3D filmy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
29.12.12 12:54

3D filmy

Ahoj holky, dostala jsem stažený 3D film na pevným disku. Mám 3D televizi, přepnu si televizi do 3D, ale ten film nejde tak úplně ve 3D. Není to tím, že ten film není ve 3D? V názvu je to tedy napsané, ale jak to jinak poznám? A ještě, film se mi rovnou spustí v angličtině, není tam žádné menu, kde si mohu zvolit jazyk. Co s tím? Těšili jsme se s manželem, že si pustíme supr film ve 3D (včera jsme do večera sháněli brýle 3D pro naší novou TV) a teď nic. Prosím, poraďte. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
29.12.12 13:05

No 3D obra by měl být rozmazaný na tři barvy myslím co já se dívám ale bez brýlí ti to je k ničemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
29.12.12 13:10

Tak máte pasivní nebo aktivní 3D televizi a máte k ní odpovídající brýle? Pokud je film na pevným disku = myšlo je externí HDD nebo flash? Tak by to jít mělo, pokud je to myšleno jako vypálené, tak vám to nepujde, musíte mít 3D přehrávač.

Někde na ovladači budeš mít tlačítko 3D (podívej se do manuálu), kde se bude přepínat zobrazení (vedle sebe, nad sebou, překrývané) a 2D - 3D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
29.12.12 13:11

A nerozumím tomu, že jsi dostala film ve 3D a přitom není ve 3D? To je blbost, buď je ve 3D a nebo není. Filmy ve 3D mívají kolem 9GB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.12.12 13:29

No, mám to stažené z internetu na pevným disku, a stahovalo se to prý jako 3D (čemu jako nerozumím). My máme aktivní 3D brýle určené přímo pro naší tv (dle manuálu). já si to umím přepnout, ale není to ono. Ikdyž to televize bere, nevystupuje to z obrazovky jako by mělo. Mám dokument o titaniku, tak jsem se těšila, že budeme „jako uvnitř“… a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
29.12.12 14:02

Každý film je natočen jinak, je možné, že tenhle je zrovna míň 3D ;)
my máme pasivní 3D a některé filmy vystupují a některé ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
24.9.14 11:20

Ahoj holky, poradíte, kde se dá stáhnout film ve 3D, který bych potom dala na flashku a do TV? Chtěli bychom s manželem testnout novou televizi, tak je mi i celkem jedno, co za film to bude, pokud možno zdarma. ;) Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
24.9.14 11:24

A jaké máte brýle, aktivní, nebo pasivní?

• Citovat
  • Upravit
6578
24.9.14 11:38

@lulinaaa Hmm, nevím. Jak to zjistím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
24.9.14 11:47

@lovesmile pasivní jsou jen jako obyč brýle, aktivní mají jedno sklicko zelené a druhé červené :)

• Citovat
  • Upravit
6578
24.9.14 11:58

@lulinaaa Aha, tak máme ty obyč - tudíž pasivní. Díky! A co teda dál? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
24.9.14 12:05

Tak na ty se myslím filmy nestahuji, televize ti dokáže přepnout cokoli na 3D režim, akorát ty pasivní 3D nejsou tak žůžo. My brýle ani nepouzivame, bolí nás z toho hlava. Co máte za telku?

• Citovat
  • Upravit
6578
24.9.14 12:19

Máme tuto: 55 VLE9481 3D SMART DVB-S2 600Hz Grundig - nejde mi vložit odkaz.
Takže bych to mělo jít, abych se na cokoliv podívala ve 3D, když to nějak přepnu na tv, jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.12.18 17:49

Za mě místi 3D televize vyhrává virtuální realita a ideálně stereoskopická, což je o 100% větší zážitek, než normální televize. Zkuste to, stačí k tomu lepší telefon (iphone xs) a základní set vr brýlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí