Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky, mám křečové žíly, na nohou i na spodku a teď probíhá 31tt a poslaly mě na cévní vyšetření. Chcou mi dělat ultrazvuk-může se v těhu? Sestra mi nedokázala odpovědět jestli ano nebo ne.
A kdyz ti koukaji na mimino pres bricho, myslis, ze to je jiny utz? ![]()
@pikola píše:
A kdyz ti koukaji na mimino pres bricho, myslis, ze to je jiny utz?
to ne, ale nechápu teda proč mě na to sestra nedokázala odpovědět
Myslím si, že utz nemůže nijak vadit, další vyšetření se dělají už s kontrastní látkou a rtg, tak tam bych pochopila, že to třeba v těhotenství nejde, ale nevím, proč by nešel utz.
A sestra je zkrátka trubka, co na to říct, minimálně by měla být schopná odpovědět, zda to je pro těhotné kontraindikované nebo ne.
@Gladys píše:
Myslím si, že utz nemůže nijak vadit, další vyšetření se dělají už s kontrastní látkou a rtg, tak tam bych pochopila, že to třeba v těhotenství nejde, ale nevím, proč by nešel utz.
A sestra je zkrátka trubka, co na to říct, minimálně by měla být schopná odpovědět, zda to je pro těhotné kontraindikované nebo ne.
Díky, úplně me stačí taková odpověď ![]()
@M+M+S píše:
Maminky, mám křečové žíly, na nohou i na spodku a teď probíhá 31tt a poslaly mě na cévní vyšetření. Chcou mi dělat ultrazvuk-může se v těhu? Sestra mi nedokázala odpovědět jestli ano nebo ne.
taky trpím na křečoé žíly, až ted od 3těhu, proč tě posílají na vyšetření?
celkem mi vylezli na stehnech, lýtku..jedné nohy a na spodku to ani nemluvím..V tříslech to mám asi nejvylezlejší.. ![]()