Nežádoucí menstruace - chci mimi...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
25.2.11 17:19

Chci mimi..

Dobrý den, chtěla bych se zeptat a poradit. Vysadila sem antikoncepci hned začátkem ledna a vždy když mám mít plodný den, tak měsičky znovu dostanu.. Je to furt dokola.. 6 dní měsíčky, 5 dní klid… až do ted. Je to normální?

_____
Tak měsíčky už přestaly.. nekrvacim už 10 dní .. ale mam bolesti v podbříšku. Nejvíce to bolí při sexu:( Už sem objednaná na gynekologii tak uvidím..
ale největší záhada je že sem přestala krvacet hned v ten den co sem začala pít kontryhel -čaj- … a ted nevím jestli mám věřit tomu že mi to zastavil čaj nebo se něco stalo..
piju ho celých 10 dní 2× denně.

Příspěvek upraven 07.03.11 v 13:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
25.2.11 17:21

je možný že je telo zmetný pokud jsi brala antikoncepci delší dobu. Pokud to trvá už 2měs tak bez na gyn a oni ti poradi co s tim

• Citovat
  • Upravit
14
25.2.11 17:23

Beru antikoncepci 5 let.. na gyndě říkají, že je to normalní :( takhle přeci neotěhotním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
25.2.11 17:24

zkus treba pít kontryhelový čaj, hodně holkám pomohl srovnat cyklus

• Citovat
  • Upravit
14
25.2.11 17:26

Dobře, zkusím. Děkuji Vám. Doporučovali mi i kamarádky kyselinu listovou.. tak také zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
25.2.11 17:30

kyselinu listovou urcite jako prevenci pro budouci miminko proti vrozenym vyvojovym vadam. Taky ji beru :palec:

ten caj by mel pomoci na tu rozhazenou menstruaci. Zkus pohledat taky v diskuzích, urcite najdes hromadu rad a reakci jak holkám moc pomohl

jinak my si tady všichni tykáme :kytka: Přeji at se brzy zadaří miminko :hug:

• Citovat
  • Upravit
1862
25.2.11 17:34

Hlavně se na otěhotnění moc nesoustřeď! Psychika taky dělá hodně!!!! Přejeme moc štěstí a ať máš mimčo co nejdříve u sebe!!!!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6169
25.2.11 17:35

Srovnat MS pomůže i Gynex a Femigard nebo Sarapis,skvělé rady najdeš na 1 str. diskuze Meranie BT,já se tam inspirovala a jsem ve 4. měsíci,po antikocepci jsem MS neměla vůbec,přišla po 3 měsících a za další dva jsem měla //.Chce to jen trpělivost:::
Přeji at se brzo zadaří......... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
25.2.11 18:20

Nesmutni- kamaradka to tak měla taky, vysadila v květnu a v září byla těhu, a já , já jsem těhu přes antikoncepci :-)

• Citovat
  • Upravit
Nunun
25.2.11 18:42

Na srovnání menses je nejlepší sarapis mensis a pít maliníkový a kontryhelový čaj. Vřele doporučuju! Je to mnohem lepší než prášky na srovnání cyklu - mně třeba po orgametrilu narostla megacysta v prsu (během pár dní). Proto jsem přešla na sarapis mensis a mám menses, jak podle hodinek, doslova :-) K otěhotnění je důležitý také vitamin E, pro Tebe i pro partnera.
:kytka:

• Citovat
  • Upravit
17359
25.2.11 19:39
ILDO píše:
Srovnat MS pomůže i Gynex a Femigard nebo Sarapis,skvělé rady najdeš na 1 str. diskuze Meranie BT,já se tam inspirovala a jsem ve 4. měsíci,po antikocepci jsem MS neměla vůbec,přišla po 3 měsících a za další dva jsem měla //.Chce to jen trpělivost:::
Přeji at se brzo zadaří......... :palec:

jeeeej, si ma potesila, som rada, ze Ti pomohla nasa tabulka :dance: :srdce:
moc gratulujem :huban:

loco, baby Ti radia kontryhelovy a malinikovy caj.
kontryhel sa ma pit len prvu polovicu cyklu, kazdy den, dva deci, horuci, nesladeny, pit cerstvy, neohrievat. maximalne tri cykly po sebe, potom mininalne mesiac pauza.

malinikovy caj je na plodny hlienik, ale ak nemas ovulaciu, tak je zbytocne ho pit.
odporucila by som Ti merat bazalnu teplotu, zistis z nej vela o svojom tele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunun
25.2.11 21:48

Po antikoncepci ale bývá děložní sliznice úplně na minimu, jak říkají gynekologové je úplně ubitá, takže ten kontryhel by měl být v pohodě. :-D

• Citovat
  • Upravit
7576
25.2.11 21:57

Při ovulaci může být krvácení podobné menstruaci. Pokud se opakuje, měl by to řešit dr na gyndě, pokud je to silnější nebo dokonce jako MS. Souvisí to s hladinou hormonů v průběhu cyklu a značí, kdy probíhá ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.3.11 12:53

Tak měsíčky už přestaly.. nekrvacim už 10 dní .. ale mam bolesti v podbříšku. Nejvíce to bolí při sexu:( Už sem objednaná na gynekologii tak uvidím..
ale největší záhada je že sem přestala krvacet hned v ten den co sem začala pít kontryhel -čaj- … a ted nevím jestli mám věřit tomu že mi to zastavil čaj nebo se něco stalo..
piju ho celých 10 dní 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky