38.tt - jaké vás trápí potíže?

martule88
7.3.12 13:16

38tt-potíže

Zdravím všechny těhulky jsem 38tt a chtěla bych se Vás zeptat jak to prožívate,co vás trápí atd.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
7.3.12 13:26

Teda já nejsem v 38.tt, ale živě si to vybavuju teď podruhé to byl děs :lol: Obrovský bachor, přes který jsem si nemohla ani zavázat boty, pálila mě žáha jak prase, všechno mě bolelo, občas mě to pořádně prohnalo na záchod.
A při bouřce (bylo jaro) se mi udělalo několikrát šíleně blbě, břicho jak šutr, tlak u kotníků, celkově mi bylo šíleně a nic z toho :cert:
Tyhle poslední týdny jsou děs, člověk se ani nevyspí, protože si nejde nějak normálně lehnout :|
Přiznávám se, že se na ten konec fakt netěším :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
7.3.12 13:27
Gladys píše:
Teda já nejsem v 38.tt, ale živě si to vybavuju teď podruhé to byl děs :lol: Obrovský bachor, přes který jsem si nemohla ani zavázat boty, pálila mě žáha jak prase, všechno mě bolelo, občas mě to pořádně prohnalo na záchod.
A při bouřce (bylo jaro) se mi udělalo několikrát šíleně blbě, břicho jak šutr, tlak u kotníků, celkově mi bylo šíleně a nic z toho :cert:
Tyhle poslední týdny jsou děs, člověk se ani nevyspí, protože si nejde nějak normálně lehnout :|
Přiznávám se, že se na ten konec fakt netěším :oops:

Jejda to já jsem 32.tt a když to čtu,mám se na co těšit :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
7.3.12 13:27

Jo přesně jak popisuješ tohle prožívám teď já,hrůza děs…

• Citovat
  • Upravit
martule88
7.3.12 13:29
Sazkarka píše:
Gladys píše:
Přiznávám se, že se na ten konec fakt netěším :oops:
Jejda to já jsem 32.tt a když to čtu,mám se na co těšit :lol: .

A už ti otýkají nohy?

• Citovat
  • Upravit
4092
7.3.12 13:29

Naprostý souhlas :lol: mně už to začíná teď :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
7.3.12 13:30

tak já jsem teprve 34tt a taky mě to neb cítím se hrozně a to mám břicho fakt malé, ještě na něm v noci spím, ted budu asi mít trauma že ho mám moc malé ;) ale jinak pálí žáha, křečáky na nohách to je děs a funim jak lokomotiva. ty u to zvládneš, máš to za pár :palec:
já první rodila 38+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
7.3.12 13:31

Jo za pár to máš pravdu,ale mám takový pocit že budu přenášet no nevím,v noci se nevyspím,pořád lítám na záchod

• Citovat
  • Upravit
13837
7.3.12 13:31

Přesně ve 38. týdny mi strašně natekly chodidla a ruce, nemohla jsem skoro chodit. Byl srpen a byla ta strašná vedra … ale mělo to plus, jen jsem se válela a koukala na tv :mrgreen: , což teď v žádném případě nehrozí… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
7.3.12 13:34

Jo tak já mám zatím nateklý nohy jak bambule ruce mám zatím dobrý naštěstí,Jinak oblíct si ponožky je nadlidský úkol pro mě..

• Citovat
  • Upravit
13837
7.3.12 13:38
martule88 píše:
Jo tak já mám zatím nateklý nohy jak bambule ruce mám zatím dobrý naštěstí,Jinak oblíct si ponožky je nadlidský úkol pro mě..

Tak já byla 38.tt v srpnu, tak mi stačili žabky a nebo bosa … A v noci jsem chodila na malou tak co 20 minut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837

Ták já jsem za exota, ale mně nebylo vůbec nic. Pokud bych neměla břicho (je fakt, že jsem měla docela malé), ani jsem nevěděla, že jsem těhotná.
Jedině mě občas pálila žáha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
martule88 píše:
Jo za pár to máš pravdu,ale mám takový pocit že budu přenášet no nevím,v noci se nevyspím,pořád lítám na záchod

je krásně, umej okna a pojedeš.
já si vygruntovala, pak si šla na chvíli lehnout a pak jsem jela. ale po pár dnech v nemocnici jsem se stejně vrátila do bince. z toho mám ted hrůzu, pořád doma lítám s hadrem, abych to tu měla pěkné a nakonec to tu po návratu ani nepoznám.Mám dotaz v kolikátem tt jste sestavovali postýlku a měli připravenou tašku do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
7.3.12 13:39

jo žáha ta mě palíla tak v 30tt teď už ne

• Citovat
  • Upravit
27009
7.3.12 13:39

Poprvá jsem se tak daleko nedostala u druhého jelikžo to byl srpen jsem si přála porodit:)))což se následně stalo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí