Přítel dítě nechce - potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
29.1.11 19:04

Krucinová, já být tebou, tak se přesunu na diskuzi o těhotenských radostech a strastech a o tom, jaký kočár se ti bude nejlíp vozit. Kde koupit výhodně pěkný miminkovský oblečky atd. Holky tady na emiminu ti rády poradí. A na chlapa se vykašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.1.11 20:39

Tak nějak mi přijde, že i sama si nejsi jistá, zda dítě chceš. Víš, že on nechce a i ty nevíš, zda chceš. Kdybys chtěla nezaložila bys tuto diskuzi.
Ale tvůj postoj jde zdůvodit pochybnostmi ohledně finanční existence..
Jenže to bys měla pominout a sama sebe se zeptat zda to dítě doopravdy chceš..Jestli cítíš, že ho chceš..Když si srovnáš toto v sobě, zbytek vyřešíš raz dva.
Počítej s rozchodem, ale rozhodně se nespokoj s tím, že by se fin. neangažoval. Trvej na zápisu v RL a i jiné výpomoci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
29.1.11 20:50

já být na tvém místě tak neřeším potrat ale přítele.V případě dalšího potratu a vzhledem k věku bych měla strach jestli dítko ještě budeš moc mít.myslíš že za rok nebo dva přítel mimčo chtít bude? Já si myslim že ne a ty bud budeš bez dětí ale s přítelem :-x nebo si miminko necháš a najdeš si jiného který o vás bude stát.
Dle mého názoru je pěkný sobec..Každopádně držim palečky at se rozhodneš správně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
29.1.11 20:51

držím ti moc palečky, jiste to zvládneš… a uvidíš, jak pak budeš štastná až privedes na svšt , zdravé krásné miminko.. tvoje vlastní miminko… za myšlenky na potrat se budeš obviňovat.hodne stestí, a uzij si těhotenství . :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
29.1.11 20:56

ahojky tak ja bych ve 32 na potrat rozhodne nesla..ani v drivejsim veku bych nesla..prece nejsi male dite co byot nezvladlo a osud je mrcha a zahravat si s nim se nevyplaci, muze se stat ze pak uz deti mit nebudes…Neni nic co by si sama nezvladla, zvladly to i holky o deset i vice let mladsi bez chlapa…Rozhodne se toho neboj…32 nejvyssi cas deti mit…a treba to pritele potom obmekci ale nechapu ani to ze po tobe v tvym veku potrat chce…treba se jen boji a nebo za to nestoji a chlapu je hodne..neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
8.2.11 21:23

Pokud budeš chtít, tak to zvládneš, nebudeš ani první ani poslední. Pokud to tak příroda zařídila, dala bych miminku šanci na život, nehledě na to, že už znovu nemusíš otěhotnět :cry: Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.9.19 21:44

Jak to dopadlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie