3D ultrazvuk v Praze o víkendu?

3140
29.1.11 10:56

3D ultrazvuk v Praze o víkendu?

Ahojky,

chci se zeptat jestli nevíte, zda někde dělají 3D ultrazvuk v Praze v sobotu nebo v neděli? Nebo je to všude jenom v pracovní dny? :think:

Předem děkuju za odpověďi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1572
29.1.11 11:20

Gennnet Praha 7, byla jsem v sobotu, ale už je to přes rok. Super zážitek!!!! :pankac: Ale objednat tak 2 měsíce předem :think:.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
29.1.11 11:22

Jojo, taky jsme byli v Gennetu. Bohužel jsem natrefila na ne moc schopnou sestru, takže nám ten zážitek trochu kazila :pocitac: ale jinak to bylo super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
29.1.11 12:42

My jsme byli u MUDr. Šimka na Praze 6, bylo to super, ale je tam jen v týdnu i když 2× tuším až do 19 hodin. A taky je potřeba se objednat tak měsíc předem… :think: víc na http://www.gynekologiepraha6.cz/simek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
29.1.11 13:19

Taky gennet, sestra byla naopak super, ale malý bohužel nespolupracoval, přesto to sestra pořád dokola zkoušela, pak mě dokonce poslala proběhnout :lol: a dát si něco sladkého, i tak malý neustále stávkoval a viděli jsme hlavně pinďu :-D . Ale rozhodně to neodflákla a věnovala se nám víc jak hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
29.1.11 13:30

Ještě přidám k doporučení svoji zkušenost… Já měla štěstí na skvělou sestru i na to, že prcek tenkrát spolupracoval (dnes už tolik ne :-D). Už jsem to sem do jedné diskuze dávala, tak ještě jednou. Tak tady je sestřih z toho nejlepšího ze 4D :-D. Dodnes se na to ráda podívám ;-D.

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
29.1.11 15:53

Díky moc za info, holky! :-D

no, jsem teď 23.tt tak zkusím tam v pondělí zavolat, jestli by to na nějakou sobotu ještě šlo :think: mi jde hlavně o manžela, on přes týden by to určitě nestíhal, ale nechci aby přišel o ten zažitek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí