Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
taky bych ráda věděla. Mě totiž v poradně nikdo neřek, kolik mimčo má. Já teda už přenáším, jsem 40+2 tt, ale ráda bych věděla alespoň odhadem jeho váhu.
takže oni většinou řeknou asi menší váhu a prcek má pak víc co?
my měli ve 33. týdnu 1820 g a od tý doby fakt nevím, jak na tom je
![]()
Já byla min. týden na utz, malej měl v 36+4 3446g
, první měl v tu dobu o něco méné a porodní váha 4050g přesně ve 40t, takže teď čekáme něco taky přes 4 kila
Ahojky mě porod vyvolávali v 38tt a váhoví odhad byl 3760g..malej se druhý den narodil a měl 3350g..takže je to opravdu jen odhad..nijak neber vážně,ale jen orientačně. ![]()
Já při druhém porodu čekala taky malého obříka a on byl menší. A to když doktor řekne, že je to dost, to bych si tak k srdci nebrala. Mně při druhém těhu řekla doktorka, že dcera (těch 4000g) byla těžce obézní! A přitom byla krásná. ![]()
klárka měla ve 37.tt 3,5 kg, rodila jsem za týden a PV byla 3710g ![]()
jo a odhad byl přes 4 kila
Dekuju za přispěvky,jste moc hodny.Před tehotenstvim jsem mela 59kg a vyška 179CM řekli m že mam veliky břicho 33cm každej mi řika že to mam v břišku a v nemocnici že jsem tlusta,opravdu me to rozhodilo že jsem to dlouze obrečela. ![]()
Oni někdy doktoři moc nepřemýšlí, jak to říkají. Zvlášť těhotným. Být tebou, tak se nad tím netrápím…
Náš miláček byl císařem v 37t + 0 a měl 3040g. Což si myslím, že je OK. ![]()
BARAH: Co si dovolujou říkat, že je narozený mimčo těžce obézní?
Jsou drzouni, fakt ![]()
Mě se malá narodila 37tt+3dny a měla 2330g a 43cm-odhad byl na 2500g. ![]()
V tomhle týdnu už mi mimčo nikdo neměřil. Stejně je UZ jen odhad, ve skutečnosti je to běžně +-0,5kg, stačí, aby doktor udělal křížek kurzorem o 2mm vedle a už to háže jiná čísla. Moje kamarádka má velmi úzké boky a porodila bez poranění přirozeně KP 5,5kilového chlapečka.
Jo jo, paní doktorka v nemocnici mi to takhle natvrdo řekla. Dost mně to zabolelo, ale držela jsem pusu, já se doktorů totiž bojím.
Ale známá mi řekla, že teda mám přestat jíst nebo co, aby děcko nenabíralo? ![]()
Ahojky,dneska jsem byla v nemocnici v poradne mam maleho KP tak jdem cisařem.Jsem 37+2tt a mam na hoře 20kg a malej ma pry 3120g a je to pry dost.Byla jsem z toho všeho vykulena.Jak velke mimčo jste meli vy na konci 39tt s KP?Jim sladky,ale už ne ovoce,proto jsem pry tak přibrala.Diky