Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla bych se zeptat zda je tu nějaká maminka či nastávající maminka, která si již nechávala dělat 3D ultrazvuk. Zajímalo by mě jaké jste z toho měly pocity případně jak se to líbilo partnerovi a jaké jste z tohoto ultrazvuku dostaly obrázky/data ať již vytištěné nebo na flash disku. Chystám se na něj a chtěla bych toho vyšetření posunout na další úroveň a nechat si miminko vytisknout na 3D tiskárně. Vím, že to dělají v Děčíne ale ten je daleko. Já bych to chtěla spáchat na moravě.
@Barbora-sv mě dělají 3D utz na každém screeningu
pokazde z toho mám pár fotek. Líbí se mi to, i když mimco občas vypadá spíš jako mimozemšťan, ale je to zas jiný pohled, než jen průřez. Tiskárnu teda nevim, to už mi přijde ujeté, ale vím, že se to u nás taky dělá. Jenom s místem neporadím, sme z opačného konce republiky.
Já jsem na 3D byla asi měsíc zpátky a jo, bylo to hezké, zajímavé. Pro mě tedy o něco méně, protože vidím miminko každý měsíc na utz., ale manžel byl nadšený, ikdyž mimčo moc nespolupracovalo. Fotky jsem dostali 3 vytisknuté na klasickém papíru. Objednala jsem nás hlavně kvůli manželovi, já sama bych to mít ani nemusela. Tisk na 3D tiskárně mi přijde už moc. To mě neláká vůbec.
Každou poradnu mi dělá i 3D, je to super vidět 😊 mám i vytisknuté na foto papíru, ale z 3D tiskárny mi to přijde zbytečné.