Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám dotaz pracovala jsem 6 let na plný úvazek a ted jsem byla 3 roky na mateřské od února se vracím do práce ale jen na poloviční úvazek…snažíme se o druhé mimčo a až otěhotním budu muset na nemocenskou. Nevíte nekdo jak se mi ta nemocenská bude počítat? je to nejaky rok dozadu? tak když otěhotním cca za 2 měsíce bude se mi to počítat z toho když jsem byla na plný prac. úvazek? ![]()
@Kamčí1 Já sem nastoupila takto v loni do práce a hned po týdnu sem šla na očr (syn měl neštovice) a na sociálce řekli účetní, že mě to musí spočítat z platu před RD, ale že další nemocenskou atd už se bude počítat z platu který mám po RD, jelikož sem předtím neměla ještě žádnou výplatu, za 2 měs, sem skončila v nemocnici a měla sem neschopenku a už se počítala z platu nového, mám také nižší ptž mám zkrácený úvazek. Ale jediné co vím, tak ohledně mateřské. Sem těhotná a na MD stihnu nastoupit do 4 let prvního syna tak se mě to bude počítat z vyššího platu…vyjde mě to přesně o cca 10dní stím že musím, ale nastoupit 8 týdnu před TP.
@Kamčí1 píše:
až otěhotním budu muset na nemocenskou.
A to už víš, že budeš mít rizikové těhotenství nebo je pro tebe těhotenství nemoc či se ti nechce pracovat? ![]()
Pracovat se mi chce ale pracuji s přístrojem s kterým se nesmí prac. v těhotenství.
@Kamčí1 Mam to stejne a tudiz te zamestnavatel musi preradit na jinou pozici. Urcite ne posilat na neschopenku za mrzky peniz.
Já když byla těhu, tak mi zaměstnavatel lehčí práci nenabídl, řekl že tady žádná lehká práce tady pro těhotné není a že mi nezbývá, než pracovat v nevyhovujících podmínkách těhotné nebo jít marodit. tak jsem musela jít marodit i když jsem nechtěla.
@LLenule111 No jo, ale je to o tom, ze jsi nemela silu si to prosadit. Narok jsi na to mela a nebo nechat doma za plny plat. Urcite ne za 60% dvz a jeste s vychazkami. Mne zamestnavatel jinou praci nabidl.
@LLenule111 píše:
Já když byla těhu, tak mi zaměstnavatel lehčí práci nenabídl, řekl že tady žádná lehká práce tady pro těhotné není a že mi nezbývá, než pracovat v nevyhovujících podmínkách těhotné nebo jít marodit. tak jsem musela jít marodit i když jsem nechtěla.
Ale nemusela, stačilo mu to dát písemně a musel by to řešit.
@Cuddy to se tu řeší pořád dokola…když bych pracovala ve firmě jako manžel tak tam bych se tohoto domohla raz dva jen bych se zmínila, ale tam kde pracuji já u malého vyčůraného soukromníka tam se nedomůžu ničeho…dělám na 6h a práce odpovídá na 8 i více hodin (bohužel odešla holčina a on to přehodil na mě ptž sem tu práci dělala před RD) a když sem se sním dohadovala atd že každý den přesčasy nemůžu dělat atd to ještě nevěděl že sem těhotná tak mě řekl, že mě neplatí za hodiny, ale odvedenou práci a když sem pomalá a nestíhám mám odejít…pak sem řekla, že sme těhotná tak ho nic nezajímalo, on omíval, že se nemám dívat na hodiny, ale odvedenou práci…teď tam dělá jeho dcera a snad pochopil, že i ona to nestíhá za 8h stím že jí tam ještě pomáhám…ale stejně to nepřizná že je te práce tolik, on se ohrazuje prací nikoliv hodinama co máš ve smlouvě a nezmůžeš nic…
@Petruskabmw Takhle to měl přesně i můj chlap v práci..nelíbí se ti..tak bež..ono se najde jinej.
@Petruskabmw To jo, ale je otazka, zda se s pristoji, se kterymi nesmi tehotna zena pracovat ze zakona, pracuje u maleho soukromnika. Zamestnavatel by byl blazen, kdyby ji na pisemnou zadost o prevedeni na jinou pozici pisemne poslal na materskou. Takove instituce maji nad sebou dozorci organ, kde by zakladatelka velmi rychle uspela. Pravda, uz by se nemela kam vratit.
@Petruskabmw mám to uplně stejně jako ty…jen to mám ted blbý že se vrátím na pol. úvazek než otěhotním tak i ta nemocenská bude o hodně nižší ![]()
@Kamčí1 jj to bude, a teď je ale i otázka zda ti jí dr. dá…ptž je pravda, že už jí jen tka někomu nedají skrz to aby když nemůžeš vykonávat práci vzal na sebe odpovědnost zaměstnavatel a peníze nešly ze státu ale z něho…což je jako super, al ena druhou stranu když člověk pracuje kde pracuje tka je to ke smutku no..