Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Jsem ve 37+5 tt. Dneska jsem začala mít strašně nafouknutý břicho. a hroznej tlak v něm. Blbě se mi dýchalo. A chodím na velkou. Už tak po třetí (hrozně to bolí). Cítím se divně, furt jak na zvracení a je mi blbě od žalůdku. Máte to stejné? je to normální? Díky za odpovědi. ![]()
No ono průjem a zvracení může být taky náznakem začátku porodu. Ale nechci strašit.
@sjuzenn Může to být i začínající porod nebo poslíčci, mně u toho bylo taky blbě. Ale taky to může být třeba střevní chřipka, těžko říct takhle po netu
Ahoj, mně je takhle blbě snad každý druhý den, několikrát jsem myslela, že už to snad nerozchodím, ale nakonec to vždycky přešlo (i ty nevolnosti a tlaky, zácpa, bolení břicha, dýchání - to je hrozný pořád). Nesnědla jsi třeba něčeho hodně nebo nějaké nadýmavé jídlo? Když by sis nebyla jistá, radši si zajeď k doktorovi.
Jinak já má zrovna dneska termín a naopak se cítím naprosto skvěle a ani poslíčci nikde ![]()
No jak tu Z.jev píše o té střevní chřipce, určitě bych ti radši přála ty poslíčky
já si užila střevní chřipku v šestém měsíci a nebylo to teda fakt nic moc, ale to bys asi poznala, má to hodně rychlý nástpu a lítá to z tebe vrchem spodem ![]()
Příspěvek upraven 01.03.13 v 13:18
No strevni chripka asi ne.. To by bylo trosku jiny..:D ale tak zacinajici porod by o taky nemusel byt. No uvidime jak se to vyvrbi.
No dala jsem si teplou vanu. a udelalalo se mi lip na chvilku. Furt me boli v podbříšku, ale ne moc. Myslíte že to budou poslíčci? Netuším jak bolí. ![]()