Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,uvažuji týden zda napsat či nikoli,nechtěně jsem otěhotněla a přítel dítko nechce, jelikož je mi 32 a děti nemám, tak zvažuji, on již jedno z předchozího vztahu má a strašně se bojí, že by malou nevídal, prostě dělá vše proto, abych na potrat šla,přitom mám už jeden za s sebou, nevím co mám dělat, bojím se, že to sama nezvládnu a když půjdu, že už nemusím mít děti, néjsem už néjmladší, nikomu to nechci říct, děkuji za každou radu a zkušenost.
já za sebe beru potrat jen ze zdravotních důvodů,když už není jiná možnost,jinak nee
kor když jde od přítele o takovou řekla bych sobeckost ![]()
ale je to jen můj názor ![]()
Radši bych byla bez chlapa než bez dítěte.
Když už je malinké na cestě, tak mu dej šanci, určitě to zvládneš a stojí to za to. ![]()
jsem v práci,tak moc nestíhám omlouvám se za případné překlepy a chaos ![]()
proč myslíš,že bys to sama nezvládla???kolik je maminek samo a zvládají,je to jen na tobě bych řekla,je to tvé rozhodnutí a jestli přítel ani po tom tvém rozhodnutí si mimi nechat nesleví a bude proti tak se nezlob,ale není to člověk co by za to stál
kor jestli řeší jen to,že by se nevídal s malou z předchozího vztahu
co by mu v tom proboha jako překáželo jí vídat pořád stejně??jiný důvody nemá??
Příspěvek upraven 29.01.11 v 09:43
chlap co posílá svou ženu na potrat není chlap a myslí jen na sebe..už bych si ho nedokázala vážit…podívej se na muj metřík..a popis potratu…a zamysli se
osobně bych na potrat nešla hlavně v tomhle věku, opravdu se může stát, že už to nepůjde…a pokud dítě nechce tak se s ním stejně jednou reozejdeš, protože bude silnější touha po dítěti…pokud máš, kde bydlet vůbec bych si s ním hlavu nelámala a miminko si nechala…vždyť je hodně maminek které jsou sami a vše zvládají ![]()
Krucinova píše:
Dobrý den,uvažuji týden zda napsat či nikoli,nechtěně jsem otěhotněla a přítel dítko nechce, jelikož je mi 32 a děti nemám, tak zvažuji, on již jedno z předchozího vztahu má a strašně se bojí, že by malou nevídal, prostě dělá vše proto, abych na potrat šla,přitom mám už jeden za s sebou, nevím co mám dělat, bojím se, že to sama nezvládnu a když půjdu, že už nemusím mít děti, néjsem už néjmladší, nikomu to nechci říct, děkuji za každou radu a zkušenost.
V tomhle věku bych na potrat šla pouze ze zdravotních důvodů!!! Určitě to zvládneš, já bych partnerovi oznámila svůj postoj a buď se přizpůsobí nebo ne. Jeho věc. Ale zvládnou to dvacítky, proč bys to nezvládla ty. A propó- vy jste spolu o dětech nikdy nemluvili? Když nechce teď, pochybuji, že bude chtít později ![]()
ahoj, souhlasím s holkama, taky bych určitě na potrat nešla ještě k tomu, když už jsi jednou na potratu byla a věk na mimčo už máš
Dej miminku šanci a určitě pak nebudeš litovat ![]()
No promiň,ale když s někým žiji ,tak předpokládám,že jednou s tím člověkem vybuduji rodinu a argument,že nebude vídat svoji dceru,to jako proč?! Dítě přeci není žádná překážka.Co kdyby jste měli nějaký opravdu problém,to by zdrhnul?! Promiň,naštvalo mě to,nechci se tě nijak dotknout,ale pro mě v tuto chvíli
JE PĚKNEJ SRÁČ !!
kelynka píše:
co já bych za to dala, kdyby se nám už konečně podařilo
fikina píše:
No promiň,ale když s někým žiji ,tak předpokládám,že jednou s tím člověkem vybuduji rodinu a argument,že nebude vídat svoji dceru,to jako proč?! Dítě přeci není žádná překážka.Co kdyby jste měli nějaký opravdu problém,to by zdrhnul?! Promiň,naštvalo mě to,nechci se tě nijak dotknout,ale pro mě v tuto chvíli
JE PĚKNEJ SRÁČ !!
rohlice píše:fikina píše:
JE PĚKNEJ SRÁČ !!já nechtěla tak „naplnou hubu“
no,já to také nemam ve zvyku,neznáme se tady,většinou,ale úplně mě to vytočilo ![]()
Souhlasím s tím ,co píšou holky…Miminko bych si nechala.
Přítel - proč si myslí,že by malou nevídal? Co by mu v tom jako bránilo?