Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já nevím, ale už se ani nedivím, malý má málo místa, tak holt už to tlačí.
Ale jestli to je nepřirozená bolest, tak víš, kam jet. S maliníkem to asi nebude mít nic společného, ten by měl uvolňovat porodní cesty ![]()
Ještě mě taky napadly střeva
Já si totiž nemůžu pomoct,žeru jak zjednaná a matlám všechno dohromady
a nebo močák,ale to by asi nebylo jen v boku
No přesně si nepamatuji, ale už mě to také píchalo, kde se dalo, dokonce jsem honila jeho nožičku, protože jak s ní jezdil, tak to bylo nepříjemné. Fakt tohle je těžký, klidně to můžou být „větry“ ![]()
Myslim že né,už bych to chtěla mít zasebou
No uvidim jak to bude vypadat zítra a kdyžtak si brnknu na gyndu ![]()
Ahojky,
mám ty samý potíže, jen s pravým bokem. Byla jsem s tím u doktorky a ta říkala, že je to kyčel, jak ji malá zatěžuje či co. Jde mi to zezdola až nahoru, no děs. My se toho porodu snad nedočkáme
Dnes jsem měla 4 hodiny pravidelný kontrakce po 20 minutách, myslela jsem si, že už…a ono nic. Zato mě začíná lítat tlak. Jednou mám 100/50, podruhý zas 130/80, no hrůza.
Čauky,no možná to budou kyčle,sotva se unesu
Ve čtvrtek mám kontrolu a jestli neporodim,tak další týden už nastupuju do špitálu na vyvolávačku
Tak doufám že to půjde normálně.To se divím že tě nechali s těma otokama a s tím astmatem v nemocnici,to je docela o držku ![]()
No, v nemocnici jim ani nešlo o toky jako o to, že jsem měla rodit v 37+0 a to by přece mimčo dle nich nebylo ok, aspoň mi to omílal doktor. A můj gyndař mi k tomu nic neřekl, jen že zatím dobrý. Ale já už skučím jak pes, 30kg nahoře, polovina voda, ruce bolí celý den a hrozně trpím, nohy mě neunesou a tlak teď lítá, no hrůza. Kontrola je ve středu, ale já se tak modlila, abych o víkendu už porodila. Tady ve špitále nechci moc předem ležet, vůbec mě tam celý ty dny neřešili, léky si beru i tam vlastní, no děs, dali mě dolů na gyndu a tam byla péče na nic. No, doufám, že když do středy neporodím, že mě na to vyvolání pošle taky.
Ahoj holky a zkoušeli jste to?https://www.emimino.cz/diskuse/porodni-koktejl-50625/ Zkuste třeba to pujde ![]()
Já ještě týden počkám a jestli se to nerozjede,tak bych ten koktejl vyzkoušela ještě před tím než mě zavřou do špitálu
On prý stejně nepomůže když mimčo ještě nechce ven ![]()
mě když bodalo v boku, tak jse v noci jela do porodnice.Praskla mě voda.
Bejt tebou, tak jsem připravená
Luciashku, ten tlak si hlídej, kdyby moc vylítl, rychle do špitálu. Jak tak otékáš, to by s tím mohlo souviset a může hrozit preeklampsie, o nic nejde, ale musela bys co nejdřív porodit. Nechci tě nějak znervózňovat a určitě to víš od dr., ale pro jistotu:-)
Ahoj holky,jsem 39tt a už třetí den mě tak divně tlačí a píchá v levém boku,nevíte čím by to mohlo být?Začala jsem pít maliník,ale to s tím asi nemá nic společného.