyl jediny problem…Asi jsem moc nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
17.5.16 13:29

@martina.se Můžu se zeptat kolik mm od branky? Já ji mám 1,5cm a prý by to normálnímu porodu nemělo vadit. Všude jsem četla, že musí být alespoň 3cm. Mám hodně velkej strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.5.16 13:31

@Korčulka86 jéžiš, to vůbec.. u mne necelý cm od branky a rodila jsem přirozeně, dr se toho vůbec nebál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
17.5.16 13:34

@martina.se Teda tak to čučím 8o no sama uvidím, jak se ještě rozhodnou v pondělí. Nebojím se bolesti, spíš komplikací. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.5.16 13:49

@Korčulka86 jako já začala po porodu masivně krvácet, ovšem nebylo to kvůli tomuto, ale až po odloučení placenty :think: těžko říct.. taky jsem se celkem bála, ale měl mi na starosti primář (kvůli mrněti) a ten říkal, že to půjde. Chodila jsem na utz co týden, aby se zjistil přesný posun plus stav mrněte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
30.5.16 17:28

@Korčulka86 já měla 1 cm od branky a šla jsem na císaře a jsem za to ráda, normálně bych sice porodila, ale placentu už ne:(, byla tak nízko a přirostlá, takže bych byla bolavá dole i rozřezané břicho, hodně jsem krvácela a měla i transfúzi. Držím palce ať je vše ok :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
16.9.17 13:21

Ahoj, holky mohu se zeptat, co jste rodily normalne, v jake porodnici? Me ve dvou porodnicich rekli ve 31tt cisare, pokud se placenta nevytahne. Mam ji 1,1 cm od branky. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
12.5.19 16:41
@martina.se píše:
@Korčulka86 jéžiš, to vůbec.. u mne necelý cm od branky a rodila jsem přirozeně, dr se toho vůbec nebál :think:

Vše tedy u vás dopadlo dobře? Mám placentu na zadní stěně 1cm od branky (36.tt) a taky mi doktorka na poslední kontrole říkala, že to není porodní překážkou a lze rodit přirozeně. Je to i ve zprave.. Ale vzhledem k tomu co všude čtu, že alespoň 2 a nejlépe 3 cm od branky..tak mám celkem strach. Tvůj příspěvek mě trochu uklidnil a uvidím co mi řeknou zase na kontrole teď ve čtvrtek ve 37.tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
12.5.19 17:48

@simiren měla jsem 1cm od branky, porodila jsem normálně, bez komplikací, ale vše bylo nachystané na akutní císař, kdyby něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
12.5.19 20:34
@BaMaK píše:
@simiren měla jsem 1cm od branky, porodila jsem normálně, bez komplikací, ale vše bylo nachystané na akutní císař, kdyby něco.

Děkuji, i to že u vás to dobře dopadlo mi pomůže.. Byt vice pozitivní :) Snad to u nás dopadne stejně. O akutním císaři mě v případě problémů informovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí