39tt - krev na vložce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
924
4.9.11 09:40

Já trochu zašpinila v 35.tt a jelikož jsem plašan prostě jsem hned jela. Tam mi doktor řekl, že to zřejmě nic nebude, nejspíš nějaká prasklá cévka, pro jistotu si mě tam ale nechají. Tak jsem tam chvilku byla už ani nevím jak dlouho asi čtyři dny. Potom se to už ale neopakovalo.
No a pokud jsi byla třeba po vyšetření, pak je to asi normální. S druhým synem se mi to stalo taky v 39.tt když jsem měla po vyšetření.

jayjay píše: … mame planovany SC a prave som po curani na vlozke objavila pomerne dost krve, jasne cervenej, bola na celej ploche, nebolo to hodne, ale bola i na papieri pri utierani.Teraz to ustanulo, nemohla to byt i hlenova zatka, alebo sa nieco deje? Nikdy som odchod hlenove zatky nezazila a vydesilo ma to…diky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
5.9.11 13:12

Tak vypadá,že zakladatelka vyrazila a už má možná mimíska u sebe :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: snad se nám ozve jak dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
12.9.11 14:01

ahoj holky, ano vyrazili sme a hned si nas tam i nechali - nevedeli, co sa deje…, najskor chceli S.c. robit i skor, ale nakoniec to ustalo… takze sme rodili podla planu a teraz uz mame drobceka doma!! Drzime i vam palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
12.9.11 14:11
gratuluju :-)
jayjay píše:
ahoj holky, ano vyrazili sme a hned si nas tam i nechali - nevedeli, co sa deje…, najskor chceli S.c. robit i skor, ale nakoniec to ustalo… takze sme rodili podla planu a teraz uz mame drobceka doma!! Drzime i vam palce!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
12.9.11 14:12

DAKUJEME!!!! a diky za podporu holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
12.9.11 21:06
Velikánská gratulace :kytka: Hlavně,že to všechno dobře dopadlo :pankac: :hug:
jayjay píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
13.9.11 21:07

Též gratuluji!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie