39tt píchání v boku

rozmary
26.9.10 18:39

39tt píchání v boku

Ahoj holky,jsem 39tt a už třetí den mě tak divně tlačí a píchá v levém boku,nevíte čím by to mohlo být?Začala jsem pít maliník,ale to s tím asi nemá nic společného. 8-o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
26.9.10 18:44

Tak já nevím, ale už se ani nedivím, malý má málo místa, tak holt už to tlačí. :nevim: Ale jestli to je nepřirozená bolest, tak víš, kam jet. S maliníkem to asi nebude mít nic společného, ten by měl uvolňovat porodní cesty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
26.9.10 18:47

Ještě mě taky napadly střeva :think: Já si totiž nemůžu pomoct,žeru jak zjednaná a matlám všechno dohromady :oops: a nebo močák,ale to by asi nebylo jen v boku

• Citovat
  • Upravit
35545
26.9.10 18:51

No přesně si nepamatuji, ale už mě to také píchalo, kde se dalo, dokonce jsem honila jeho nožičku, protože jak s ní jezdil, tak to bylo nepříjemné. Fakt tohle je těžký, klidně to můžou být „větry“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.10 18:59

Nejsi z toho porodu trošku vystresovaná? :roll:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
26.9.10 19:04

Myslim že né,už bych to chtěla mít zasebou :hug: No uvidim jak to bude vypadat zítra a kdyžtak si brnknu na gyndu :think:

• Citovat
  • Upravit
963
26.9.10 19:27

Ahojky,

mám ty samý potíže, jen s pravým bokem. Byla jsem s tím u doktorky a ta říkala, že je to kyčel, jak ji malá zatěžuje či co. Jde mi to zezdola až nahoru, no děs. My se toho porodu snad nedočkáme :-D Dnes jsem měla 4 hodiny pravidelný kontrakce po 20 minutách, myslela jsem si, že už…a ono nic. Zato mě začíná lítat tlak. Jednou mám 100/50, podruhý zas 130/80, no hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
26.9.10 19:44

Čauky,no možná to budou kyčle,sotva se unesu :zed:Ve čtvrtek mám kontrolu a jestli neporodim,tak další týden už nastupuju do špitálu na vyvolávačku :poblion: Tak doufám že to půjde normálně.To se divím že tě nechali s těma otokama a s tím astmatem v nemocnici,to je docela o držku :roll:

• Citovat
  • Upravit
963
26.9.10 19:49

No, v nemocnici jim ani nešlo o toky jako o to, že jsem měla rodit v 37+0 a to by přece mimčo dle nich nebylo ok, aspoň mi to omílal doktor. A můj gyndař mi k tomu nic neřekl, jen že zatím dobrý. Ale já už skučím jak pes, 30kg nahoře, polovina voda, ruce bolí celý den a hrozně trpím, nohy mě neunesou a tlak teď lítá, no hrůza. Kontrola je ve středu, ale já se tak modlila, abych o víkendu už porodila. Tady ve špitále nechci moc předem ležet, vůbec mě tam celý ty dny neřešili, léky si beru i tam vlastní, no děs, dali mě dolů na gyndu a tam byla péče na nic. No, doufám, že když do středy neporodím, že mě na to vyvolání pošle taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
26.9.10 20:07

Ahoj holky a zkoušeli jste to?https://www.emimino.cz/diskuse/porodni-koktejl-50625/ Zkuste třeba to pujde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
26.9.10 20:16

Já ještě týden počkám a jestli se to nerozjede,tak bych ten koktejl vyzkoušela ještě před tím než mě zavřou do špitálu 8-) On prý stejně nepomůže když mimčo ještě nechce ven :think:

• Citovat
  • Upravit
1692
26.9.10 20:31

A tak za zkoušku nic nedaš když už to chceš mit za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.9.10 20:37

:lol: mě když bodalo v boku, tak jse v noci jela do porodnice.Praskla mě voda. :pankac: :-) Bejt tebou, tak jsem připravená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
26.9.10 21:30

8-o FAKT 8-o,jsem v pozoru :wink:

• Citovat
  • Upravit
578
27.9.10 10:50

Luciashku, ten tlak si hlídej, kdyby moc vylítl, rychle do špitálu. Jak tak otékáš, to by s tím mohlo souviset a může hrozit preeklampsie, o nic nejde, ale musela bys co nejdřív porodit. Nechci tě nějak znervózňovat a určitě to víš od dr., ale pro jistotu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí