Krvácení v 2.trimestru - hematom?

79
1.3.13 12:32

Krvácení v 2.trimestru-hematom?

Asi jsem exot, v nemocnici si se mnou neví rady a tak pátrám i mezi maminkami.Jsem hospitalizovaná už třetí týden a nelepší se to.
Jsem 22+4 a chtějí mě tu mít pod kontrolou aspoň do 24týdne. Krvácí to už od 20.ledna ale zlomilo mě to psychicky až 8února, kdy jsem teda nastoupila hospitalizaci. Právě mě zaráží, že všechno co čtu mají holky hematomy podstatně dřív a hlavně spíš se špiněním než krvácením. Oni tady v nemocnici vlastně celé ty 3týdny nemohli zjistit příčinu-UTZnic, krevní testyOK, stěry jak by smet.Ono to má u mě takový divný průběh-3–4 dny je klid a jen jemně to krvácí, další den se vyleje krev tak, že Alwayska je úplně plná a já pak letím na záchod a sedím tam i 10min., teče ze mě tenkým čůrkem krev a padají velké krevní sraženiny(asi jako kusy drůbežích jater).Omlouvám se za ten detailní popis ale třeba to někdy některé mamince pomůže. Na začátku jsem vždy myslela, že jsme o mimi přišli, teď už člověk ví, co asi bude tak je klidnější. Píchají mi Dicinone, beru hořčík, železo a 2×2utrogestany. krevní obraz na hranici, uvažují o transfuzi.
Teprve dnes, když jsem si stěžovala na bolesti v tříslech, mi v té oblasti našli hematom 6×3cm. Je ale možné, že by se z něj tak často a v tak velkém množství krev uvolňovala???
Nemáte s tím některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
1.3.13 12:35

Ahoj, já hematom měla ve 32tt a taky to nebylo špinění, ale krvácení. Je teda ale pravda, že mi něco píchli a asi po třech dnech jsem krvácet přestala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
1.3.13 13:02

@terezaSt pravdepodobne bol vacsi a tym krvacanim sa postupne zlepsuje. ked je tak nizko, tak nema dosah na babatko, aspon to je pozitivne. a super, ze ho konecne nasli. verim, ze sa bude nadalej zmensovat, az kym nezmizne uplne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
1.3.13 15:53

Holky, moc Vám oběma děkuji za podporu, trvá to už víc jak měsíc a řekla bych, že pokrok nulový :( Začala jsem pít čaj z kontryhele- snad pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
1.3.13 15:56

To mi doporučovala sestřička v šestinedělí, ale vůbec že je to celkově super na hojení vnitřku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí