Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo jo, paní doktorka v nemocnici mi to takhle natvrdo řekla. Dost mně to zabolelo, ale držela jsem pusu, já se doktorů totiž bojím.
Ale známá mi řekla, že teda mám přestat jíst nebo co, aby děcko nenabíralo? ![]()
Mě řekli v 37tt že má Ella 3700g a narodila se přesně ve 40tt a měla 3450g
Takže i doktoři se seknou - a to ji měřil pěkně dlouho doktor v porodnici ![]()
Já jsem se teda ke konci druhýho těhu krotila se sladkým, protože syn měl 3900g a bála jsem se, že druhý mimčo bude ještě větší
![]()
Příspěvek upraven 25.02.11 v 21:26
klara123 : a řekli ti proč se narodila s takovou nizoučkou vahou? Řešili to nějak? Mně se narodil prďolka s vahou 2150g a 45cm v 38tt a doteď nevím, kde byla chyba.
Já rodila přesně 37 + 2 A malej měl 2,5kg a všichni se divili, proč je tak malinkej
Podle odhadu měl mít přesně 3kg…
Tak já nevím, ale asi se mi narodilo velmi tlusté dítě
…Kubík se narodil ve 37+4tt. a měl 3700g a 53cm ![]()
Jestli ti řekli, že má tvé dítě teď dost, tak by mě zajímal jeich názor na mého syna ![]()
klára měla 3710 a byla drobeček malinkej, jak si vůbec někdo může dovolit říct že takový mimi trpí nějakou obezitou
![]()
anonymní takhle vypadá mimi 3710 g, a to by mě zajímalo co by byla u tvé doktorky ![]()
Anonymní píše:
Dekuju za přispěvky,jste moc hodny.Před tehotenstvim jsem mela 59kg a vyška 179CM řekli m že mam veliky břicho 33cm každej mi řika že to mam v břišku a v nemocnici že jsem tlusta,opravdu me to rozhodilo že jsem to dlouze obrečela.
Myslím,že to řekli o Anonymní a ne o miminku ![]()
Anonymní píše:
Jsem 37+2tt a mam na hoře 20kg a malej ma pry 3120g a je to pry dost
I na miminko měli řeči.
Alyss píše:Anonymní píše:Myslím,že to řekli o Anonymní a ne o miminku
Dekuju za přispěvky,jste moc hodny.Před tehotenstvim jsem mela 59kg a vyška 179CM řekli m že mam veliky břicho 33cm každej mi řika že to mam v břišku a v nemocnici že jsem tlusta,opravdu me to rozhodilo že jsem to dlouze obrečela.
mrkni na název diskuze
Mě dělali odhad také v 37+2 a byl 3600 !! Měla jsem kompenzovanou těhu cukrovku. Malý se narodil císařem v den termínu a měl 4100 a je moc krásný, není vůbec tlustý, je dlouhý, prostě normální miminko. Takže u tebe to ještě není nic hrozného a o přibraných kilech to není.
Já jsem dnes po UTZ c 32+1 a mám prý mimčo s váhou 2500g a to mám prý na to celkem malé břicho
tak jsem zvědavá co mi řekne v 37tt. Docela se toho děsím
![]()
Ahojky,o me řekli že jsem moc přibrala tech 20kg a na mimi že je samo o sobe velky.Když jsem si ale pročetla všechny přispevky tak me to od doktoru mrzi,protože nemame o nic vic nežli ostatni a to mi ty miminka připadaji malinky.Jsem rada že jste se k me diskusi přidali a pomohli mi,v podpoře.Moc dekuju a přeju všem maminkam a miminkum hlavne zdravičko… ![]()
Anonymní a kolik teda vážíte? ![]()
Sic do této dikuze moc nepatřím, do 37tt mám ještě chvilku čas, ale přispěla jsem, páč my vážíme už teď v 33tt těch 2500 kg.
já jen doufám, že se spletla
......jinak se začínám děsit porodu ![]()
To jo , všimla jsem si,že řekli o miminku ,že má dost..já jen,že o něm neřekli,že je obézní:)
(Ono tedy ,ať už to řekli o Anonymní nebo o mimču,tak je to drsné a nechápu ,jak si tohle vůbec někdo může dovolit
)
Anonymní: Neboj se, já v prvním těh. přibrala taky 20kg ,malýho tipovali přes 4kg ,nakonec měl 3,6kg..u druhého 16kg a ještě mi doktorka říkala,že to miminko bude drobeček po mě
(dokonce i po porodu mi to řekla)…