Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chci se zeptat jak probiha utz ve 20 tydnu? děkuji
Přes břicho. miminko změří, udělají váhový odhad, porovnají termíny porodu, pořádně se prohlíží orgány miminka. pokud je mimi špatně natočené můžou tě nechat trochu zacvičit.
pokud si byla ve 12tt na NT screeningu taj je to v podstatě to samé
Přesně jak píše @paola white Syn nechtěl ukázat pinďoura, takže než jsem se šla ven rozhýbat, byla to holka, po půl hodině už kluk ![]()
@Tereza1986 tak to je dobrý. nám pinďoura ukázal v pohodě, ale odmítal vystrčit zadek ![]()
@misa147 U nás se dívali podrobně na páteř, ale já jsem měla zvýšené riziko roštěpu páteře. A pořádně mu prohlídli srdíčko, jestli tam není srdeční vada. Pak prohlíželi ledviny, močák atd. a kontrolovali množství plodové vody.
@paola white píše:
Přes břicho. miminko změří, udělají váhový odhad, porovnají termíny porodu, pořádně se prohlíží orgány miminka. pokud je mimi špatně natočené můžou tě nechat trochu zacvičit.pokud si byla ve 12tt na NT screeningu taj je to v podstatě to samé
U mě to probíhalo dost otřesně. Doktor na nás byl nepříjemný, něco si drmolil. Nevím ani váhu, velikost, pohlaví prostě nic.
@Anabellkaa za prvé nechápu, že se necháš odbít bez informací
za druhé si na něj můžeš stěžovat…
@paola white píše:
@Anabellkaa za prvé nechápu, že se necháš odbít bez informacíza druhé si na něj můžeš stěžovat…
Byli jsme tak vykolejený s manželem z jeho arogance, že jsme oba zapomněli a chtěli být co nejdřív pryč. Stěžovat si nebudu, sice mi zkazil zážitek, ale kontrolu toho co měl kontrolovat snad udělal. Vynahradíme si to na 3D ultrazvuku, už se moc těšíme ![]()