Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no nevím nevím manžel zatím nesouhlasí
asi se nezmění že?Ale nevadí budu mít dvojčátka budu si je navlíkat stejně jak to budu vědět tak začnu shánět od roku stejný věci viz NEXT to seženu ve větším jak to mám v malém nakoupím na Niki a ušetřím jen to musím spočítat od kdy to bude nosit to první a Niki o kolik vyroste ![]()
ahoj holky, já jsem ve 24 týdnu a na 3D mi řekla doktorka, že to vypadá na holčičku ale 100% o není. prý můžou mít holčičky díky hormonům zvětšený klitoris a proto se to hůř určuje. máte s tím některá podobnou zkušenost?
aaajitika píše:
ahoj holky, já jsem ve 24 týdnu a na 3D mi řekla doktorka, že to vypadá na holčičku ale 100% o není. prý můžou mít holčičky díky hormonům zvětšený klitoris a proto se to hůř určuje. máte s tím některá podobnou zkušenost?
Nám doktorka říkala, že chlapeček jde poznat mnohem líp
U holčiček je to prý horší, takže to opravdu může být jak píšeš. Nám se teda na 3D schovával, měli jsme potvrzené pohlaví z klasického UTZ, několikrát ![]()
no já mám teď velmi čerstvou zkušenost a hodně nemilou, nám po několika ultrazvucích, kdy tvrdili, že to bude chlapec, na velkém řekli, že to není jisté, že asi ano ale má hodně malý penis a můžou to být vývojové vady
hned nás poslali na plodovku, po rozhovoru s genetičkou jsem byla na dně…14 dní jsme čekali na výsledky a nakonec, to dopadlo dobře…a teď mi moje doktorka na ultrazvuku říkala, že vidí normálně chlapečka…tak snad to bude ok…protože podle slov genetičky by ta velikost penisu, se pak nějak řešila…no prostě nás k smrti vyděsili, v Brně v Prenatalu…vůbec se mi jejich přístup nelíbí…chladní, nepřístupní…moje doktorka mi pak řekla, jak může někdo takhle posuzovat velikost penisu, když se ještě vyvíkí…takže asi tak
taky jsem byla ny 3D,malej měl kendo přez celou obrazovku..tady je jen čumáček
už mám objednaný další 3D ulz tak schválně na velkým si mudr nevěděl rady že neví že je to pořád stejné že pohlaví nezjistí že je to malé druhý den kardiolog řekl že má zkřížený nožičky takže my to pohlaví zda je pravdivý víme ze 17 týdne ![]()
jsem napjatá další kontrola u mudra asi ulz nebude chjo to je tak dlouhý čekaní ale asi je to holka ![]()
My teda na 3D nebyli, ale na velkém ve 20 tt bylo vidět tohle ![]()
ahoj, byla jsem ne genetickém ultrazvuku ve 13 týdnu a bylo mi ukázáno, že to bude kluk. Bylo vše moc pěkně vidět a mimčo bylo dobře ntočené, věřím, že při dobré poloze miminka a kvalitním ultrazvuku se dá pohlaví poznat i tak brzo. ![]()
monny koukala jsem se na pindíky
A to vypadá pomalu jak noha
takže my asi fakt nic no třeba do třetice