Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krucinová, já být tebou, tak se přesunu na diskuzi o těhotenských radostech a strastech a o tom, jaký kočár se ti bude nejlíp vozit. Kde koupit výhodně pěkný miminkovský oblečky atd. Holky tady na emiminu ti rády poradí. A na chlapa se vykašli.
Tak nějak mi přijde, že i sama si nejsi jistá, zda dítě chceš. Víš, že on nechce a i ty nevíš, zda chceš. Kdybys chtěla nezaložila bys tuto diskuzi.
Ale tvůj postoj jde zdůvodit pochybnostmi ohledně finanční existence..
Jenže to bys měla pominout a sama sebe se zeptat zda to dítě doopravdy chceš..Jestli cítíš, že ho chceš..Když si srovnáš toto v sobě, zbytek vyřešíš raz dva.
Počítej s rozchodem, ale rozhodně se nespokoj s tím, že by se fin. neangažoval. Trvej na zápisu v RL a i jiné výpomoci..
já být na tvém místě tak neřeším potrat ale přítele.V případě dalšího potratu a vzhledem k věku bych měla strach jestli dítko ještě budeš moc mít.myslíš že za rok nebo dva přítel mimčo chtít bude? Já si myslim že ne a ty bud budeš bez dětí ale s přítelem
nebo si miminko necháš a najdeš si jiného který o vás bude stát.
Dle mého názoru je pěkný sobec..Každopádně držim palečky at se rozhodneš správně ![]()
držím ti moc palečky, jiste to zvládneš… a uvidíš, jak pak budeš štastná až privedes na svšt , zdravé krásné miminko.. tvoje vlastní miminko… za myšlenky na potrat se budeš obviňovat.hodne stestí, a uzij si těhotenství . ![]()
ahojky tak ja bych ve 32 na potrat rozhodne nesla..ani v drivejsim veku bych nesla..prece nejsi male dite co byot nezvladlo a osud je mrcha a zahravat si s nim se nevyplaci, muze se stat ze pak uz deti mit nebudes…Neni nic co by si sama nezvladla, zvladly to i holky o deset i vice let mladsi bez chlapa…Rozhodne se toho neboj…32 nejvyssi cas deti mit…a treba to pritele potom obmekci ale nechapu ani to ze po tobe v tvym veku potrat chce…treba se jen boji a nebo za to nestoji a chlapu je hodne..neboj
Pokud budeš chtít, tak to zvládneš, nebudeš ani první ani poslední. Pokud to tak příroda zařídila, dala bych miminku šanci na život, nehledě na to, že už znovu nemusíš otěhotnět
Hodně štěstí