3D ultrazvuk v těhotentví

3.9.21 09:53

3D ultrazvuk v těhotentví

Chtěla bych se zeptat zda je tu nějaká maminka či nastávající maminka, která si již nechávala dělat 3D ultrazvuk. Zajímalo by mě jaké jste z toho měly pocity případně jak se to líbilo partnerovi a jaké jste z tohoto ultrazvuku dostaly obrázky/data ať již vytištěné nebo na flash disku. Chystám se na něj a chtěla bych toho vyšetření posunout na další úroveň a nechat si miminko vytisknout na 3D tiskárně. Vím, že to dělají v Děčíne ale ten je daleko. Já bych to chtěla spáchat na moravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
3.9.21 09:58

@Barbora-sv mě dělají 3D utz na každém screeningu :nevim: pokazde z toho mám pár fotek. Líbí se mi to, i když mimco občas vypadá spíš jako mimozemšťan, ale je to zas jiný pohled, než jen průřez. Tiskárnu teda nevim, to už mi přijde ujeté, ale vím, že se to u nás taky dělá. Jenom s místem neporadím, sme z opačného konce republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.9.21 10:16

Já jsem na 3D byla asi měsíc zpátky a jo, bylo to hezké, zajímavé. Pro mě tedy o něco méně, protože vidím miminko každý měsíc na utz., ale manžel byl nadšený, ikdyž mimčo moc nespolupracovalo. Fotky jsem dostali 3 vytisknuté na klasickém papíru. Objednala jsem nás hlavně kvůli manželovi, já sama bych to mít ani nemusela. Tisk na 3D tiskárně mi přijde už moc. To mě neláká vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
3.9.21 10:42

Každou poradnu mi dělá i 3D, je to super vidět 😊 mám i vytisknuté na foto papíru, ale z 3D tiskárny mi to přijde zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí