Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
chci se zeptat jestli nevíte, zda někde dělají 3D ultrazvuk v Praze v sobotu nebo v neděli? Nebo je to všude jenom v pracovní dny? ![]()
Předem děkuju za odpověďi ![]()
Gennnet Praha 7, byla jsem v sobotu, ale už je to přes rok. Super zážitek!!!!
Ale objednat tak 2 měsíce předem
.....
Jojo, taky jsme byli v Gennetu. Bohužel jsem natrefila na ne moc schopnou sestru, takže nám ten zážitek trochu kazila
ale jinak to bylo super!
My jsme byli u MUDr. Šimka na Praze 6, bylo to super, ale je tam jen v týdnu i když 2× tuším až do 19 hodin. A taky je potřeba se objednat tak měsíc předem…
víc na http://www.gynekologiepraha6.cz/simek/
Taky gennet, sestra byla naopak super, ale malý bohužel nespolupracoval, přesto to sestra pořád dokola zkoušela, pak mě dokonce poslala proběhnout
a dát si něco sladkého, i tak malý neustále stávkoval a viděli jsme hlavně pinďu
. Ale rozhodně to neodflákla a věnovala se nám víc jak hodinu.
Ještě přidám k doporučení svoji zkušenost… Já měla štěstí na skvělou sestru i na to, že prcek tenkrát spolupracoval (dnes už tolik ne
). Už jsem to sem do jedné diskuze dávala, tak ještě jednou. Tak tady je sestřih z toho nejlepšího ze 4D
. Dodnes se na to ráda podívám ;-D.
Díky moc za info, holky! ![]()
no, jsem teď 23.tt tak zkusím tam v pondělí zavolat, jestli by to na nějakou sobotu ještě šlo
mi jde hlavně o manžela, on přes týden by to určitě nestíhal, ale nechci aby přišel o ten zažitek ![]()