Nucené jídlo v těhotenství

50
1.3.13 10:10

nucené jídlo v těhotenství

Ahojky, mám takovej problém se svojí budoucí tchýní. Podle ní nemám jíst nic jiného než jen samé maso, už při tom vyslovení je mě zle. Já se snažím jíst pestrou stravu, kde je ovoce a zelenina která se zde nejí a kterou musím kupovat a jíst po taji, připomínky vůči tomu že si dám do týdne 2-3krát ovoce se zeleninou nehodlám poslouchat, že mě to nic nedá a už vůbec že to není dobré pro prcka. Že vše co potřebuji je jen v mase, když si nevemu salám nebo něco podobného tak to mrčení kolem toho je nesnesitelné. Uplně jsem štastná když je den bez masa a to už není pomale vůbec. Uvařit mě pomale ani nenechá. A mé snažení jíst pestře je fakt dost obtížné, a já bych si toho tolik dala ale jakmile tam není 80% masa tak je to tabu.
Prosím poradte jak jí mám tuhle šílenost vymluvit, už jsem s nápady v koncích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
340
1.3.13 10:13

Prostě bez diskuze :jazyk:, copak jsi malé dítě? :zed: Zvlášť v těhotenství bych ani náhodou nejedla to, na co nemám chuť :pankac:. Tělo asi nevysílá signál pro nic za nic, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
1.3.13 10:14

Tchyni demonstrativne poblít :poblion:

Příspěvek upraven 01.03.13 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592

Tak ja bych ji teda neco rekla, je to tve telo a tve dite, tak at si necha dobre rady od cesty. Az budes neco potrebovat, tak se ji zeptas. Dovedes si predstavit jak ti bude kafrat do vychovy mimina? Vy s ni bydlite? Za me- pokud to jde tak jdete pryc. A taky by se te mel zastat partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
@Makinaa007 píše:
Tchyni dmonstrativne poblít :poblion:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
1.3.13 10:17

Muzu se jen tak orientacne zeptat kolik tchyne vazi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
1.3.13 10:17

Já bych to nejedla a uvařila si podle svýho, přece jen jsem dospělá a můžu si rozhodout co budu jíst a co ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.13 10:18

@terez-a 8o 8o teda to bych jí asi klepla :lol: vypadá to že žijete nějak po spolu a ona vyváří, no tak to je blbý ale musíš si nějak prosadit svou, co je to za blábol že všechno je v mase :zed: já teda maso miluju ale zelenina, ovoce a další věci jsou taky důležité a hlavně v těhu a měla bys jíst to co ti chutná a ona by ti teda do toho neměla vůbec kecat :cert: zkus najít na netu jídelníček pro těhotné ať si přečte co všechno bys měla jíst a nebo až půjde k doktoroj tak jí řekni ať se ho schválně zeptá co by těhotné měly jíst :palec: a co na to partner taky by jí měl teda něco říct, ten snad ví že jíst jen maso není nejlepší, nevím jak to máte, ale svěř se mu a popros ho aby s ní promluvil že je to přeci tvoje věc co budeš jíst, to ni nezávidím mě by z toho klepla pepka

• Citovat
  • Upravit
69032
1.3.13 10:22

Ty s ní bydlíš?
Jestli jo a jsi nucená jíst všecko, co ti naservíruje, v klidu bych se vymluvila na těhotenské chutě a že je ti po mase hrozně blbě. Pokud nepřistoupí na argumenty libovolného článku o správné výživě v těhotenství. Pokud s ní nebydlíš, tak nevím, co řešíš.
Já měla „masovou“ dietu doporučenou z diabetologie (ale bacha, maso je maso a salám většinou kolem masa tak akorát projel v rychlíku, na tom není zdravého absolutně nic), měla jsem málo bílkovin a železa a stejně to šlo tak ztuha, že jsem radši ty bílkoviny a železo doplňovala v tabletkách :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.3.13 10:23

Vy ji neznáte, váži něco kolem nebo přes 120kilo a já jsem sotva její polovina,, nene my u ní nebydlíme spíše naopak ona bydlí u nás. Sice se demonstrativně proti tomu postavuji ale ty řeči to je hrůza, ještě že v uterý odjíždím za našima tak budu mít necelé 2týdny klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
1.3.13 10:23

No teda, já bych jí hnala :pocitac: vykašli se na ní a uvař si co chceš, a jez to na co máš chuť, a ona ti do toho nemá co mluvit, jasně že maso je zdravé (no i když dneska :poblion: )ale zrovna tak ovoce a zelenina a další věci, nenech se terorizovat :pankac: takhle to necháš a ona ti pak bude říkát co má a nemá jíst tvé dítě, můůůra :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
1.3.13 10:26

Kamkoliv zadáš téma výživy v těhotenství nebo při kojení, tak ti vyskočí jako první rada „žádné jednostranné diety.“ Co na to tvůj doktor? Určitě ti předepsal listovku a řekl ať jíš zdravě, né? Ovoce a zeleninu, hodně mléka/mléčných výrobků (normální člověk má vypít litr denně, těhule litr a půl resp. jde o vápník jako stavební kámen). Maso červené určitě ano, kvůli železu, ale párkrát týdně..

S formou komunikace s tchýní ti neporadím, ale rozhodně dělej co je nejlepší pro mimčo (a pro tebe).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.3.13 10:27

Nepochopila jsem, jestli teda bydlíte spolu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
1.3.13 10:28

Ja bych ji rekla, at si nastuduje neco o vyzive a ze by se ji to mohlo hodit a zhubnout a treba se urazi a uz ti do toho kecat nebude. Navic zrovna salam, pokud to neni libova sunka bych nejedla ani jako netehotna. Predpokladam, ze nejlepsi maso u ni je veprove :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.3.13 10:30

Tak do jídelníčku prcka mě kecat nebude, ještě zněho udělá otesánka, to je to samé jak jsem ji řekla že prcka nenechám v žádném případě pokřtít, že až bude mít rozum tak at se nechá to už bude jeho věc a také to nemůže překousnout,,, já se opravdu brzo naštvu a řeknu ji své ale pak zde bude dusno, hold to budu muset nějak přečkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí