Ultrazvuk křečových žil v těhu

775
1.3.13 10:40

ultrazvuk v těhu křečových žil

Maminky, mám křečové žíly, na nohou i na spodku a teď probíhá 31tt a poslaly mě na cévní vyšetření. Chcou mi dělat ultrazvuk-může se v těhu? Sestra mi nedokázala odpovědět jestli ano nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35942
1.3.13 10:46

A kdyz ti koukaji na mimino pres bricho, myslis, ze to je jiny utz? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
1.3.13 10:50
@pikola píše:
A kdyz ti koukaji na mimino pres bricho, myslis, ze to je jiny utz? :mrgreen:

to ne, ale nechápu teda proč mě na to sestra nedokázala odpovědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.3.13 10:55

Myslím si, že utz nemůže nijak vadit, další vyšetření se dělají už s kontrastní látkou a rtg, tak tam bych pochopila, že to třeba v těhotenství nejde, ale nevím, proč by nešel utz.
A sestra je zkrátka trubka, co na to říct, minimálně by měla být schopná odpovědět, zda to je pro těhotné kontraindikované nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
1.3.13 11:01
@Gladys píše:
Myslím si, že utz nemůže nijak vadit, další vyšetření se dělají už s kontrastní látkou a rtg, tak tam bych pochopila, že to třeba v těhotenství nejde, ale nevím, proč by nešel utz.
A sestra je zkrátka trubka, co na to říct, minimálně by měla být schopná odpovědět, zda to je pro těhotné kontraindikované nebo ne.

Díky, úplně me stačí taková odpověď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
1.3.13 15:32
@M+M+S píše:
Maminky, mám křečové žíly, na nohou i na spodku a teď probíhá 31tt a poslaly mě na cévní vyšetření. Chcou mi dělat ultrazvuk-může se v těhu? Sestra mi nedokázala odpovědět jestli ano nebo ne.

taky trpím na křečoé žíly, až ted od 3těhu, proč tě posílají na vyšetření? 8o celkem mi vylezli na stehnech, lýtku..jedné nohy a na spodku to ani nemluvím..V tříslech to mám asi nejvylezlejší.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky