Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
,už tak 3 dní se mi nějak motá v hlavě, tak lehce, mám trošku zmlženo před očima ale ne vždy. Jsem ve 37 tt, tlak mám vždy okolo 115/80. Bolí mně třísla par krát za den, ráno jsem mela silnejší výtok než normalne. Mam to nějak řešit? Nebo to k tomu patří? Děkují
Rekla bych ze klasicky stav ke konci tehotenstvi
![]()
Hlava se mi mota a mzitky mam tak od 30tt, fakt to neresim. Boli me cele tehu porad neco ![]()
A silnejsi vytok muze byt hlenova zatka nebo taky nemusi ![]()
Já jsem tedy prvorodička a většinou jsem v klidu. Spíše mě to všechno přijde normalni
@kobzdi Já bych taky řekla, že to asi bude „normální“,taky je mi pořád něco
ale zase se nestydím zavolat Mudr. a zeptat se, když si nejsem jistá..Lepší zbytečně než něco podcenit.Je teda fakt, že o zamlženém vidění jsem tedy ještě od nikoho neslyšela.
@garden píše:
Já jsem tedy prvorodička a většinou jsem v klidu. Spíše mě to všechno přijde normalni
Taky jsem prvorodička a zatím taky nic neřešila. Ale přece se blíží konec a ted vnímám všechno víc než před tím.
Když máš v pořádku tlak, tak se to dá považovat za normální. Pokud by to teda nebylo fakt neúnosné. Kdyby se ti držel tlak vysoko, u tebe spíš teda ten spodní nad 90, tak raději k lékaři.
@Tunrida píše:
Ty sis to ani nestihla přečíst, viď?
né, vůbec netuším, o co jde, řekni
![]()
@martina.se píše:
né, vůbec netuším, o co jde, řekni![]()
Já to moc nechápu, ale dostala jsi sprda, že prý nemáš psát, když tě to obtěžuje
To neumíš jednu větu napsat normálně? ![]()
@Tunrida píše:
Já to moc nechápu, ale dostala jsi sprda, že prý nemáš psát, když tě to obtěžuje![]()
To neumíš jednu větu napsat normálně?
fáákt, zase jsem o to přišla.. no evidentně asi neumim ![]()